Без травми в кръста и във фитнеса, и в ежедневието с най-лесното упражнение!
Puls.bg, Блог, Фитнес

Без травми в кръста и във фитнеса, и в ежедневието с най-лесното упражнение!

болки в кръста упражнения и правилно изпълнение

Никога не забравяй за S-образната стойка!

Учиха ни още, когато бяхме малки нашите учители, и нашите родители.
А след това продължиха да ни го напомнят с все сили, и треньорите във фитнес залата. Изпъчи максимално гърдите, не стой прегърбен, главата напред и леко нагоре.

И още, и още, и още!

И, ако все още се колебаете в правилното й поддържане и нейното безупречно задържане! То нека започнем с едно от най-лесните упражнения за тази цел – наведи. То ще ни научи да поддържаме правилната S-образна стойка и ще ни предпази от травмите областта на кръста!

След като заучим правилно това упражнение и го включим в своята тренировъчна програма без значение от целта – отслабване, мускулна маса, тонус или пък взривна сила. Ще сме много по здрави и сигурни, както във фитнес залата, така и в ежедневието!

Научете правилното изпълнение на упражнението – наведи с тежести във вторник(21 февруари 2017г. от 10.00 часа) в рубриката ми „Фитнес съветите на Мартин Гергов“.

Рубриката ми за фитнес се излъчва всеки вторник от 10.00 часа в най-големия здравен сайт в България – Puls.bg

„Puls.bg“ е част от „Investor Media Group (Инвестор.БГ АД)“ и е най-посещаваният български сайт за здраве. Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар.
В портфейла и попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

фитнес инструктор в град София

Вземи книгата за тренировки у дома. Кликни тук!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.