Кой натурален сок е най-добър за шейк с неовкусен протеин от яйчени белтъци

Протеин с вкус на грейфрут
Протеин с вкус на грейфрут
Има ли значение вкусът на протеиновия шейк!?

Хората, които се стремят да се хранят здравословно, определено внимават, какво слагат в устата си. И когато опрат до избора на протеинов шейк, тогава предпочитат той да бъде без оцветители и без изкуствени аромати. Но същевременно да бъде и с висока биологична стойност!

Как да си направим вкусен натурален протеинов шейк от яйчени белтъци?

Може би сте забелязали, че от месец и няколко дни приемам протеин, който е направен само от яйчени белтъци. Неговото съдържание на белтъчини е над 86% в 100 грама продукт, а компанията производител е „Дион“.
Това e протеин, напълно поносим ценово за т.нар. „български стандарт“.
И няма друг като него! Това е протеинът номер 1 в класацията ми към този момент и не вярвам да има по добър от него сравнявайки съдържание на белтъчини, качество и цена в едно.

Едно от големите предимства на неовкусения протеин е, че може да го смесите с почти всяка храна, и така да повишите съдържанието й на висококачествени белтъчини. Има обаче и нещо, което малко ме дразнеше до преди няколко дни! И това беше „проблемът“ с пиенето му като шейк! Именно поради натуралния си вкус(мирис на сурово яйце) ми беше малко неприятно да го пия с прясно мляко, вода и някои сокове. Да, преди време пробвах с яйрян и вариантът беше сполучлив. Но може и със сок!

Прах от яйчени белтъци
250-300 мл сок от грейпфрут + 30 грама прах от яйчени белтъци

И този сок е сокът от грейпфрут. Лично на мен този вкус ми допада най-много от всичките си експерименти към този момент.
В случая използвам 100% натурален сок от грейпфрут, който е закупен от магазина. Естествено, че още по-добрият вариант е да си използвате сок, който току що сте изстискали.

Ако пък имате още по добър вариант! Ще се радвам да го споделите в коментар! И ако все още не сте пробвали този протеин, то не чакайте, а го поръчайте от www.Dion.bg и споделите впечатленията си!

Сушен яйчен белтък, яйчен прах, яйца, яйчен меланж, сух яйчен белтък и жълтък, течни яйца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *