Фет Бърнър „I LOVE“ – Той Прави Чудеса

I LOVE Силен фет бърнърАко поне малко се интересуваш от фитнес, то няма как да не си чувал за фет бърнърите. Вече ги има навсякъде, но те са толкова много, толкова различни и толкова обещаващи, че свят ще ти се завие.

Всъщност до колко е добър самият фет бърнър най-лесно ще разбереш като видиш съставките описани на етикета (но ако си начинаещ е абсурд да се ориентираш), както и от приятел на когото имаш доверие, и който е ползвал въпросния фет бърнър.
И стане ли въпрос за бързо влизане във форма, то първото нещо за което ме питат е какво да пия за да отслабна много бързо.

Когато тръгнете да си купувате фет бърнър е желателно да не се хвърляте на рекламата.
Да рекламата привлича, но погледнете първо, какво пише на етикета – съдържанието.

НАЙ-ВАЖНИТЕ СЪСТАВКИ ПРИ ИЗБОРА НА ФЕТ БЪРНЪР

Най-добрите съставки, които ще направят един фет бърнър наистина силен са следните:

Л-карнитин – със сигурност това е добавката, която е най-разпространена във фитнес средите. Л-карнитинът е аминокиселина, която спомага за по лесното пренасяне на мастните клетки до митохондриите, където те изгарят и отдават енергия, която пък ще използваме в тренировката си.

Кофеин – има го в почти всеки фет бърнър, както и в кафето.
Кофеинът стимулира централната нервна система и така ставаме много по концентрирани и упорите в тренировката си. Също така мускулите ни стават по силни и издръжливи.

Синефрин – това е една от най-мощните съставки, която прави фет бърнърът наистина ХАРД. Синефринът имитира положителния ефект на забранения стимулант Ефедрин, но без неговите странични ефекти. Синефринът е главното се извлича от плода на цитрусовото дърво Aurantium. Плодът е известен още като zhi shi (в традиционната китайска медицина). Тази съставка повишава енергията, потиска апетита и увеличавайки скоростта на метаболизма, повишава и изразходването на енергия.

Винаги гледай тези три съставки да присъстват при избора ти на силен фет бърнър.

А СЕГА ДА ВКЛЮЧИМ „ТУРБОТО”

Истинска любовНо всъщност, знаеш ли, че не това е най-силният фет бърнър. Някои от Вас може би са „пили” от него, а други са виждали как други „пият” от него. Бърнърът за който говоря наистина работи на макс и отключва всичко в теб, и тези, които са го ползвали ще потвърдят думите ми със сигурност.

Има обаче една „лоша” новина, защото този „бърнър” се намира много трудно, толкова трудно, че колкото и да имаш пари няма да можеш да си го позволиш, защото той няма цена.

СТАВА ДУМА ЗА ФЕТБЪРНЪРА НАРЕЧЕН „ЛЮБОВ“

Да ЛЮБОВ! Истинска любов. Силата на взаимната истинска любов е толкова голяма, че и най-мощният фет бърнър или допинг дори, трудно би се сравнил с нея.
Когато човек е влюбен той прави чудеса.

Той може да тренира триразово(всеки ден по 10 км по 3 пъти на ден), да спазва и най-трудните диети за изгаряне на мазнините(например на всеки 3 часа да ядеш по 5-8 варени яйчни белтъка и да пиеш много вода), да работи на пълна газ, да има много идеи, да няма скрупули и, какво ли още не, при това без да се изморява.

Благодарение на истинската любов хормоните ни направо експлоадират и не само, че започваме да изгаряме мазнинките и мускулите ни стават по силни и сексапилни, а ставаме и по красиви с всеки изминал ден(повишава се секрецията на растежен хормон – хормонът на младостта), а настроението ни винаги е позитивно.

ОКОЛНИТЕ ВИЖДАТ ПРОМЯНА, КОЯТО ПРИПИСВАТ НА ДОПИНГА

Околните ни гледат и виждат коренна промяна, която не могат да си обяснят.
Виждайки ме във фитнес залата, всеки ме пита, какво взимам, че съм орелефил, толкова добре и същевременно съм повишил мускулната си маса и сила.

Отговарям им, че не взимам допинг(не пия дори добавки за изгаряне на мазнините) , но не ми вярват. Отговорът с ръка на сърцето ми е, че просто пия от „фет бърнъра” наречен ИСТИНСКА ЛЮБОВ. Опс всъщност май малко се издадох(останалото е тайна:)

Ха-ха… Да живее любовта и нека все повече хора пият истински от този мощен „допинг”, защото той прави чудеса… но трябва да се пие постоянно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *