След 16 години… Тя… Колата (Opel Mokka 2023 Electric) … по заръка на Съдбата… отново ни събра!

с Николай Станоев

Денят е 15 май 2023-та година и точно паркирах колата, и по заръка на съдбата се случи нещо неочаквано. Давам си аз на задна с електричката Opel Mokka за да паркирам. И понеже страничните стъкла се бяха позацапали по време на приказно пътешествие за което ще споделя в следващите публикации. И за да имам още по-добра видимост бях свалил прозорците на колата. И!

Чувам някакъв познат глас, който ме запита! Яка ли е колата, а? Поглеждам и! Ай стига бе, какво да видя. На прозореца беше застанал „Разказвачът на приказки“ – Бачето Ники Станоев (актьор познат ни от телевизията и не само). Който също по заръка на съдбата, но малко преди мен си паркира колата. Ти да видиш!

С актьора Ники Станоев 2023

Ники Станоев е български актьор. Победител в риалити формата на Шоуто на Слави „Народен артист“, където след победата си работи три сезона. Има второстепенни роли в няколко холивудски филма. През 2005-та година участва във филма Новата кола на татко. Участва и в един от най-популярните български ситкоми Домашен арест. Ко водещ на предаването на bTV „Това е цената“. А от 22 януари 2022 г. до 28 януари 2023 г. е водещ на „Събота вечер с БНТ“. / Източник „Уикипедия

Та така след 16 години колата по заръка на съдбата ни събра отново – Ники Станоев и Mr. 3Hours

Точно преди 16 години пак тя – колата, по заръка на съдбата за първи път ни събра по време на снимките на рекламен клип за чужда автомобилна компания. Издирих и снимка от архива (по долу) за да увековечим срещата. След това имахме още няколко сблъсъка и така след време го засичах само виртуално.

Ники Станоев

Дори миналата година отново се сетих за него и му изпратих Новогодишна картичка в БНТ, където имаше телевизионно шоу. Оказа се, че същата не е била получена, но както и да е! Какво ли е решила съдбата от тук нататък! Хм. Тепърва ще разберем! 🙂

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София