Ibiza Summer Party 2019

Mr. 3Hours на „Ibiza Summer Party 2019“ в басейна на Pulse Fitness & Spa West Park София! What? (+видео)

Ibiza Summer Party 2019 си беше в открития плувен басейн на фитнес и спа центрове „Pulse“.
Та през уикенда реших да се разхладя в „най-прохладната точка“ в гр. София за която много се говори. И още повече се говореше през изминалата седмица по случай 7-мия рожден ден на лайфстайл веригата. Всъщност епицентърът на купона беше външният басейн на „Pulse Fitness & Spa West Park“ в столичния квартал Люлин.

Ibiza Summer Party 2019

Там по случай седмия си рожден ден веригата с 10 обекта на територията на България беше организирала „Пяна парти„, което ме пренесе в Ibiza!

Ibiza Summer Party 2019 time! Let’s Go към външния басейн в Pulse Fitness & Spa West Park!

Купонът беше цял ден, но вихърът започна в 16.00 часа с много пяна, коктейли и атлетични танцьорки. Признавам, че не бях ходил на такова парти! Вижте кадри от потапянето ми в „Пяна партито“ без да ходя до Ibiza във видео материала.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

„Pulse Fitness & Spa West Park“ е разположен в непосредствена близост до един от най-зелените паркове в град София. И само на десетина минути пеша от метростанция „Западен парк“. Там се намира и единствената по рода си в България външна тренировъчна зона с лекоатлетическа пътека. Имате възможността да тренирате във фитнес залата или на открито, и разбира се да се потопите в Spa центъра на комплекса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *