Юли Тонкин

Юли Тонкин за фитнеса, диетите, емоциите и любовта в „Сподели с Mr. 3Hours“

Юли Тонкин е от хората за които навярно сте чували, особено щом стане дума за мотивация. Това е първата крачка към ново начало. Мотивацията е онази безценна искрица, която може да промени тотално живота ти. Да мотивират истински умеят хората, които са запазили детето в себе си, въпреки суровите сблъсъци в живота. Онези луди човеци, които изглеждат като познатите ви приказни герои. Те са толкова луди, че искат да променят света. И, ако питате мен в какво да го променят, то отговорът ми е в добър.

А светът се променя към добро и цъфти само с любов. Всъщност любовта е най-голямата сила и всеки истински мотиватор знае това. Но откъде да започнем? Ако си задавате този въпрос, съветът ми е за старт да изгледате видео интервюто с Юли Тонкин в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“.

Юли Тонкин сподели с Mr. 3Hours

В началото на своята кариера Юли Тонкин се занимава активно с покер. Предприемач, писател, инвеститор, създател и водещ на най-големите събития за личностно развитие в България. Запитан на въпроса в какво да инвестирам, отговаря „Инвестирай в себе си, в твоите знания и умения, всичко друго е спекула!”

Видео материал. Интервю с Юли Тонкин!

КЪМ САЙТА НА ЮЛИ ТОНКИН - КЛИКНИ ТУК

Автор е на бестселърите – „Нечовекът“, „Ново Начало“ и „проДАВАЙ“. Чрез личните си консултации и фирмени обучения помага на стотици предприемачи да вдигнат бизнеса си на следващото ниво. Известен е с нестандартните и разчупени фирмени обучения, както и с мисленето си извън „кутията“. Юли Тонкин е човек в който видях доста сходни неща. И въпреки, че не съм голяма телевизия за мен беше чест, че оцени поканата ми, отправена по е-мейл. А ето, какво гласеше той…

Е-мейлът ми до Юли Тонкин

Привет, Юли Тонкин. Аз съм Май… 🙂 Ха-ха-ха всъщност това е месецът в който съм роден. Предполагам, че ти си през Юли, защото не открих датата ти на раждане в сайта, както и в Google. Странно, нали… ме попита един Дракон от една приказка! Но, явно си има причина! 🙂

Както и да е… Казвам се Мартин Гергов и знам за теб от безкрайния Интернет. Но не съм посещавал твои лекции. Попадал съм на някои писания за теб, като това например…: https://www.gnezdoto.net/yulian-tonkin-profile в което виждам и себе си… до известна степен (имам повече мускули например и не разбирам от покер, но пък Евгени Минчев казва… едни имат мускули, а други диаманти… но пък Mr. 3Hours добавя, че сърце е нужно преди това, а после диаманти) 🙂 .

Книги Юли Тонкин

Съвсем скоро правех поредното интервю с интересни личности, които каня в моята си рубрика „Сподели с Mr. 3Hours”, като темата беше „Анорексия“. И по точно, как едно девойче се е справила с нея благодарение на фитнеса. В края на видеото й разказах една от историите ми за крачките в живота… „Как привлякох Кока-Кола да рекламира в рубриката ми във в. Труд“. Приказна история за която пуснах и едно кратко видео наскоро в YouTube канала ми. Имам и други разбира се г-н Юли Тонкин! Например за добавката, която се превърна в риалити формат по време на работата ми като фитнес треньор в „World Class Health Academy„, и достигна финалите на „Най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис“. А след това се търкулна и ми донесе редица дивиденти, а не това беше целта! Както и Fashion маникюрът ми и т.н. А тя ми сподели за теб – Юли Тонкин. Разказа ми за мотивацията, за книгите, които си написал и още повече ме грабна книгата ви за Любовта, написана от теб и твоята съпруга. И си казах… яяя! Вече, трябва да го поканя този човек!

Юли Тонкин… директно към въпроса!

Кога ще е удобно за теб да направим среща в която да си подърдорим не само на по чаша „Ирландско кафе“ например, но и да бъдеш гост в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours”. Аз и г-н Юли Тонкин в рубрика ми за за фитнес, диети, позитивни емоции и разбира се Любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *