Порно филм със спортисти

Как да Възбудим мускулите си за яка тренировка във фитнес залата през зимните месеци (18+)

Как да се възбудим за тренировкаНавън започва да става от студено, по студено и ако все още се чудите как да „възбудите“ своите мускули за яка тренировка! То в следващите редове ще опиша няколко лесни варианта за старт.

Студеното време и по точно студените фитнес зали(температура на въздуха, която не позволява да се разхождаш с тениска по къс ръкав без да си разгрял) са едни от големите врагове. Те безпощадно се опитват да унищожат мотивацията на всеки тръгнал да спортува. И още по трудно става, особено и ако сте с по ниско кръвно. Започва да ви се спи, да ви мързи и т.н.

И все пак ако сте готови на всичко, но в рамките на позволеното. И в името на добрата фитнес форма, която все още не сте постигнали! То ето няколко начина с които може да пробвате да „възбудите“ мускулите си през зимата. А кръвта в тях да бушува с все сили.

1. СЕКС 15 МИНУТИ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА

Ако сте слушали разни приказки, че секс преди тренировка не е за предпочитане. Защото се измаряш много и след това не ти се тренира, то това е един голям мит.
А спазвате ли подходящ хранителен план на всеки 3 часа, приемате ли минимум 3 литра вода на ден и спортувате ли редовно. То сами ще стигнете и до този правилен извод.

Колко калории се изгарят по време на секс

Така, че повишете температурата на тялото си, повишете и настроението си(хормоните започват да се вливат в кръвта… стимулирайки жлезите с вътрешна секреция) и хоп ето, че подпалихте и за тренировка.

Така, че: Секс… приключвате със секса и тръгвате за тренировка… и след тренировка може отново(що за въпрос?!)

2. ПОРНО ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА

Порно филм със спортисти

Ако нямате реален сексуален партньор, то намерете си поне временно виртуален такъв.
Пуснете си порно филм в който главните герои са с поддържана атлетична форма… гледайте около 10-15 минути и бегом марш към фитнес залата за яка тренировка!

3. ЕДНО МАЛКО ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА

Кое е най-доброто уиски в България

Може и голямо естествено, но само ако малкото не свърши работа.
Така, че сипете си едно малко, но хубаво уиски и точно като се качите на велоергометъра(за да разгреете) го изпийте на екс. Само след около 10 минутки ще усетите как кръвта във вените започва да завира и яростно ви се тренира!

Ще се радвам да споделите и вашите виждания и резултати, относно действието на изброените по горе примерни варианти за разпалване на кръвта преди тренировка през зимните месеци… и не прекалявайте с… уискито!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *