Ibiza Summer Party 2019

Mr. 3Hours на „Ibiza Summer Party 2019“ в басейна на Pulse Fitness & Spa West Park София! What? (+видео)

Ibiza Summer Party 2019 си беше в открития плувен басейн на фитнес и спа центрове „Pulse“.
Та през уикенда реших да се разхладя в „най-прохладната точка“ в гр. София за която много се говори. И още повече се говореше през изминалата седмица по случай 7-мия рожден ден на лайфстайл веригата. Всъщност епицентърът на купона беше външният басейн на „Pulse Fitness & Spa West Park“ в столичния квартал Люлин.

Ibiza Summer Party 2019

Там по случай седмия си рожден ден веригата с 10 обекта на територията на България беше организирала „Пяна парти„, което ме пренесе в Ibiza!

Ibiza Summer Party 2019 time! Let’s Go към външния басейн в Pulse Fitness & Spa West Park!

Купонът беше цял ден, но вихърът започна в 16.00 часа с много пяна, коктейли и атлетични танцьорки. Признавам, че не бях ходил на такова парти! Вижте кадри от потапянето ми в „Пяна партито“ без да ходя до Ibiza във видео материала.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

„Pulse Fitness & Spa West Park“ е разположен в непосредствена близост до един от най-зелените паркове в град София. И само на десетина минути пеша от метростанция „Западен парк“.

Галерия със снимки от пяна партито

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“9640″]

Виж още снимки от „Пяна партито“ в YouTube на следния линк: https://youtu.be/_bFn7Fc3Vm8

Там се намира и единствената по рода си в България външна тренировъчна зона с лекоатлетическа пътека. Имате възможността да тренирате във фитнес залата или на открито, и разбира се да се потопите в Spa центъра на комплекса.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!