Суроватъчен протеин концентрат на 681 Nutrition

Ето защо този суроватъчен протеин е най-добър за мен на база личен опит към днешна дата

Преди няколко седмици попаднах на неовкусен суроватъчен протеин с 81 грама белтъчини на 100 грама продукт, който ме впечатли от раз. Първо ме грабна със съдържанието си от цели 81% суроватъчни белтъчини. Последва прозрачността му, относно тестовете в лаборатория, които бяха публикувани на сайта на компанията производител. А уникалната му разтворимост и цена бяха без коментар!

Всичко това, което не бях срещал в едно към днешна дата ме грабна, и поръчах неовкусения протеин. А няколко дни след като вече го бях тествал и останах супер доволен, си поръчах същия протеин, но с вкус на шоколад (със 100% стевия). И реших да споделя опита си с този протеин в текст, снимки и видео. Защото да се храним правилно и на добра цена е от огромно значение за един още по-добър живот в тези „чудни времена“. Та нека в разкажа…

Суроватъчен протеин ултра кoнцентрат на супер цена от 681 Nutrition

Аплодисменти уважаеми читатели за суроватъчните протеини на прах, които грабнах от българската компания „681 Nutrition“. С тази компания се запознах съвсем случайно, докато търсех неовкусен суроватъчен протеин на добра цена. Днес цената за 2 килограма 80% неовкусен протеин достигат около 200 лева. Поне 30 минути се ровех в Google търсачката, както и в OLX-а, и хоп попаднах на неовкусения „Whey Protein Ultra Concentrate„.

ВИДЕО РЕВЮ НА СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 681 NUTRITION

Признавам, че в първия момент имах колебания дали да го взема или не, защото се бях разочаровал от опита си с някои български марки от миналото. Но влязох в разделите на сайта и видях, че същата компания държи на прозрачността. И особено много се зарадвах, когато видях и споделените сертификати от анализи за протеина!

Анализ на неовкусен суроватъчен протеин на прах

Ние държим на високото качество на нашите протеини. И като доказателство за това – прилагаме следните анализи и сертификати за качество. За нас най-важното е нашите клиенти да бъдат спокойни и удовлетворени!

www.681NUTRITION.com

Компанията „681 Nutrition“ е основана и управлявана от д-р Иван ИвановДОКТОР по научна специалност: „Теория и методика на физическото възпитание и спорната тренировка„.

Суроватъчен протеин цена

Суроватъчния протеин на прах ултра концентрат на „681 Nutrition“ (неовкусен) е високобелтъчна храна в прахообразна форма.

Тя е предназначена за употреба от хора занимаващи се с интензивно мускулно натоварване. Тази хранителна добавка с над 80% съдържание на суроватъчни протеини е огромен помощник и при хора, които са на високобелтъчна диета за отслабване и/или повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост. Продуктът съдържа незаменими (богат е на БЦАА и Глутамин) и заменими аминокиселини.

Суроватъчен протеин 681 Nutrition мнения и отзиви на база опит

Този неовкусен суроватъчен протеин ултра концентрат е произведен от прясна суроватка чрез процеса на ултрафилтрация. Също така се отличава с своите висококачествени съставки и много лесна разтворимост.

Неовкусеният протеин на прах е идеално допълнение към високобелтъчното хранене, защото освен при направата на протеинов шейк, може да се добави и към други продукти. По този начин ще повиши значително белтъчното им съдържание. Може да го добавите дори към пилешката супа, бобената чорба. А какво ще кажете за протеинов кейк или пък хляб?! 🙂

Суроватъчен протеин на прах концентрат 681 Nutrition в близък план

Суроватъчен протеин – производство, състав, видове и прием!

Суроватъчен протеин е протеин, който се произвежда от суроватка. Суроватката е отпадна течност, която се отделя по време на процеса на производство на сирене. Този вид протеин е известен като по-добър източник на протеин дори и от яйцата. Това се дължи на биологичната му стойност (скоростта и ефективността на разграждане, съдържание и абсорбиране на протеина от организма).

Яйцата са с биологична стойност 100, а суроватъчния протеин може да достигне около 170. Друга причина, поради която суроватката е идеална за изграждане на мускулите е високото съдържание на аминокиселини. Този протеин е изключително богат на незаменими аминокиселини. Тези съединения са необходими за изграждане и възстановяване на клетките.

Най-добър суроватъчен протеин на прах според мен
Това е най-добрия суроватъчен протеин за мен към днешна дата!

За съжаление, тялото ти не е в състояние да произвежда незаменими аминокиселини, за което се изисква да ги получи от различни източници. Суроватъчния протеин под формата на добавки може да постигне този аминокиселинен състав, което го прави един от най-добрите източници за изграждане на мускулна тъкан.

Има две форми на суроватъчен протеин

Има две форми на суроватъчен протеин на прах: изолати и концентрати. Изолатите дават най-доброто количество протеин на доза. Те обикновено се консумират сутринта или преди тренировка, за да се попълни възможно най-бързо ниското ниво на протеин в тялото, което е резултат от „гладуване“, поради сън например.

Суроватка

Концентрати са смесица от изолати и други видове протеини за изграждане на мускулите. Те са с по ниска цена и са за хора, които нямат нужда от бързо набавяне на протеини. За по-добри резултати, те могат да се вземат, ако например решите да заместите някое от редовните си хранения, когато нямате възможност да се храните.

Известно е, че за изграждането на мускулите ни са необходими най-вече протеини (белтъчини). И някои начинаещи спортуващи си мислят, че за да получите най-доброто от приема на суроватъчен протеин е, че трябва да претоварва тялото си с него за да получите най-доброто. А това е абсолютна нездравословна грешка! Тялото ни е оборудвано със система за филтриране и изхвърля прекалено големите количества протеин от храненето. Това означава, че черният дроб и бъбреците, трябва да работят извънредно, за да се премахне излишното количество протеини от тялото ни.

Въпреки, че ефектът няма да е бърз в крайна сметка може да доведе до увреждане на органите. Именно поради тази и други причини поради липса на опит и знания в избора си на количество и вид суроватъчен протеин, и неговото използване се консултирайте с добър фитнес инструктор или диетолог.