Видео ревю на блутут слушалки „QCY“. Супер са за фитнеса и ги поръчах отново!

599 Views
безжични слушалки добри цена

Много добри слушалки на супер цена

За втори път поръчах едни от най-яките безжични слушалки, но този път не са за мен, а за друга активно спортуваща натура. Всъщност поръчах ги за сестра ми. Тя си избра да бъдат бели на цвят, а белият цвят им придава още по красив вид от черния.

Видео ревю на слушалките QCY и характеристики

Признавам си, че пропуснах първия път, когато си поръчах слушалките(моите са черни на цвят) да направя ревю. Но вече видео ревюто го има и може да го изгледате във видео материала.

Слушалките са с перфектен звук и ефекти. Вижте изброените характеристики, които не са никак малко за цената на която се предлагат към днешна дата.

  • Слушалките са произведени през 2015 година и са с лек и модерен дизайн;
  • Най-добрият избор, когато спортуваш;
  • CSR4.1 APT-X технологията за аудио декодиране предлага перфектен звук;
  • Свързват се чрез Bluetooth устройството ви едновременно.
  • С тях може да приемате и отхвърляте обаждания без да се притеснявате, че няма да чуете телефона си, защото може да ги свържете директно с него и да ползвате неговия MP3 Плеър.
  • Контрол на музика и обаждания от слушалките;
  • Подходящи за всички Bluetooth устройства;
  • С литиево-полимерна батерия, която издържа 7 часа непрекъснато слушане на музика.

Цена и доставка на слушалките до България

Доставката на слушалките до България е напълно безплатна и при мен дойдоха по пощата за около 20 дни. Все пак се изпращат от Азия. Цената им към този момент е 14,50 долара.

Ако желаете да поръчате тези слушалки, кликнете на връзката  „КЛИКНЕТЕ ТУК“ , която ще ви препрати към онлайн магазинът за поръчка на продукта.

reklamen_fitness_baner
За Автора

Благодаря, че посетихте блога ми. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), Дипломиран курсист на "FIFA", фитнес инструктор и автор. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 г. За връзка с мен : Тел. 0893 889 768

1 Коментар по тази публикация. Присъединете се към този разговор.

Оставете Отговор