В търсене на помощ из тайните пътеки на „Агенцията по заетостта”! + Видео

помощи за безработни

помощи за безработни

И дал господ на хилядите хора „пет самуна хляб и две риби”, и ги нахранил. Позната приказка за болшенството от Българския народ, нали! Но днес нещата стоят другояче или нещо от този вид: И дал „господ” на хилядите безработни милиарди пари от Евросъюза. Но всъщност не-не, не ме разбирайте погрешно, дал ги за храмовете, които се правят за тях.
Или с други думи казано: Яжте ми… „манастира” господа безработни.

Та днешната ми тема е „Как помага Държавата и Евросъюза на Безработните” ? И наистина ли дава помощи за безработни!

Как ли? Ами, ето как! Строи им храмове в които да се молят, господ да им помогне! Така го виждам аз и определено не говоря празни приказки! И господ да ви е на помощ, попове, църкви, манастири… нали народа тях дири за помощ! Еми ето ви бе „говеда” … Колко много пари се отделят за реставриране, реновиране и новоиграждане на храмове, манастири, църкви и прочее религиозни къщи! Е сори, ама хора, толкова ли сте глупави! Нямате работа, и цял живот се надявате господ да ви помогне. Ами ето бе политиците мислят за вас и най-вече за безработните. Прави им храмове в които да се молят, господ да им помага. Храмове, където да получите вътрешна утеха и безпочвени надежди! Нали това искате?! Нали се радвате политиците, които демонстрират, тооолкова голяма обич божия!

Е сори, но аз съм реалист и вчера отидох да се регистрирам като безработен! Надявах се да получа помощи за безработни!

И какво се случи. Наистина се оказах тотално изненадан от помощта, която оказва Държавата и Евросъюза. Ясно ми е, че има един куп общински вратички и „набожни душички” за всяка Европаричка. Но това не го очаквах! Не очаквах тази безочлива държавна наглост!

Вижте повече по темата във видео материала:

По темата съм включил в телефонна връзка и един от бившите кандидат-президенти на РБългария.

Значи, работиш не работиш, трябва да си плащаш здравните осигуровки.
Но, ако не работиш – Държавата пък ти помагала! Айде бе! И как? Никак! Надявам сте разбрали от видео материала ми!

Та отивам да се регистрирам като безработен, защото реално аз на трудов договор не се водя от над 5 години.

Със сигурност познавате много такива хора поради една или друга причина! Но за да ви отпуснат смешните около 7 лева на ден си имало условия. Т.е. ако в продължение на 5 години ти не си работил на трудов договор, то нямаш право на осигуровки. Трябвало да си работил 9 месеца преди това. Ахааа! Виж ти!

помощи за безработни

Е добре де. Аз съм бил в Чужбина примерно или съм имал 5 козички на село и съм се хранил с мляко, сирене и хлебец поради факта, че не съм могъл да си намеря работа. И така годините се изтърколили. И защото, нали съм от село, нормално е да не съм запознат с юристките ви закони. И един ден Крумчо Вълчов изял козичките или пък някой ги откраднал. И тогава аз в беда изпаднал, разбирам, че давали помощи за безработните! Е да ама… ти не си работил преди 9 месеца на трудов договор, както и нямаш платени здравни осигуровки примерно!

Господа политици и прочее! Вие, които създавате законите, които според мен са само за вашите обучени коне(демек да ги прескачат) . Абе аджеба, вие изобщо имате ли акъл в тази глава! Изобщо целта ви е да помагате на населението, като избраници от тях или да им хвърляте трошици за да не умрат от глад, а от болести правейки им храмове, църкви, манастири и пътища без изход!

Не вярвам, че ви е срам! Не! Не вярвам, защото това не са едно и две идиотски дела, които вършите. Те са безброй! И все пак проблемът идва от простоватия религиозен народ(сори за израза), който ви избира и вярва на добри думи! Това е същото, като да вярваш в господ да ти помогне! Не! Господ няма да ти помогне, нито храмовете. Ще помогнат хора, които имат средствата и добрата мисъл да помагат. Та следващия път правете огромни дадения на болниците, защото там се лекуват хората, а не в храмовете! Ние не живеем в миналото, а днес!

Не съм гласувал никога до сега и не виждам на кой бих се доверил от законджиите. Държавата помагала на хората! Глупости на търкалета.
Не може една шепичка хора да командват милиони хора и да ги задължават да спазват глупави закони, и тези милиони реално тънат в глад и мизерия в сравнение с вашите облаги. Църкви, манастири… абе повръща ми се от глупостта ви бе!

Хора спрете да плащате данъци на Държавата!

Лично аз като ходя да си пазарувам някакви дребни неща от малки магазинчета и кафенца, паркинги и други подобни обекти им казвам на търговците да не ми издават касова бележка. Защото ние сме тези „шматароци” , които нямат пари, а не Държавата и Европа. Държавата пари има… има и то прекалено много, щом ги разхвърля за храмове и идиотски проекти дефекти.

Но масовката е страхлива!

Затова драга ми масовка, хванете се да спортувате активно със свободни тежести, хранете се правилно до колкото средствата ви позволяват и страхът ви ще изчезне! Естествено и мислете, и живейте днес, а не в миналото! Само тогава може да има добър изход!

За съжаление обаче силните се отказаха да се борят и напускат България, защото една птичка пролет не прави! И не ги съдете, не бъдете твърдоглави националисти(националист и расист е едно и също – не в цвета на кожата е проблема). Те просто са по умни от вас, по силни от вас и не обичат да ги тъпчат! Не ни трябват мутри и подобия с комплекси в политиката, а умни (не хитри – разликата е огромна) хора! На този свят управляваме ние хората и не вярвам, че строейки храмове ще сме „богу“ драги. Айде моля ви се тези ми приказки ги разказвайте… не и на мен! Вие индианци ли сте бе?!

Та тези милиони, които раздадохте за изграждане на религиозни къщи, защо не ги дадохте в помощ на бедни семейства за Коледа например, а?! Защо не измислихте нещо в помощ на болните и/или бедните!!!

Ако този материал ви е харесал – ще се радвам да го споделите във Фейсбук. За лесно споделяне кликнете на зеления бутон.

Сподели във фейсбук - Кликни тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *