Коремни плочкиНавярно си спомняте, когато преди време написах статията "Без любовни дръжки и летни задръжки" за вестник "Труд".
Ако не сте я чели, влезте в раздел "Статии" на сайта ми, потърсете и прочетете.

Все пак, ако не ви се рови, то аз ще свърша тази работа, вместо вас и ще припомня.
С наближаването на лятото идва и мигът, в който всеки се замисля за формата си.
И първото място, към което се поглежда, са така наречените “любовни дръжки”.
Под "любовни дръжки" обаче, масово се разбира подкожните мазнини, тромаво разтлали се върху косите коремни мускули.

Другото им име е т. нар. паласки в което не виждам нищо любовно, а за сексапил, опс!?!
Определено тази дума изпълнена с любов, не заслужава да се използва в този смисъл.

ЛЮБОВНИТЕ ДРЪЖКИ - ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Любов от пръв поглед - колко хубаво, но трудно постижимо звучи понякога.
Изваяните коремни мускули са една от най-атрактивните мускулни групи при мъжете.
Със сигурност те са радост за очите, когато сме в леглото, басейна или пък когато с твоята мадама си на плажа и чуеш "Абе готин дай да те намажа" с NIVEA SUN Protect & Bronze.

Уоу, уоу, уоу, колко лятно съм се настроил въпреки, че навън още не става за плаж, но пък от друга страна е добре, защото така се увеличава времето ни за подготовка.

УРЕД ЗА НАПРАВА НА ИСТИНСКИ "ЛЮБОВНИ ДРЪЖКИ"

Поговорихме си за "любовта от пръв поглед", а сега идва ред да пристъпим към действие.
Действие, което ще ни накара да се размечтаем така, както никога до сега.
Ами да! Времето настъпи. Време е за шоу! Опс! Време е за "Любовни дръжки".

Уред за коси коремни мускулиВръщам се назад във времето, когато започнах да тренирам в домашни условия.
Нямах нито гири, нито щанги, нито треньор, но пък имах книгата на Арнолд Шварценегер "Тайните на моя успех", която определено ми помогна за старт в спортната ми кариера.
Едно от упражненията, което Арни беше предложил за изграждане на "любовни дръжки", но от истинските - беше въртене на тялото в кръста от седнало положение.
Стараех се да не пропускам това упражнение в дните отредени за ваяне на коремните мускули, колкото и да ми беше трудно, защото все пак се явяваше последно упражнение.
За изпълнението на това упражнение ще ви е необходима твърда и стабилна повърхност с широчина поне една педя на която да седнете, и лост или пръчка с дължина около метър, метър и половина. Следва въртене на тялото в кръста, като вдишвате на едната страна и издишвате на другата, като редувате на всяка серия.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА УПРАЖНЕНИЕТО

С упражнението "Въртене на тялото в кръста" от седнало положение с лост зад врат може да започнете в началото на тренировките. Хубавото е, че може да се изпълнява и вкъщи.
Недостатък обаче е заучаването му, защото при неправилно изпълнение може да ви донесе травми в гръбначния стълб, а и след време ще ви трябва допълнителна тежест.

Е, навярно вече видяхте на снимката вдясно, уредът с който ще изградите истински "любовни дръжки", и то по много приятен и лесен начин. Любовни дръжки, любов от пръв поглед, ами да, ами това е то, останалото оставете на един от нередовните ми клиенти във фитнес залата "Дядо Рачкиян"! Всъщност останалото зависи от вас самите!

Опс, забравих за сериите! Правете по пет до осем работни серии на страна с тежест, достатъчна за изпълнението на 115 повторения! Грешка! Петнайсет работни повторения!

Името на уреда не го знам, цената също. Така, че не ме питайте.
Правилното изпълнение на упражнението обаче със сигурност го знам.
Ако желаете да го научите и вие, както и да проведем FREE PERSONAL тренировка заедно в един от най-луксозните и големи фитнеси у нас "Pulse" www.pulsefit.bg , кликнете на "Създай своя план" по-долу и попълнете анкетната бланка.

Виж още публикации:

  • Милитъри Фотосесия в Camouflage.bgМилитъри Фотосесия в Camouflage.bg Първият и най-голям военен магазин у нас „Camouflage.bg” и многократният шампион по пауърлифтинг, фитнес инструктор, автор и продуцент Мартин Гергов "стиснаха" ръце в името на една обща […]
  • Тотално Разбиване с 50 Calibre & Thermo DetonatorТотално Разбиване с 50 Calibre & Thermo Detonator Добре дошли на бойното поле в "На война с мазнините без повиквателна". Този път заповедта идва от Англия. Вчера получих пакет с "боеприпаси" лично изпратен от командването на […]
  • Фитнес База “Sport City Mladost”Фитнес База “Sport City Mladost” Битката с мазнините продължава с пълна пара и на територията на ж.к. Младост. Новата база в която ще се води "На война с мазнините без повиквателна" е фитнес "Sport City" в ж.к. Младост, […]
  • Pulse Fitness & Spa Center. Номер 1 в България!Pulse Fitness & Spa Center. Номер 1 в България! Буууммм, лятото идва с все сили! И точно сега с все сили се появи и един от най-големите фитнес и спа центрове не само у нас, но и в Европа. Името му е "Pulse Fitness & […]
  • Дама Пика покани Мартин Гергов на срещаДама Пика покани Мартин Гергов на среща Изпих си аз кафето, оглеждам деколтето, колко яки цици, но те не стават с пици, нито пък с фъстъци, слагам аз пътъци на известна марка и са ми по мярка... и хуквам с бърза крачка, правя […]
  • Как да Накараме Бицепсите да Пораснат Още Повече?Как да Накараме Бицепсите да Пораснат Още Повече? Ако сте от онези индивиди, чиято костна структура е тънка, то със сигурност една от битките, която водите е тази с повишаването на мускулната маса на онези яки топки, наречени […]