Болки в кръста упражнения

Без травми в кръста и във фитнеса, и в ежедневието с най-лесното упражнение!

болки в кръста упражнения и правилно изпълнение
Никога не забравяй за S-образната стойка!

Учиха ни още, когато бяхме малки нашите учители, и нашите родители.
А след това продължиха да ни го напомнят с все сили, и треньорите във фитнес залата. Изпъчи максимално гърдите, не стой прегърбен, главата напред и леко нагоре.

И още, и още, и още!

И, ако все още се колебаете в правилното й поддържане и нейното безупречно задържане! То нека започнем с едно от най-лесните упражнения за тази цел – наведи. То ще ни научи да поддържаме правилната S-образна стойка и ще ни предпази от травмите областта на кръста!

След като заучим правилно това упражнение и го включим в своята тренировъчна програма без значение от целта – отслабване, мускулна маса, тонус или пък взривна сила. Ще сме много по здрави и сигурни, както във фитнес залата, така и в ежедневието!

Научете правилното изпълнение на упражнението – наведи с тежести във вторник(21 февруари 2017г. от 10.00 часа) в рубриката ми „Фитнес съветите на Мартин Гергов“.

Рубриката ми за фитнес се излъчва всеки вторник от 10.00 часа в най-големия здравен сайт в България – Puls.bg

„Puls.bg“ е част от „Investor Media Group (Инвестор.БГ АД)“ и е най-посещаваният български сайт за здраве. Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар.
В портфейла и попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!