Анорексия и симптомите й в действие

Ели преборва първите симптоми на анорексия с фитнеса. Ето, какво „Сподели с Mr. 3Hours“

Първите симптоми на анорексия са почти незабележими. Те са като един малък паразит, който идва в твоя свят без да го усетиш. И обикновено влиза през прозорчето наречено „Стрес“.
Впива се в теб и започва да смуче повече и повече. До момента в който те унищожи не само физически, но и психически. Представям ви Ели Петрова с която случайно се запознах във фейсбук мрежата. Тя ме впечатли със формата, която поддържа и реших да я поканя за интервю в „Сподели с Mr. 3Hours“. Интересен и стряскащ е пътят й до фитнес залата.

Оказва се, че Ели стига до фитнес залата благодарение на Анорексия Нервоза. Но как е стигнала до болестта наречена анорексия? Как тя я преборва и още интересни въпроси и отговори по темите фитнес, диети, емоции, любов. Гледайте в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours„.

За битката с анорексия нервоза, фитнеса, диетите, емоциите и любовта „Сподели с Mr. 3Hours“ – Ели Петрова!

Анорексия (Anorexia nervosa) е заболяване, което се развива на психическа основа. При болните от анорексия се наблюдава нездравословно понижено тегло, нереалистична представа за външния вид, маниакален страх от напълняване, доброволно гладуване, предизвикано повръщане в случай на употреба на храна, която според болният е надхвърлила „нормалното“ за него и др.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Днес Ели и изваяла красиво тяло и преподава знанията си онлайн във фейсбук профила и в YouTube канала си.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!