Абсолютната Истина за „Негърско дупе“

Негърско дупе, упражнения за дупеПреди време в интервю запитах топ модела Цеци Красимирова, коя част от мъжкото тяло през нейния поглед е най-атрактивна. Отговорът й беше дупе и корем.
Сега ще се спра именно на него. Дупето!

Стегнатото тип „негърско дупе“ е мечта не само за всеки мъж, но и на всяка жена.
Ако обаче си мислите, че то се изгражда лесно или пък е просто генетичен дар, просто се лъжете, ама жестоко.
Лъжете се също и ако вярвате на обещаващи реклами на уреди, които ви „гарантират“ , че именно стях ще изградите стегнато „негърско дупе“.

Не се заблуждавайте, че ще направите „изхвръкнало“ назад, стегнато дупе като правите изнасяне на крака назад, нито пък ако правите някакви си „смешни“ полуклекове.

Погледнато от професионална гледна точка

Като професионалист минал по много пътища съм сигурен в думите, които казвам.
Също така, и винаги съм се радвал, когато някоя мацка(най-вече те питат) ме запита как да си стегне дупето.

Какво, дали е стегнато моето дупе ли, питате? Хмм, хубав въпрос!
Стегнато е да, и добре оформено, ако не вярвате питайте… певица беше(без имена моля)… тя искаше да ми го стисне, и аз се съгласих, но фифти-фифти!

Sloggy, fitnessИмах и друга случка „Тъкмо започнах да правя сгъване на бедрата(а знаете на този уред как ви изхвръква дупето нагоре, заради наклона) и слушам как някой ми говори нещо… ха-ха, този някой беше едно момиче, което се бе загледало в дупето ми като си мислеше, че това е приятелката й с която тренираха, която също беше с червен анцунг.
Ха-ха… много хубаво дупе имаш сподели тя!“

Седалищните мускули или глутеусите са едни от най-силните мускули в човешкото тяло.
Както предполагам вече сте разбрали, ако четете статиите ми, че по време на тренировката се получават мускулни микроразкъсвания на влакънца.
Ако целта ни е щръкнало назад дупе именно прекрасен признак за това е мускулната треска, коят ще усетим ден след тренировката.
Колкото по силна е тя, и колкото по дълго време ни държи, толкова по качествена тренировка сме направили.
По време на почивката мускулните микроразкъсвания зарастват и мускулните влакна стават по дебели и по силни.
Именно по този начин малко, по малко изграждаме така мечтаното сексапилно дупе.

Тънкости без които „негърското дупе“ ще си остане мечта

За да натоварим правилно седалищните мускули, и за да се предпазим от травми се нуждаем от специална екипировка, която ще ни осигури качество на изпълнението.

бинтове за клякане, грим1. Клек с широк разкрач

Пълен клек с широк разкрач, правилно изпълнение и максимално големи тежести, които ще натоварят мускулите ни на макс в дълбочина, а от там ще получим и максимално добро „негърско дупе“.

2. Широк колан за клякане

Колан, който придържа кръста Ви стегнат и няма да позволи на тежестта да Ви наклони. Наклоните ли се напред центъра на тежестта се измества веднага върху дългия гръбен мускул и коленете, и така седалищните мускули остават ненатоварени.

3. Професионални бинтове за клек

колан и бинтове за кляканеЗа да клекнете със супер максимална тежест, и така да предизвикате супер растеж на „негърското дупе“ се нуждаете и от нещо без което, всичкото това няма как да се случи.
Защо ли! Защото най-малкото коленете Ви бързо ще омекнат, страхът от голямата тежест ще Ви обладае и Вие психически, а от там и физически ще рухнете!

Нещото се нарича „Бинтове за клякане“ и лично на мен ми дават невероятна сила и сигурност, а това се отразява страшно добре на дупето!

За да се възползвате от бинтовете, трябва да знаете как да ги използвате правилно.

Не е трудно, но ако напътствията не са дадени от професионалисти, които ги употребяват в тренировките си няма да се справите. Внимание: Не тренирайте с бинтове от аптеката!

Навиване на бинтове и клек с щанга на рамене

Със сигурност най-добрият вариант за навиване на бинтове е да Ви го демонстрирам лично, но най-вероятно не малка част от Вас не живеят в град София.
Именно затова Ви предлагам да прегледате следното клипче, което съм заснел.

От къде можете да ги закупите и да спечелите

Ако желаете можем да Ви изпратим по куриер с наложен платеж бинтове за клек без които, вероятността да направите завидни седалищни мускули(дупе) е много, много малка.
За да постигнете супер бързо така желания резултат бих ви посъветвал да приемате креатин монохидрат и гейнър около час и половина преди тренировка.

Мартин Гергов ще Ви изготви и най-добрата тренировъчна програма в зависимост от стажа Ви с която бързо ще направите завидно и стегнато, чипо „негърско дупе“!

Ако желаете да поръчате професионални бинтове за клек, изпратете Вашето запитване чрез онлайн формата за контакти в „Контакти“ на сайта!

Бинтовете за клякане се избират в зависимост от стажа Ви в залата, и биват с различна твърдост(разлика в разтягането, а от там и разлика в моментната сила по време на движението, като от там се определя и цената им, но ако нокога не сте клякали с бинтове препоръчвам ви по меки или средно твърди!

Бинтове за клякане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *