Протеинов шейк за отслабване

Само кафе за закуска е нездравословно! Затова си сипи едно FLEXPRESSO Protein Coffee…

Протеинов шейк за отслабване е една от най-често търсените хранителни добавки от жени и мъже, които се борят с излишните килограми. Протеиновият шейк е напитка, която е направена от протеини на прах, вода, мляко или сок и други съставки. Това е популярен избор за отслабване, защото е лесен за консумация и помага за поддържане на мускулната маса по време на диета за отслабване.

Влез във форма с този пакет с фитнес треньор

Протеиновият шейк е една от най-популярните добавки на пазара за хранителни добавки. Тези богати на протеини шейкове се превърнаха във важна част от много хранителни режими, тъй като е доказано, че помагат при загуба на мазнини, подобряват метаболизма и увеличават мускулната сила и издръжливост. Има най-различни видове протеинови шейкове, но днес ще ви запозная с Flexpresso Protein Coffee, който е произведен в Германия.

Протеинов шейк за отслабване Flexpresso Protein Coffee

Кафето е популярна напитка, която много хора пият „за закуска“. Но това не е здравословен вариант за закуска. Много хора пропускат закуската поради липса на апетит, което никак не е добре за здравето.

Протеинов шейк за отслабване за жени и мъже с кафе

Кафе протеиновият шейк „Flexpresso Protein Coffee“ е чудесна алтернатива на кафето сутрин, която носи редица ползи за здравето. Помага за засилване на метаболизма и осигурява на тялото жизненоважни хранителни вещества – суроватъчни белтъчини, заменими и незаменими аминокиселини.

Системното пропускане на закуска богата на протеини, може да доведе до наддаване на тегло и забавяне на метаболизма.

Затова едно от най-добрите неща, които можете да направите рано сутрин, е да изпиете чаша кафе с протеинов шейк за отслабване „Flexpresso Protein Coffee“. Това ще ви даде качествена енергия за деня. Също така ще осигури ценни хранителни вещества, от които тялото ви се нуждае, за да функционира правилно. Този протеинов шейк е изключително подходящ за мъже и жени, които обичат да пият кафе и нямат апетит рано сутрин.

Flexpresso Protein Coffee е протеинов шейк с вкус на кафе и 80 мг натурален кофеин в порция!

Суроватъчния протеинов шейк „Flexpresso Protein Coffee“ е с истински вкус на кафе (капучино) и 75% съдържание на белтъчини. Този продукт е с оптимално комбинирани белтъчини с висока биологична стойност – суроватъчни протеини (концентрат и изолат), богати на EAA и BCAA, плюс 80 mg натурален Кофеин в доза.

ESN coffee protein shake review

Кажете СТОП на закусването само с кафе! Пробвай закуска с „Flexpresso Protein Coffee“. Препоръчва се прием сутрин за закуска с цел набавяне на белтъчините или след тренировка. Просто смесете 30 грама прах с 250 мл студено или топло прясно мляко или вода. Това за мен е най-добрият протеинов шейк с кафе, който съм срещал към днешна дата! Бон апетит! 🙂

За кого не е подходящ този протеинов шейк и с какви продукти не трябва да се комбинира?

Поради съдържанието на натурален кофеин, този протеинов шейк НЕ трябва да се комбинира с други кофеин съдържащи храни, хранителни добавки и продукти. Също така не е подходящ за деца и хора, които не понасят кофеин.