Автобронзант St Tropez

Взех за ОАЕ върховния автобронзант St. Tropez и слънцезащитен крем за лице за идеален летен тен

Търсите начин да получите този перфектен целунат от слънцето вид, без да се налага да прекарвате часове на слънце? Тогава трябва да помислите за автобронзиране със световно популярния автобронзант St. Tropez! Автобронзирането е чудесен начин да постигнете този летен тен, без да се притеснявате за вредното въздействие на UV лъчите. С гамата от козметични продукти за тен на St. Tropez, можете лесно да получите този естествено изглеждащ тен само с няколко лесни стъпки.

Така че, ако търсите лесен и безопасен начин да придобиете желания летен тен, тогава автобронзирането със St. Tropez е идеалният вариант за вас! В този материал ще разгледам най-мощния автобронзант от серията на St. Tropez. Както и ще споделя, защо съм си взел слънцезащитен крем за лице и друга слънцезащитна козметика.

Ползите от използването на автобронзант от St.Tropez и слънцезащитен крем за лице и тяло в ОАЕ!

Казват, че „Лятото е състояние на духа“! Но, когато става въпрос за получаване на перфектен тен, нищо не може да се сравни и с удобството на автобронзантите St.Tropez. С техните лесни за използване продукти можете да се насладите на красив и равномерен тен. И разбира се без да се притеснявате за рисковете, за които сме чели, свързани със солариумите или излагането на слънце.

Автобронзант за тяло St Tropez
St.Tropez е с меланинова технология, която осигурява естествено изглеждащ тен

В Дубай и другите ОАЕ – „Дните на плажа“ са целогодишни и слънчевото време улеснява получаването на красив златен блясък. С автобронзантите St Tropez можете наистина да се насладите на редицата предимства за тен без слънце. Изгледайте до край видео материала по долу! И продължете с четенето на статията ми под него, за да научите още повече по темата „Красив и здравословен тен“.

Видео! За да го изгледаш клик на видеото!

Но само автобронзант за тяло и лице, за поддържане на красив и здравословен тен не е достатъчен, дори и да е най-добрият. Когато сме подложени на силните слънчеви лъчи по време на почивка в Дубай или другите ОАЕ, където ще отскочим и тази година. Тогава! Няма как да минем и без слънцезащитен крем за лице и тяло. Автобронзантът ни дава бърз изкуствен тен, но не ни защитава от слънчевите лъчи. И така е възможно да си навлечем неприятности като изгаряне на кожата например.

Тен за плажа

Именно поради тази и други причини е задължително да намажем кожата на лицето си със слънцезащитен крем за лице, когато другите части от тялото ни са покрити с дрехи. Например, ако се разхождаме на открито под горещите слънчеви лъчи.

На какъв слънцезащитен крем за лице и тяло се спрях за почивката ни в ОАЕ?

Когато стане дума за добър слънцезащитен крем веднага се сещам за две марки, които предпочитам и ползвам. Едната е Piz Buin, а другата Lancaster. Сега се спрях на Lancaster, като избрах подаръчния комплект „Lancaster Sun Beauty“. Причината поради която се спрях на него беше добрата цена и удобството, което видях в него за почивката ни в ОАЕ.

Подаръчния комплект за който ви споделям, включва три броя слънцезащитна козметика:

  • Слънцезащитен крем Sun Beauty Sublime Tan Velvet Cream SPF30 50 ml;
  • Слънцезащитен лосион Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF30 50 ml;
  • Лосион за след слънце Golden Tan Maximizer After Sun Lotion 50 ml.
Слънцезащитен крем Lancaster

Как да нанесете перфектния слънчев загар с автобронзант St. Tropez – съвети и трикове за по-добър златист тен!

Получаването на перфектния слънчев загар днес е по-лесно от всякога със St. Tropez! С тяхната гама от продукти можете да постигнете красив, равномерен тен, без да се притеснявате за ивици или петна. В следващите редове ще предоставя някои съвети и трикове за нанасяне на перфектния слънчев загар със St Trope. От подготовката на кожата ви за нанасяне на автобронзанта до получаване на този естествено изглеждащ блясък. Така че да започваме!

Качествен автобронзант

Автобронзантът St. Tropez Self Tan Dark е с меланинова технология, която осигурява естествено изглеждащ тен за всички типове кожа. Но за да се получи перфектния тен е важно да го нанесем правилно. Ако сте изгледали видеото по-горе най-вероятно сте се запознали! И все пак нека да преговорим…

Преди да нанесете St. Tropez Self Tan Dark ексфолирайте хубаво кожата си със специална гъба и козметика за ексфолиране.

Съвети за използване на автобронзант за тяло

Намажете най-сухите части от тялото си с мазен крем. Такива части обикновено са коленете и лактите, както и между пръстите на ръцете и краката. Хубаво разнесете крема с масажни движения докато попие в кожата. Това се прави с цел предпазване от полепване на много тен по сухите части на тялото.

Автобронзант мнения

Следва нанасянето на пяната за тен St. Tropez Self Tan Dark. За целта е важно да нанесете нужното количество пяна (2 изпомпвания на ръка, 5 изпомпвания за тялото и 4 изпомпвания на крак – вижте снимката по-горе) върху специална ръкавица за нанасяне на автобронзант St. Tropez.

ръкавица за нанасяне на автобронзант St Tropez

След като нанесете нужното количество върху ръкавицата за нанасяне на автобронзант, започнете равномерно нанасяне по кожата на тялото. Ако не знаете как – изгледайте видеото по-горе до край и ще разберете.

st tropez

След като приключите с нанасянето на автобронзанта по тялото си – добавете малко овлажнител върху гънките на китките си. Пребройте до 60 (изчакайте 1-2 минути) преди да се облечете и изчакайте поне 4 часа без да се мокрите. За най-добри резултати изчакайте 8 часа или повече.

Ако желаете пък още по-по най-добри резултати – комбинирайте тена, който сте натрупал от солариума или слънчевите лъчи с този автобронзант на име St. Tropez Self Tan Dark.