Правила и условия за използване

Условия

Посещавайки сайта www.Mr.3Hours.eu (пренасочващ към http://mgergov.com/mrma ) вие се съгласявате да спазвате "Условия за ползване". Ако не желаете да спазвате "Условията за ползване", моля не използвайте този сайт.

Сайта предлага посредством електронния си каталог храни и спортни суплементи за продажба единствено на лица, които съгласявайки се с тези условия, потвърждават че не притежават качеството потребители по Закона за защита на потребителите.

Този сайт не предлага и не осъществява доставки към лица, които имат качеството потребител за следните категории стоки:

• Лекарства, хомеопатични продукти;

• Други продукти, представяни с лечебно въздействие;

Всички продукти индексирани в сайта не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.

Сайтът по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства; не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите или след консултация под формата на публикация отправена към потребител на този сайт.

Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на приемане на продуктите.

Бременни жени, кърмящи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар преди да употребяват предлаганите продукти.

Ако приемате лекарства или страдате от заболяване задължително се консултирайте с лекар преди да приемате предлаганите продукти.

Ние не носим отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите индексирани на сайта.

Информацията в сайта ни има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на продуктите индексирани на сайта. Използвайте информацията на сайта само на Ваша отговорност. Администраторът на сайта не не носи отговорност за достоверността и точността на материалите публикувани на сайта.

Условия за доставка

Ако желаете да направите поръчка в този интернет магазин, следва да приемете и да разбирате условията ни за ползване и доставка.

Ако вземете решение да пазарувате от този интернет магазин е желателно да се съгласите с "Условия за доставка".

Доставките се извършват само на територията на РБългария в посочените градове в края на поръчката - при избор на начин за доставка.

Доставките се организират от съответната представителна фирма. Когато клиент направи заявка, тя се поема за изпълнение представител на съответната фирма и това е именно фирмата, от чието име ще получите заявените от вас продукти.

Всички поръчки на хранителни продукти се преглеждат и обработват на същия ден, след което се доставят на клиента на следващия (в час удобен за клиента, който се уговаря допълнително по телефона).

Заявките за следващия ден се приемат до от 00:00-23.59 часа всеки ден.

Доставката се осъществява чрез куриер.

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО

Плащането се осъществява чрез наложен платеж.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка е различна в зависимост от региона за доставка и варира от 00.00 - 03.00 лв.

Минаха над 2 часа, а още не съм получил/получила поръчката си?

При подобни проблеми, незабавно се свържете с нас! Ние ще предприемем необходимите мерки за да решим проблема. Ако желаете да получите повече информация относно доставката, както и друга информация свързана с доставката, можете да се свържете с нас чрез формата за запитване в раздел "Контакти".