Да работим заедно?!

Искаш ли да си здрав, силен и с нисък процент мазнини по корема? Или да напиша авторски материал!

Fitnes planАз съм Мартин Гергов(Mr.3Hours) – Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 килограма (клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), автор и фитнес консултант.
Консултирал съм компании като – Генерична компания „Актавис България“, Вестник „Труд“, Корпорация „Хюлет-Пакард“, Списание за бременност и майчинство „9 Месеца“, Минерална вода „Банкя“, минерална вода „Девин“, „Avon“, ТВ Предавания по Български Национални Телевизии и др. Вижте повече за мен в раздел „За мен“.

Ако се чувствате несигурни или наистина считате, че ви трябва индивидуално отношение в тренировките и храненето в зависимост от целите – Отслабване, Мускулната маса, Сила, Тонус, в писането на авторски статии, ревюта на услуги и продукти… преминете по надолу!


Хранителен и тренировъчен план в зависимост от целите

Мога да изготвя хранителен и/или тренировъчен план за отслабване, мускулна маса, взривна сила или пък тонус.
Занимавам се с това от 1999 година.
И имам медали, рекорди и заслуги.


Писане на авторски материалиУникално ревю на ваш продукт и/или услуга

Мога да напиша уникална статия за твой продукт или услуга, посредством моята рубрика „Про Тест Блогър“. Аз пиша от 2006 година и съм бил автор в печатните издания на вестник „Труд“ , Списание за бременност и майчинство „9 Месеца“ и други медии.


Най-добър блог на фитнес инструкторРекламирай в моя блог с твой продукт или банер

Ако желаеш да си бъдем взаимно полезни посредством твоя рекламна публикация, новина, интервю или банер в моя блог!
То бих те посъветвал да погледнеш този раздел, както и ревютата оставени за мен във фрийлансър мрежата „Fiverr“.


Интернет реклама и сео конференция 2016Блог – твоята модерна визитна картичка и място за изява

Мога да ви изготвя уеб сайт посредством „WordPress“ най-използваната система в Света. Правя това от 2001 година и съм минал през доста трънливи пътеки, но и през добри учители. Мога и да ви обуча как да поддържате блога си(лесно е).


Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с мен във време най-удобно за вас на личния ми телефон – 0893 889 768.

Сподели ме: