Фитнес секс тренировки

9 причини, поради които хората във фитнес форма имат по-добър секс от останалите

Продължавате ли да намирате недостатъци в тялото си? Притеснявате ли се да се разголите напълно пред избрания от вас партньор? Колко уверени сте в сексуалното си представяне? Ако имате проблеми със самочувствието си! И с това как се представяте в леглото, тогава има много лесен начин да разрешите много от тези проблеми. Трябва да започнете да тренирате във фитнес залата с фитнес инструктор.

Всъщност, ако сте напълно начинаещи е най-добре да започнете с личен фитнес треньор. Влизането във форма не само ще ви направи по-здрави и по-силни, но ще ви помогне да повишите самочувствието си. Ще ви накара да се почувствате много по-добре в общия си вид – както когато сте напълно облечени, така и голи. Реалността е, че всички положителни ефекти от влизането във фитнес форма ще помогнат и за повишаване на сексуалното ви представяне.

Ако имате проблеми с мотивирането да започнете да тренирате! Тогава следните факти за връзката между това да сте във фитнес форма и да правите страхотен секс може да ви помогнат:

1. По-здравите фитнес тела са по-привлекателни за секс партньорите

Нека бъдем честни – всички сме привлечени от хора, които са в добра физическа фитнес форма. На подсъзнателно ниво всички ние търсим партньор, който е здрав, има силно потомство и е здрав за чифтосване. В природата ни е да търсим най-подходящия партньор, от който да имаме деца. Като положите малко усилия във фитнес залата с личен фитнес треньор, за да влезете във форма. О, да!

Секс и фитнес - колко често

Много скоро ще започнете да усещате този невероятен ефект върху себе си. Колкото по-дисциплинирани сте във фитнес залата – толкова по-привлекателни ще ставате за потенциалните партньори. И това може да ви донесе любов или поне много повече секс!

2. Тренировката засилва отделянето на полови хормони, които са важни в секса

Упражненията със свободни тежести във фитнес залата, предизвикват определени химични реакции в тялото. Една от които е освобождаването на допамин. Допаминът е хормонът, който тялото ни произвежда, когато харесваме нещо. Освен това помага за потискане на апетита, както и за по-силни оргазми.

Видео! За да го изгледаш кликни на видеото!

Без съмнение по-добрите оргазми водят до по-добро сексуално изживяване както за вас, така и за вашия партньор.

3. Фитнес & Секс: Колкото повече харесвате тялото си – толкова по-уверени ще бъдете

Ако вече сте имали фитнес опит и сте преминали през трансформацията от това да сте извън форма към това да станете във форма. Разбира се сте забелязали, че хората всъщност започват да се отнасят към вас и да ви гледат по различен начин. Това не само означава, че те са по-склонни да бъдат привлечени от вас, но също така ще ви помогне да подобрите самочувствието си.

Тренировки с фитнес треньор

Колкото по-уверени сте в тялото си, толкова по-малки ще са проблемите да станете интимни с някого и лесно ще се справите с всякакви страхове, които имате относно сексуалното си представяне! Влезте във фитнес форма, но без забранени стимуланти и няма да изключвате лампата, преди отново да си легнете с някого. Точно обратното – колкото по-добре ставате, толкова по-нетърпеливи ще сте да покажете добре оформеното си тяло!

4. Фитнес & Секс: Тренировката ще повиши нивото ви на енергия

Изследванията показват, че хората, които не са във форма, се уморяват по-лесно и имат по-слабо сексуално желание. Като тренирате и укрепвате тялото си, вие спомагате за подобряване на здравето на сърдечно-съдовата система, както и на гъвкавостта и енергийните нива. Това са всички полезни функции, които трябва да имате, когато правите секс.

Хранителен режим и тренировки

Повишената издръжливост ще ви помогне да увеличите и сексуалното си желание. Колкото по-гъвкави сте и колкото повече енергия имате – толкова по-добър и по-вълнуващ, вероятно изключителен секс ще имате.

5. Избягвайте неочаквани неуспехи на тялото, като сте във фитнес форма

Влизането във фитнес форма ще гарантира, че тялото ви може да се справи със ситуацията, дори когато нещата в спалнята станат тежки. Огромна пречка е да изпитате мускулна крампа или внезапна болка или проблем в тялото по време на секс. Като тренирате тялото си, вие ще помогнете да предотвратите такива болезнени и разочароващи моменти, които могат да съсипят цялото ви сексуално преживяване и вашето представяне. Тренировката в комбинация с правилния хранителен режим ще укрепи вашите мускули, стави и всички части на тялото.

Секс на първа среща

След като започнете да тренирате и да сте във форма, ще откриете, че се чувствате много по-комфортно, когато правите секс. Без чувството на страх от внезапна болка и проблеми и се фокусирате върху самия полов акт. Това е друг фактор, който определено ще ви направи много по-уверени, фокусирани и по-добър любовник.

6. Редовните упражнения помагат за подобряване на отзивчивостта и чувствителността

С редовни умерени до по-интензивни упражнения във фитнес залата вие ще помогнете за подобряването на реакцията и чувствителността на вашата автономна нервна система. Това е системата в тялото ви, която е пряко свързана с вашата сексуална възбуда и сексуално представяне.

Упражнения за по-качествен секс във фитнес залата

Също така е от решаващо значение за облекчаване на безпокойството и подобряване на настроението ви. Спортуването води до освобождаване на „хормона на щастието“ ендорфин. Ще се почувствате много по-щастливи и по-добре, след като приключите с тренировката си. Всъщност този хормон стои зад известното явление, известно като „надъхване на бегачите“ – чувството на еуфория и чиста радост, което изпитват много бегачи за издръжливост.

Така ще се почувствате щастливи от представянето си, от тялото си и от всичко останало около вас. Ще се почувствате доволни от себе си и от партньора си – което увеличава шанса за много по-удовлетворяващ секс и за двете участващи страни.

7. Фитнес & Секс: Тренировката засилва производството на тестостерон

Това важи както за мъжете, така и за жените. Хората с ниски нива на тестостерон имат по-ниско сексуално желание, така че като го увеличите, определено ще започнете да искате и да се наслаждавате на секса много повече. За да увеличите значително нивата на тестостерон, трябва да сте последователни в тренировките си. Тренирайте тялото си редовно и скоро ще започнете да изпитвате по-голям сексуален апетит. Ще имате много повече желание да се представяте по-добре в леглото.

Тренировка за рамене с гири

Ако искате да сте сигурни, че нивата на тестостерона ви се повишават достатъчно, трябва да се занимавате с редовни силови тренировки, които включват възможно най-много мускули от тялото ви. Такива упражнения са клякане, мъртва тяга, вдигане на щанга и други подобни. Ако не сте сигурни каква тренировка да направите! Задължително се посъветвайте с добър фитнес треньор. Постоянното трениране на цялото тяло. Спазването на правилен хранителен план. Използването на по-големи тежести за вдигане на тежести с кратки периоди на почивка по време на сериите е ключът към повишаване на вашия тестостерон.

8. Фитнес & Секс: Тренировките ще помогнат за предотвратяване на сексуална дисфункция

Колкото по-често правите секс, толкова по-малка е вероятността да развиете сексуални проблеми като еректилна дисфункция. Или пък да загубите желанието за секс, което често се случва с възрастта. Има медицински изследвания, които показват, че мъжете, които правят секс по-рядко от поне веднъж седмично, са по-склонни към еректилна дисфункция. Също така, при жените с напредване на възрастта, след раждане на деца и наддаване на тегло може да доведе до пълна загуба на сексуалното желание.

Фитнес инструктор

Като сте последователни и редовно посещавате фитнес залата, ще помогнете и за поддържането на редовен нормален сексуален живот. Тренировките във фитнес залата със сигурност са добър приятел за повишено либидо.

Дори ако сте загубили пълен интерес към секса, започването на последователни упражнения може да ви помогне да възстановите сексуалното си желание. Спортуването увеличава сърдечната честота и подобрява притока на кръв към всички части на тялото ви. Това включва и половите органи. Известно е, че упражненията имат положителен ефект върху гениталната възбуда при жените, поради тласъка, който тренировката дава на симпатиковата нервна система. Така че, ако сексуалният ви живот има нужда от подобрение, обуйте маратонките си и отидете на фитнес!

9. Влизането във фитнес форма ще подобри здравето на сърцето ви и ще намали стреса

Всеки има нужда от здраво сърце, за да практикува добър и продължителен секс. Хората със сърдечни проблеми често имат намалена сексуална функция и активност. Добавянето на 3-4 кардио тренировки към седмичната ви тренировъчна програма ще има отличен ефект върху сърцето ви.

Фитнесът повишава желанието за секс и вдига либидото

Дори ако все още сте доста млади и здрави, упражненията ще ви помогнат да подобрите работата на сърцето си, а придържането към активния ви начин на живот ще направи живота ви много по-лесен и тялото ви много по-здраво с напредване на възрастта. Това ще гарантира, че ще останете сексуално активни и с възрастта.

Ако сте един от милионите хора, които страдат от известно ниво на безпокойство и стрес, това несъмнено има ефект и върху вашето сексуално желание и представяне. Като тренирате редовно, вие ще гарантирате, че тялото ви ще се освободи от стреса от повишаването на ендорфините. Те имат пряк ефект върху настроението и нивата на стрес. Колкото по-спокойни и щастливи сте – толкова по-вероятно е да искате секс и да подобрите представянето си в леглото.

Заключение

Без значение колко не сте във форма и на каква възраст сте, ако започнете да водите активен начин на живот. И тренирате във фитнес залата с личен фитнес треньор или спортувате поне 3 пъти седмично, скоро ще започнете да усещате всички положителни ефекти . Ще се почувствате много по-привлекателни, по-уверени и ще станете по-здрави, по-здрави и по-щастливи. Това определено ще има положителен ефект върху сексуалния ви живот и сексуалното ви представяне.

Така че, станете от дивана и стартирайте своя тренировъчен план за себе си. Започнете с малко, но си поставете някои цели и следете резултатите си. Скоро ще започнете да се чувствате по-силни, по-мотивирани и нетърпеливи да покажете по-здравото си тяло и повишеното си сексуално представяне. Като за начало може да стартирате и с фитнес книгата ми „Във форма у дома“.

Започнете да работите върху подобряването на тялото, ума и любовния си живот, като се занимавате с ежедневни физически дейности, спорт и упражнения. Никога не е късно!