Фризьорски салон център СофияОт юни 2011 година стартира здравната ми рубрика “На война с мазнините без повиквателна” в едно от най-елитните списания у нас за професионални фризьори, мода, лайфстайл и здраве “Coiffure Beauty”.

Предполагам, че с нетърпение очаквате първата тема с която ще стратирам рубриката си в списание “Coiffure Beauty”.
Темата вече е избрана, но бих се радвал да оставяте своите предложения за нови теми като коментари тук или на стената на официалната ми страницата във фейсбук.
В здравната рубрика ще обърна специално внимание на нежната половинка.

Фитнесът може да извае женските ви извивки, стига да сте наясно как и какво да правите.
Правилното изпълнение на упражненията и храненето са важна част по пътя към целта.

СТРАХЪТ НА ЖЕНИТЕ ОТ СВОБОДНИТЕ ТЕЖЕСТИ

Защо е важно да се посещава фитнес салон, да се изработи програма от фитнес инструктор и специален режим на хранене?

Стане ли въпрос за щанги, немалка част от жените изпадат в паника и без дори да съм ги питал дали искат, или не да правим мускули, те отговарят, че няма да правят такива упражнения, защото щели да направят големи мускули като на Шварценегер.
Това е и първата тема с която ще стартираме, като от сега ще ви издам, че втората юлска тема ще започне така: “Повече СЕКС - повече изгорени калории, и то по най-приятния начин!” Хм, интересно, а и доста здравословно, нали! Четете в сп. “Coiffure Beauty” от юни.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА СПИСАНИЕ “COIFFURE BEAUTY” И ВИЛИ БОРШУКОВА

Вили Боршукова - топ коафьор и перукерАко желаете да се информирате за най-новите тенденции в прическите, грима и маникюра, за актуалните семинари и изложения за фризьори, а съвсем скоро и за истината за изграждане на изваяно тяло, то съветът ми е да не пропускате “Coiffure Beauty”.

Всичко това се случва и продължава да се случва благодарение на Вили Боршукова.
Вили е собственик на елитното списание “Coiffure Beauty” и на една от най-известните професионални вериги фризьорски салони у нас с името “MAGAMA”.
Ако трябва да кажа няколко думи за Вил(както я наричам), то бих казал NO COMMENT!

Вили Боршукова започва да се занимава с перукерство и удължаване на коса в началото на 1991 г., като за първи път на пазара се предлагат разнообразие от цели перуки, опашки, мъжки и дамски тупета. Малко по-късно през същата година отваря първия магазин (бутик) за перуки на бул. Витоша в София, който предлага огромен избор продукти от естествена коса. Така през 1997 г. Отваря врати и първия по рода си салон, работещ изключително с естествена коса – МАГАМА (магама означава две стъпки).
Изключително високото качество и достъпните цени правят салон МАГАМА предпочитано място за хора на изкуството, политиката и шоубизнеса.

Подробна информация за верига фризьорски салони “MAGAMA” и Вили Боршукова ще намерите на официалната уеб страница в интернет на следния линк: www.magama.org