Награждаване на български създатели на надежда в село Ламбух

Наградихме българските създатели на надежда в село Ламбух, почит към Бай Вълчо и Бай Георги

Единствено на този свят дето събира храна и дето се мъчи, това е човека, пчелата и мравката! / Бай Вълчо – дългогодишен пчелар (замимава се с пчеларство от 1965-та година) от с. Ламбух

Днес имам удоволствието да споделя една вълнуваща история, която ще ви накара да повярвате в силата на човешката доброта. В село Ламбух, ние отличихме българските създатели на надежда (Hope Makers Bulgaria) – два изключителни личности, които имат силата да променят света около нас. Надеждата е заглавието на силата, двигателят на промяната и тайната на обновлението. И има хиляди създатели на надежда във всеки град и село. Защото добротата е навсякъде, но има нужда някой да я постави под светлината във всяка страна.

Първият от тях е дългогодишният пчелар Бай Вълчо. Той не само грижи се за пчелите и произвежда вкусен мед, но и промотира значимостта на опазването на природата и биоразнообразието. Неговата преданост и страст към пчеларството го правят истински символ на надежда за по-добър свят.

Вторият герой е бившият заместник-кмет на община Ивайловград – Бай Георги

Той е изключително активен в обществения живот и работи усилено за благото на местната общност. Със своята енергия и ангажираност, Бай Георги вдъхва надежда на всички около себе си и показва, че един човек може да направи голяма промяна. Той ми помогна с информация на база опита си, когато границата между Ивайловград и Гърция беше затворена по време на т.нар. „пандемия“. А се носеха и слухове, че същата ще остане затворена завинаги!

гкпп ивайловград кипринос новини

Награждаването на тези двама великодушни и способни хора е почит към тяхната работа и принос за обществото. Техните усилия не само накарват нас да вярваме в по-добрия свят, но и вдъхновяват другите да следват техният пример. Във видеото по долу ще се запознаете с нашето скромно, но от сърце – награждаване на тези двама българските създатели на надежда в прекрасното село Ламбух.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

Оставете се да бъдете разтопени от тази емоционална история за двама български създатели на надежда. Нека това награждаване служи като повод за всички нас да проявим добротата си и да работим заедно за по-справедлив, по-щастлив и по-добър свят.

Вижте също: