Истинска Любов - Дар от БогНека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си.
Но каква е Тя Истинската Любов?
Въпрос, който може би сте си задавали!

Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие!
„Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни.

Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог!

ЗАЩО ЗАПОЧНАХ ТАЗИ ТЕМА – ВЕЧЕ СЕ ПИТАТЕ НАЛИ

Истина е, че Любовта е един от най-слините „допинги“ във Вселената, ето затова.
Любовта е способна да управлява целия свят. Ето има връзка и със спорта например.
Преди няколко месеца писах за най-силният фетбърнър Истинската Любов!

Дразни ме обаче фактът, че немалка част от хората изпитват големи страхове(какво ще кажат близките, родителите, „сляпо-буквално“ следване на Библията и т.н.) и колебания от поставянето на ново начало. Те предпочитат да се оставят на течението и така да страдат цял живот. Защо?!?
Всеки се нуждае от истинско спокойствие, всеки се нуждае от истинска любов, всеки се нуждае да живее, а не просто да съществува, но малцина са тези, които успяват да преборят страха от новото, различното и предстоящото и предпочитат да карат по течението на настоящето(това е убийствено)! Е аз не съм от тях! А вие?

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ИСТИНСКО ЩАСТИЕ В ЖИВОТА

В следващите редове ще използвам някои факти, които изнамерих из пространството, и които лично аз определям като самата истина! В тях е разгледана Истинската Любов и от страна на хората които вярват в Исус! Не искам никой да насърчавам да следва, това което мисля и одобрявам, но сляпото следване на законите може наистина да бъде едно много голямо и пагубно зло!

Любов и сексНека си признаем, единствено чрез истинската любов можем да постигнем истинско щастие в живота си. Но каква е истинската любов?
Докато фалшивата любов само носи болка и конфликти то обратно, такава Истинска любов премахва бариерите и може да преодолее всяко препятствие.

Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни. Основните характеристики на Истинската любов са, че тя е абсолютна, уникална, непроменлива и вечна, така че, който практикува истинска любов, ще живее с Бог, ще споделя Неговото щастие и ще се радва на правото да участва като равен в Неговото дело.

Истинска любов може да бъде постигната само на основата на абсолютен сексуален морал. Без сексуална вярност тя е невъзможна. Без да сме запазили сърцето си чисто за един парньор с който да можем да си имаме пълно доверие, сърцата ни ще бъдат разкъсани и истинската любов не би била възможна.

Ако не се придържаме към абсолютен сексуален морал, пътят към съвършенството на характера и духовната зрялост се затваря. Освен това ако чрез съвършени хора не бъде осигурена основа на абсолютен сексуален морал в едно Истинско семейство, не е възможно Бог да се изяви като личен Бог.

АНГЕЛИТЕ ЗНАЯТ И ГЛЕДАТ ВСИЧКО

БиблияКогато на Земята някои хора се обичат, това може да е тайна, но горе Ангелите знаят и гледат дали си играят правилно ролите.
Такава Любов, с каквато ти обичаш, никой друг не може да я има.

Малко хора се срещат, които да се обичат. Не че не любят, но това не е Любов.
Ако Любовта изпълва сърцето ви ще получите благословение и така обогатени започнете деня си. Не живейте, не отивайте на работа празни и бедни.
Кажеш ли си „Не мога ли да го обичам по-малко?“, тогава отиваш в безлюбието. Всеки ден трябва да растеш в Любовта.

БОЖЕСТВЕНО ЛИ Е ДА ИСКА НЯКОЙ ДА ГО ОБИЧАТ

 • И двете са Божествени – и да обичаш, и да те обичат.
  Като не обичаш и не те обичат, не ти се иска вече да живееш.
  Когато човек не е обичан истински той е като недовършена картина.
  Като дойде в нас Любовта дава Живот.

Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.

 • Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки.

Любов, която не може да издържи на всички изпитания в живота, не е истинска любов.

В ЛЮБОВТА НЯМА НИКАКЪВ ГРЯХ

Любовта е от Бога. Всяка Любов, която повдига човека, иде от Бога.
Първото качество на истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото ниво, на което той сам се намира.

И не ми казвайте, че дяволът също може да ви даде Любов, не не може.
Бог е Любов, а Любовта е Бог… нали така! Дяволът може да те изкуши със секс или материални блага, но не и с Любов!

Купидон

 • Хората на любовта носят в себе си мир, радост и веселие. Където и да отидат, всички ги приемат с отворени сърца.(бел. авт. Факт – когато сме заредени с положителни емоции ние ги предаваме и на останалите.)
 • Единствената сила в света, която не познава страха, е любовта. (бел. авт. – навярно сте забелязали, че за нея правите невъзможни неща без грам притеснения и никаква страх. Готови сте дори да дадете живота си за другия)
 • Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи(бел. авт. предполагам, че дори човек може да оздравее и от най-коварната болест ако знае, че е обичан истински) и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света.

ВСЕКИ СЕ ПРЕОБРАЗЯВА КАТО ПОЧУВСТВА, ЧЕ Е ОБИЧАН ИСТИНСКИ

Навярно сте забелязали как приятелите ви започват да ви коментират, че от ден на ден започвате да изглеждате по красив, по секси, и дори се подмладявате. Настроението ви е толкова различно, че кара другите да си мислят, че може би взимате допинг!
Да допинг е, но е най-добрият и най-естественият и най-безценният във вселената.

 • КрасотаЛюбовта не обича никакви оплаквания – това, че си невежа, че си сиромах, че си грешник, не я интересува – слага те в огнения кюп и те разтопява. Колкото и да се криеш, да се предпазваш, тя ще те намери. Не остава нищо друго, освен да кажеш: “На твое разположение съм!”
 • Ако ти за любовта не си готов да пожертваш всичко в света, ти не можеш да разбереш живота. Човек трябва да бъде готов да жертва. Не да напусне живота, а във всички противоречия да види красивото, хубавото.
 • В каквато и форма да ви посети любовта, благодарете, защото тя иде да изчисти всичко нечисто, което срещне по пътя си.
 • На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина.
 • Смисълът на живота се състои в това, да намериш онзи, който те обича, и когото ти да обичаш.
 • Кой трябва да обича: слабият или силният? Слабият не може да обича. Само силният обича.
 • Този, който ви обича, може да ви лекува, може и да ви учи. Най-голямото изкуство е човек да обича.
 • Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си.
 • Който ви обича, само той може да ви даде нещо. Ако някой не ви обича, нищо не може да ви даде.

ЛЮБОВТА Е ВРЪЗКАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША С БОГА

Именно това имам предвид и тук ще цитирам някои редове от Библията.
Съгласен съм, че всички вярващи почитат законите на Библията, което прави човек добър, въпреки, че изключенията са толкова много, че съм склонен да вярвам, че ако човек е по природа с добро сърце, нищо не може да го промени, защото това е дар.

И така, ето например в Библията пише „Жена да не оставя мъжа си, както и обратното“.
Да, но ако нямаш нищо в сърцето си, ако другият не показва любовта си към теб, ако ти живееш в един свят на страдание… отговорът е. МОЛИ СЕ! Аз пък питам – ДО КОГА!!!

До кога ли! Ето решението! Ако изчезне от сърцето ти истинската мисъл, която идва от сърцето на душата ти за молитва – другия да се промени към теб. Кажи СТОП! Започни НОВ ЖИВОТ!
Ако не вярвате в думите ми, те са плод на разговори в тази насока – в смисъл!
Сляпото буквално следване на думите могат да ви докарат коварни болести, защото постоянното напрежение с което, трябва да живеете години наред и да се молите(до кога до 100 години до 200 години) е убийствено и може да бъде сравнено с бавна и мъчителна смърт.

Затова аз съм на принципа, че ако изчезне от сърцето ти истинската мисъл, която идва от сърцето на душата ти за молитва – другия да се промени към теб.

Кажи СТОП! Започни НОВ ЖИВОТ!

 • Пожелай си от сърцето на душата онази ИСТИНСКА ЛЮБОВ, която желаеш истински и тя ще дойде, но трябва истински да я пожелаеш.
 • За всеки човек е определено кой да го обича. И всеки трябва да намери онзи, който го обича.
  Когато обичаш някого, ти се оглеждаш в него като в огледало. И когато някой те обича, той се оглежда в теб.
 • Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате.

Сватба пред БогаАко мъж и жена се обичат, тях в Божествения свят вече са ги оженили, независимо от това, дали тук имат някакъв документ или не. За невидимия свят е важно как ще устои човек на любовта си, ще я запази ли докрай.

 • Когато обичаш някого, ти не можеш да живееш без него. Това е обич, това е вътрешният смисъл на обичта. Ако мислиш, че и без него можеш, ти не го обичаш.
 • Мисли за този момент, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш.
 • Ако сте поканили веднъж любовта да се качи на гърба ви, не правете опити да я хвърлите от гърба си, защото тя ще ви създаде по-голямо нещастие.
 • Ако искате да ви посети любовта, пожелайте я от дълбочината на душата си. Винаги идва отговор на силните, искрени желания на човек, които излизат от неговата душа.

Обикнете първо ума на човека, после сърцето му, душата му, духа и най-после неговото тяло. Обикнете ли човека по този начин, и той ще ви обича.

 • Да обича, това е работа на душата. Не се бъркайте в нейните работи.

Късметът и любовта спохождат смелите.

Не убивайте плътта, нито личността в себе си.
Плътта е инструмент, на който душата свири.
– Не трябва да забравяме и формата, защото тя също е от знаение.
Фитнеса и правилното хранене са просто начин на живот благодарение на който няма да „убием“ плътта си и душата ни вече наистина ще свири на макс!

АКО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ИЛИ СА ВИ СЕ СЛУЧИЛИ И ЧУВСТВАТЕ БЕЗ ГРАМ КОЛЕБАНИЕ, ЧЕ СА В СЪРЦЕТО ВИ – ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, НО ТРЯБВА ДА Е ВЗАИМНО. А СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ФИТНЕС!!!

Виж още публикации:

 • Най-Подходящото Време за ФитнесНай-Подходящото Време за Фитнес Със сигурност ви се е случвало да си навиете алармата на часовника за фитнес. Направихте го с голямо желание вечерта, точно преди да си легнете, нали. Но, какво ли стана в 06.30 часа […]
 • Война с Мазнините без Повиквателна – 4Война с Мазнините без Повиквателна – 4 Казармата за голямо съжаление на младото поколение вече е нещо, което се слуша само в историите от хиляда и една нощи на по големите, като възраст мъже. Онези, които знаят, какво е […]
 • Тренировка за Стягане на Гърдите у домаТренировка за Стягане на Гърдите у дома Ако целта ви е да стегнете гръдните мускули, но пък нямате сили за лицеви опори, а не ви се ходи и във фитнес зала, то ето как ще "обелим кората на портокала". Т.е. ще натоварим добре […]
 • Диета с Шоколад? Мисията е Възможна!Диета с Шоколад? Мисията е Възможна! Голяма част от учащите или работещите хора, които желаят да поддържат и изграждат красиви атлетични форми се сблъскват най-вече с проблема на правилното фитнес хранене. Много пъти […]
 • В „Часът на Милен Цветков“В „Часът на Милен Цветков“ "Часът на Милен Цветков" е едночасовото токшоу в което водещият, неговите събеседници и зрителските обаждания подреждат пъзела на действителността. Различни мнения по всякакви теми, за […]
 • Рекламно Лице на Верига Салони „Магама“Рекламно Лице на Верига Салони „Магама“ Прическата е 80% от визията на човека. Това заяви г-н Пламен Велков управител на фризьорски с-н “Гранд салон”, гр. Шумен. За да имаме обаче най-хубавата прическа се нуждаем от […]
 • Диета за Отслабване с Вода! [ Ден 2 ]Диета за Отслабване с Вода! [ Ден 2 ] Това, което държа в ръцете си е най-новият електронен бумеранг създаден за новите роботизирани полицаи в Дубай. Благодарение на него, няма да се налага полицаите да тичат след […]
 • Условия за ползване и участиеУсловия за ползване и участие Посещавайки www.mgergov.com вие се съгласявате да спазвате "Условия за ползване". Ако не желаете да спазвате "Условията за ползване", моля не използвайте този сайт. 1. Пропагандирането […]
 • Развитието на играта Fitness free с БорянаРазвитието на играта Fitness free с Боряна Следващият по ред участник в моята игра е Боряна. По време на срещата ни се оказа, че тя наистина знае, какво да прави, чела е и експериментирала доста неща. Проблемната област при нея се […]
 • Влезнах Във Фитнеса Заради МомичеВлезнах Във Фитнеса Заради Момиче Преди няколко седмици бях споменал, че ще се гмурна в дълбоките води на професията фитнес инструктор и ето, че часът настъпи. Започвам с фитнес инструкторите на най-големия фитнес и спа […]
 • Super Models: Should They Set the Standard for Beauty?Super Models: Should They Set the Standard for Beauty? All over the world, models are walking the runways and catwalks, and the majority of these models are waif-like, super-skinny creatures who look like they are half dead. And these are the […]
 • Необикновена Тренировка с Hot BloodНеобикновена Тренировка с Hot Blood Денят е събота, а месецът февруари 2011 г. Беше ми останало само едно пакетче "Hot Blood", което кротко си лежеше в джоба на раницата ми, и очакваше понеделника. В понеделник, когато […]
 • Mr. Fitness King 2014, гр. СофияMr. Fitness King 2014, гр. София "Мистър фитнес кинг" е конкурс, целящ да промени традиционната представа за подобно мероприятие. "Мистър фитнес кинг" ще бъде конкурсът, търсещ моделът на мъжко […]
 • Collagen Pro Active… и Започвам да ПеяCollagen Pro Active… и Започвам да Пея Да правилно прочетохте заглавието. Пия и започвам от сърце да пея. А който пее зло не мисли. Спомних си времето от детските ми години. И ето, че грабнах днес микрофона. Грабнах го и с […]
 • Whey Titans на Gold Touch Nutr. – 87% Протеинов БлендWhey Titans на Gold Touch Nutr. – 87% Протеинов Бленд WHEY TITANS е един от най-добрите протеин на пазара. Нашият протеинов концентрат съдържа над 87% протеин микс и се състои от изолат, концентрат и хидролизирани протеини. Ние използваме […]
 • Кой е Галин КоларовКой е Галин Коларов Преди време още през 1999-2000 година, когато тренирах в Национална спортна академия и се занимавах със силов трибой един човек ми обърна специално внимание. Или с други думи казано той […]
 • Списание Love Style Отпразнува 1 ГодинаСписание Love Style Отпразнува 1 Година Един пъстър свят, изпълнен с любов. Списание LOVE style отпразнува първия си рожден ден с бляскаво парти в перлата на нощният живот клуб „Билионер”. Повече от 300 гости уважиха […]
 • Безплатен фитнес в офиса – мощен факторБезплатен фитнес в офиса – мощен фактор Представяте ли си да имате възможност да ползвате фитнес в офиса-безплатно? А през работно време? Наскоро попаднах на една статия, в която се коментира, че все повече компании в САЩ […]
 • Вредни ли са ПротеинитеВредни ли са Протеините След поредния сблъсък с клиент, който едва успях да навия да включва в диетата си и протеинов шейк, поради факта, че няма апетит и време, реших да обсъдим случая. Вредят ли протеините на […]
 • Спининг в Уърлд Клас – БЕЗПЛАТНОСпининг в Уърлд Клас – БЕЗПЛАТНО World Class Health Academy e голяма международна всеобхватна фитнес мрежа, тъй като предлага всичко в областта на здравето, фитнеса и самочувствието. Членовете и гостите на клуба […]
 • Новото Лице в Древна ЕладаНовото Лице в Древна Елада Тя е талантлив и амбициозен изпълнител. Преди да започне да се занимава с музика се е занимавала с мода. Името й е Денис. Била е доста интересен модел за България. Турска модна фирма за […]
 • Фитнес без граници с Павел ДобревФитнес без граници с Павел Добрев Часът е около 7.10 часа и съм се запътил за интервю. Днес съм си набелязал голяма спортна личност от НСА. Влизам в залата по щанги и виждам на бюрото - моята цел професор Павел Добрев, […]
 • Най-Добрата Ваксина Срещу ЦелулитНай-Добрата Ваксина Срещу Целулит Определно снимката, която ми щракнаха, точно преди два дни е некачествена. Камерата на телефона беше точно пет мегапиксела, но ясно се вижда, че при слабо осветление качеството куца […]
 • S – образна стойкаS – образна стойка S–образна стойка – лично аз твърдя, че перфектно знам за какво става на въпрос! А вие знаете ли? Няма да сгреша, ако кажа, че със сигурност повечето мъже сме запознати с нея, но в малко […]
 • Мисия „Газ до Дупка“, гр. Ивайловград(26.11.-02.12.2012)Мисия „Газ до Дупка“, гр. Ивайловград(26.11.-02.12.2012) Алармата на електронния будилник звъни. Часът е 05:30ч. Иван се протегна да изгаси алармата, която току що се беше активирала. Сложи си очилата, запали нощната лампа и се стресна от […]
 • Във фитнес форма за балаВъв фитнес форма за бала Според публикация в Уикипедия - бал е събиране на много хора на едно място с цел танци. Балове се провеждат от Средновековието до наши дни и се отличават с тържествена обстановка, строг […]
 • Перфектна формула за супер тялоПерфектна формула за супер тяло Храненето и тренировките са едно цяло без което желаната форма ще е мечта. Без значение дали целта ни е отслабване, повишаване на масата или сила, храненето в повечето случаи е непосилно […]
 • На фитнес в КабулНа фитнес в Кабул В днешно време болшенството от нас знаят, че упражненията във фитнес залата са един от най-добрите и сигурни начини да постигнем желаната форма, да повишим издръжливостта, силата на […]
 • Пет Причини за Възникването на Бърза УмораПет Причини за Възникването на Бърза Умора Каквото и да правим, както и да се борим, то има едно нещо с което не можем да се преборим - нейно величество умората! Всеки ден се борим с нея, и никога не успяваме да я победим […]
 • Зумба Интервю с Джой ФордЗумба Интервю с Джой Форд Тя се казва Джой Форд и е топ инструктор по аеробната програма наречена Zumba. Както винаги, никога не се спирам да направя интервю с някой, който ми е направил "zumba" […]
 • Мъжки Цици или Мъжки Гърди! Ти Решаваш!Мъжки Цици или Мъжки Гърди! Ти Решаваш! Виждал ли си мъж с цици, но не и с гърди. Жик-так и на какво ли се дължи това, уважаеми читателю! Ако наистина не знаеш на какво се дължи това, то следващите редове са за теб. Докато […]
 • Ела с Неделния „Труд“ и СпечелиЕла с Неделния „Труд“ и Спечели Неделният ден е денят в който една голяма част от хората избират да спортуват, да се поразходят или по-просто казано да разпуснат, като едни избират планината, а други спа процедурите или […]
 • Фитнес Разпускане в Заведения OppsФитнес Разпускане в Заведения Opps Спазването на много стриктен хранително-тренировъчен план ни изтощава не само физически, но и психически. Изпадането в подобни крайности е както, много трудно, така и […]
 • Диета „Sunny Beach“! Отслабването Гарантирано!Диета „Sunny Beach“! Отслабването Гарантирано! И лятото вече е в своя разгар. Кой отслабвал, отслабвал и сега ще се види истината, когато сме без дрехи. Всъщност не всички все още са на морето, и може би заради детето или […]
 • Бустерът с Убийствена Сила! Hot Bloode!Бустерът с Убийствена Сила! Hot Bloode! След като споделих случаката с първия тест на една от най-добрите хранителни добавки, носеща зловещото им "Hot Blood"! Бях пробвал само половин доза(10 грама) от "Hot Blood" и усетих […]
 • Голям – значи силен?Голям – значи силен? Знаете ли поговорката "Под голям камък–голяма риба". Доколко е вярно не мога да кажа, защото не съм рибар. А и в случая говорим за хората... по точно за мъжете. И там нямам опит, но пък […]
 • Упражнения за Секси Дупе и След РажданетоУпражнения за Секси Дупе и След Раждането И след като отминат 9-те месеца, много от дамите започват да се замислят за формата. Формата, която са имали преди деветте месеца на бременността, и форма още по-добра от предишната. И […]
 • Бързо Отслабване с Велоергометър и ГириБързо Отслабване с Велоергометър и Гири След като бе даден стартът на 2011 година и всички с все сили се запътиха към фитнес залите, то настана истинско задръстване. Естествено има и изключения, но само ако фитнес центърът е […]
 • 50 Calibre ® – Термо Бустерът без Забележки50 Calibre ® – Термо Бустерът без Забележки Опитвал съм много бустери и наистина има едни, които работят добре, други отлично, а трети просто са без забележка. Именно такъв е случаят с "50 Calibre ®" - бустерът, който пробвах преди […]
 • Най-добрите упражнения за жениНай-добрите упражнения за жени Може би познавате красиви и мотивирани жени. И предполагам също ги засичате на улицата, в офиса, дори спортувате заедно в парка или във фитнес залата. Ами това е наистина прекрасно, като […]
 • Фитнес Тренировка без Партньор! Лошо Качество!!!Фитнес Тренировка без Партньор! Лошо Качество!!! Определено фитнес залите днес са много по-предпълнени от едно време. До колко обаче, се е повишило качеството на тренировките е отделен въпрос на който, трябва да обърнем […]
 • Състав на хранителните продуктиСъстав на хранителните продукти Кои храни са подходящи за нас в зависимост от целта, която преследваме - обикновено е въпрос, който мъчи доста от ентусиазираните посетители на фитнес залите, привърженици на здравето и […]
 • Running For Your LifeRunning For Your Life There are all kinds of exercises you can do to keep in shape, but if you want an exercise that allows you the freedom to do it wherever and whenever you want, and be out in the great […]
 • Фитнес Риалити „Влез във Форма с Нас“ по БНТФитнес Риалити „Влез във Форма с Нас“ по БНТ От 31.01.2014г. стартира новият сезон на уникалното студийно реалити на Българска национална телевизия(БНТ) "Влез във форма с нас!", което се излъчва в сутрешния блог „Денят отблизо с […]
 • Тайната Формула! Аре Стига с Тия ХобитаТайната Формула! Аре Стига с Тия Хобита Да, правилно ме разбра! Не ми казвай, че си заменил секса с хоби като риболов или засяване на зеленчуци на вилата, а половинката ти плете вълнени чорапи за зимата! Не, не си го и […]
 • Анадрол Шварцхолгън говори за истинатаАнадрол Шварцхолгън говори за истината Що ще сготвим днес аз зная, и в този ранен час(05.30ч.) за фитнес ще призная. Приготвил съм Ви нова изненада с важност близка до Олимпиада, м'даа и ще направя първото си интервю на мъжа с […]
 • Пчелен Мед, Фитнес и ДиетаПчелен Мед, Фитнес и Диета Лято е, горещо е, и е време за нещо по различно от плаж и море. Време е да подишаме чист и прохладен въздух рано, рано сутринта. И за чаша студено кафе с пчелен мед. И като казах мед, […]
 • Кажете СТОП на Стареенето с КОД: ОхлювКажете СТОП на Стареенето с КОД: Охлюв Охлювите могат да бъдат използвани не само като богати на белтъчини деликатес, но и много повече от това просто да бъдат храна за атлетични форми. Охлювът е не само диетична […]
 • Фитнес форма и бронзов загарФитнес форма и бронзов загар Ето, че лятото наближава с всеки изминал ден. Всъщност остават ни някакви си около два месеца през което време някои от нас, трябва тепърва да влизат във форма, а други да я "издялат" […]
 • Тотално Разбиване с 50 Calibre & Thermo DetonatorТотално Разбиване с 50 Calibre & Thermo Detonator Добре дошли на бойното поле в "На война с мазнините без повиквателна". Този път заповедта идва от Англия. Вчера получих пакет с "боеприпаси" лично изпратен от командването на […]
 • Код „На Война с Мазнините без Повиквателна“Код „На Война с Мазнините без Повиквателна“ Фитнес в центъра на София и още по-точно в района на НДК и Витошка. Днешният горещ, летен ден стартира много горещо с интервюто, което проведох в 12.00 часа с магистър Надя […]
 • Конкурс „Супер Тяло на България 2013″Конкурс „Супер Тяло на България 2013″ За поредна година модна агенция “Winners Models Bulgaria” проведе конкурса “Супер тяло на България” с тържествен спектакъл в известния столичен клуб “Passport”. Конкурс, където само […]
 • Щангистите са дървени?!Щангистите са дървени?! Денят беше слънчев пролетен ден и провеждахме час по лека атлетика в Национална Спортна Академия. Тичахме за загрявка по коридорите, но аз по скоро ходех, защото пестях сили за силова […]
 • Мис Североизточна България 2011(Мис България)Мис Североизточна България 2011(Мис България) Денят е втори април 2011 година, а часът е точно 12.00ч. Настъпваме педала на газта на BMV-X5 и потегляме с пълна газ от София за Шумен, където мое величество М. Гергов журира на 1-ви кръг […]
 • Фет Бърнър “ I LOVE“ – Той Прави ЧудесаФет Бърнър “ I LOVE“ – Той Прави Чудеса Ако поне малко се интересуваш от фитнес, то няма как да не си чувал за фет бърнърите. Вече ги има навсякъде, но те са толкова много, толкова различни и толкова обещаващи, че свят ще ти се […]
 • Прием на Протеин в Зависимост от ЦелтаПрием на Протеин в Зависимост от Целта Спомням си времето, когато още бях ученик в 11 клас и тежах само 45 килограма. Изяждах по една баничка със сирене и една кифла с мармалад по два пъти на ден, хапвах и вкъщи, но резултатите […]
 • Индиана Джоунс и Неговия ЛъкИндиана Джоунс и Неговия Лък Връщам времето назад още в детските си години, когато имах собствени изобретения на изкуството направени от мен. Тези изобретения бяха плод на детските ми фантазии от филмите, които […]
 • Фитнес Тренировки в Залата или в ПаркаФитнес Тренировки в Залата или в Парка Преди време в зимните месеци хората са загрявали с ракия. Сега обаче в модерността хората заграват с фитнес. През последните години все повече хора спортуват за да бъдат здрави и във […]
 • AB Hancer – Изобретение за Коремни ПлочкиAB Hancer – Изобретение за Коремни Плочки Факт е, че днес успелият мъж освен всичко останало, трябва да изглежда и доста атлетичен, което не е никак лесна работа. Колкото и пари да имаш, просто някои неща не се купуват с пари, […]
 • Крос на Открито или на Бягащата ПътекаКрос на Открито или на Бягащата Пътека Кросът е едно от най-добрите упражнения за отслабване или с други думи казано за намаляне на подкожните мазнини. Въпрос на вкус или на мотивация е обаче изпълнението му във фитнеса или в […]
 • Евгени Качалов – „Здрав дух в здраво тяло“Евгени Качалов – „Здрав дух в здраво тяло“ Евгени Качалов е професионален покер играч и член на елитния отбор на Pokerstars. Със спечелени над 7 млн. щатски долара досега Качалов е считан за един от най-великите покер играчи на […]
 • Фитнес Мисия в „The Mall“Фитнес Мисия в „The Mall“ Най-големият търговски център в България отвори врати на 21 април с името The Mall. Търговският център предлага уникална дестинация за забавление, хранене и пазаруване в […]
 • На Война с Мазнините без Повиквателна(VIP), Част 1На Война с Мазнините без Повиквателна(VIP), Част 1 Казват, че всяко начало е трудно. Всъщност обаче, всяко едно правило, колкото и стриктно да е, има изключения. Нашето начало беше лесно, като имам предвид началото на участника […]
 • Отслабване на Макс с Fat Killer! Промоция!!!Отслабване на Макс с Fat Killer! Промоция!!! Новата година вече чука на вратата. Накупих подаръци за любимите си хора. Всъщност трябваше да посетя и затвора(централния), където бях планирал интервю на тема "Фитнес и […]
 • На война с мазнините без повиквателноНа война с мазнините без повиквателно След като отмине декември - месецът на празниците, голяма част от отдалите се на почивка привърженици на добрата форма, започват своята голяма битка с нежеланите, но понатрупали се мазнини […]
 • Как да си направим Диетичен КейкКак да си направим Диетичен Кейк След няколко дни битка с мазнините и разни травмички, определено вече ми се яде нещо сладко, но все пак сме на война с мазнините в "Мисия 7 дни". И въпреки ниските нива на […]
 • Райска ябълка-таблетка с мултивитамини и минералиРайска ябълка-таблетка с мултивитамини и минерали Защо точно името им е "райско", дали това е ябълката, която Ева е дала на Адам и заради която са били изгонени от Рая, може само да гадаем. Райските ябълки се отглеждат предимно в […]
 • Мощен прилив на въздухМощен прилив на въздух Предполагам ти се е случвало да ти стане лошо. Ако на теб не се е случвало, навярно познаваш приятел, който например има страх от инжекции например и при вида им в ръката на мед сестрата […]
 • Моят верен другар в залатаМоят верен другар в залата Тази тема е посветена на един неразделен и верен другар във фитнес залата, който преди няколко седмици я напусна завинаги, но аз няма да го забравя. С него се запознах през ледения […]
 • Kalenji Running – Цена и Качество в ЕдноKalenji Running – Цена и Качество в Едно Със сигурност всеки иска да поддържа апетитни, атлетични форми. И със сигурност малцина са тези, които притежават тялото за което са мечтали. А именно завидни релефни мускули. До тук […]
 • Изпълнение на Максимален Клек с 200 кгИзпълнение на Максимален Клек с 200 кг Когато стане въпрос за максимална сила, малцина са тези, които ще изоставят лежанката и ще се насочат към клякането. Е, днес пък аз реших да се пробвам с каква максимална тежест ще […]
 • Яж, Пий и Отслабвай! Защо Не?Яж, Пий и Отслабвай! Защо Не? Преди време попаднах на реклама на Coca-Cola Light на която пишеше "Пий и отслабвай", и това беше наистина истина! Но, веднага се намериха хора да я оплюят. Да, ама имало подсладители, […]
 • CODE: Перфектна Форма в Club TiffanyCODE: Перфектна Форма в Club Tiffany Когато заговорим и заспорим за форми, то няма място за компромиси особено при мен! Не случайно някои ме наричат фитнес инструкторът гадняр. Уау, защо ли? Като се замисля обаче, не мога да […]
 • Боди Пъмп по TV 7 – част 4Боди Пъмп по TV 7 – част 4 Следобед с ТВ7 единственото предаване с подобен формат в българския телевизионен ефир, обхващащо часовия пояс от 15.00 до 17.00 часа. Гостът ще бъда аз М. Гергов и ще си говорим за […]
 • На Война с Мазнините в АвстралияНа Война с Мазнините в Австралия Да, това е самата истина, и ето, че след три седмици път "На война с мазнините без повиквателна™" пристигна в Австралия. С тази публикация изказвам благодарност към една от най-добрите […]
 • МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ – Подкрепи Кампанията „Не на Мускулната Атрофия“ в град КърджалиМБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ – Подкрепи Кампанията „Не на Мускулната Атрофия“ в град Кърджали Здравната кампания "Не на мускулната атрофия" продължава напред, като този път беше в Кърджалийската МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”, а месец преди това бе проведена в гр. […]
 • Най-Диетичният Сладолед „Mr. Sweet’s Zero“Най-Диетичният Сладолед „Mr. Sweet’s Zero“ Лятото наближава с всеки изминал ден и се замисляме за почивка. По време на почивката, особено ако сме избрали морето ще покажем формите, които цяла зима сме градили с много пот и лишения […]
 • Тестостеронов Оптимизатор – Grenade® AT4Тестостеронов Оптимизатор – Grenade® AT4 Като бивш състезател от Националния отбор на България знам тънкости, които начинаещите фитнес маняци не знаят. Тези тънкости няма да ги намерите във форумите, нито в лъскавите фитнес […]
 • Тина Бакърджиева Стана „Жена на България 2014″Тина Бакърджиева Стана „Жена на България 2014″ За четвърта поредна година в столичния клуб "Ревю", точно в 00.00 часа се проведе бляскавия конкурс "Жена на България 2014”, организиран от модна агенция "Winners Models […]
 • Бягай, Атина, бягай!Бягай, Атина, бягай! Участието в маратон винаги е вълнуващо. Бегачите на дълги разстояния се подготвят седмици наред, тренират, следят хранителния си режим, внимателно избират екипа си. Денят на самото […]
 • Summer Style 2008Summer Style 2008 Лятото е сезонът на високите градуси, сезонът на плажа, хормоните : ) и на отпуските. Сезон, който вече почти отмина и тази година. Много от нас си почиваха, други пък като Аделина […]
 • Най-Добрият Еко Фет БърнърНай-Добрият Еко Фет Бърнър Днес битката с мазнините е много по-голяма, отколкото преди 20 години. Всъщност обаче и тогава хората са се борили с мазнините, но не им се е налагало, чак толкова усилено, колкото […]
 • Очаквайте „Не на Мускулната Атрофия“ в гр. КърджалиОчаквайте „Не на Мускулната Атрофия“ в гр. Кърджали Кампанията "Не на мускулната атрофия" продължава напред, като този път ще бъде в МБАЛ „Д-р Ат. Дафовски”, гр. Кърджали. Месец преди това инициативата бе проведена в гр. […]
 • С шейна на фитнесС шейна на фитнес Зимата вече похлопва доста стабилно на вратата ни, и ние спортуващите за здраве или в името на великата кауза се ориентираме към по топличките фитнеси. Зимата е прекрасен сезон за […]
 • Сто Годишен Трибоец Взриви „Храма на Силата“Сто Годишен Трибоец Взриви „Храма на Силата“ На 13 март 2011 година в читалище "Младост", гр. София се проведе Турнир по силов трибой "Храм на силата" за любители, неучаствали до сега в официални състезания по силов трибой. Жалко, […]
 • World Class Fitness & Spa на 7 годиниWorld Class Fitness & Spa на 7 години Хепи, хепи, хепи бърдей или нещо подобно се пее на английски, но на наш език казано звучи "Честит рожден ден". Точно така! Времето тече, лети, хвърчи и не може да бъде върнато назад, […]
 • Изкачване по стълби или степерИзкачване по стълби или степер Почти на всеки му се е случвало да изкачва стълби в блока, на работното си място или в магазина! По този начин съвсем несъзнателно натоварвате най-вече седалищните си мускули и […]
 • TapouT XT® – ММА Ритници, Юмруци и ЛактиTapouT XT® – ММА Ритници, Юмруци и Лакти Ето и най-новата кардио програма. Tapout ® XT е една изключителна MMA тренировка, чиято цел е да ви помогне в битката с изгарянето на мазнините и изграждането на чиста мускулна […]
 • Биляна Йотовска спечели в Sloggi 2008Биляна Йотовска спечели в Sloggi 2008 Преди няколко месеца, когато посетих страницата на Sloggi и разгледах участничките от нашата страна - страшно впечатление ми направи Биляна. Впечатлен от нейната визия аз реших да […]
 • Pure Cockroach Protein за HelloweenPure Cockroach Protein за Helloween Хлебарките са едни от най-упоритите същества на нашата планета. Веднъж появили се, трудно бихте могли да ги изгоните, защото са много упорити. Но от една страна това е доста добре. И […]
 • Фитнес Интервю по Българско Национално РадиоФитнес Интервю по Българско Национално Радио С радиото или по точно с БНР не трябва да се спори, като същото важи и за един от най-върлите почитатели на истината в сферата на фитнеса, диетите, емоциите и любовта - Mr. […]
 • Перфектната вечеряПерфектната вечеря На 08 ноември 2007 година участвах в нещо невиждано до сега-с мое участие-и не само. Нещо, което е полезно за малки(18+) и големи, нещо на което би завидяла и баба. Нещо в което ще […]
 • Натрупай мускулна маса със суроватъчен протеинНатрупай мускулна маса със суроватъчен протеин Суроватъчен протеин е протеин, който се произвежда по време на процеса на сирене. Той е известен като по-добър източник на протеин дори и от яйцата. Това се дължи на биологичната му […]
 • Фитнес Пакет „Взривна Сила“Фитнес Пакет „Взривна Сила“ Това, че си с огромни и напомпани мускули, не е гаранция, че си със страшна сила. Тренировката за сила няма нищо общо с тренировката за мускулна маса. Разликата между двете е наистина […]
 • Фитнес Мама предлага интимни изживяванияФитнес Мама предлага интимни изживявания Следващите редове са копирани от обява 18+ в уеб сайта bezplatno.net, и ако сте под 18 години не четете този материал. През последните дни личният телефон на М. Гергов(т.е. не обявеният в […]
 • Тренировки с Bulgarian Bag/събота и неделя/Тренировки с Bulgarian Bag/събота и неделя/ Нямаш време за тренировки през работната седмица, защото си твърде зает. Или просто си изморен за тренировка във фитнес залата след тежкия работен ден. Ето, едно от истинските […]
 • Слави Отслабна Със 100 кг за 9 МесецаСлави Отслабна Със 100 кг за 9 Месеца Каквото и да си говорим, както и да спорим, борбата с подкожните мазнини заема винаги челни позиции сред населението. Количеството на подкожните мазнини може да окаже много коренни […]
 • Фит-фолк маратонФит-фолк маратон Ако се чудите, какво имам предвид с това заглавие. Ще ви кажа, че става въпрос за фолк и фитнес. Ако си мислите, че лицата от шоу бизнеса не спортуват. Хммм, не мислите ли, че говорите […]
 • Върнете си Стегнатите ГърдиВърнете си Стегнатите Гърди Поддържането на формата при жените не е лесно начинание, особено по време на майчинство. Единственото по свободно време за фитнес обикновено е, когато детето спи, но колко ще спи е друг […]
 • Магнезият – S класата сред минералитеМагнезият – S класата сред минералите Магнезият е минерал активно участващ в обмяната на веществата. Липсата на магнезий в организма води до неприятни мускулни схващания и крампи. Препоръчителен e за активно спортуващи и хора […]