бабини зъби

Бабини зъби или Български чеп! Билката, която заслужава световно внимание!

Някога преди много години имало Български щанги от които целия свят треперил, когато станело време за състезания. Щангистите тренирали упорито всеки ден под зорките наставления на своя(мой също) треньор Иван Абаджиев. Всеки ден ставали по-силни, и по-силни подкрепяни и от тайна отвара, която не на всеки споделяли! И една от тайните билки, които включвали в своята супер програма била изцяло с български корени.

Един ден обаче Националният отбор по щанги се разпаднал, защото щангистите вече не слушали своя треньор, и гордо гледали от високо, чувствайки се като богове. Заради това свое непослушание и почит(на някои от тях) към треньора направил редица Олимпийски шампиони, останала само легендата! Легендата за „Българските щанги“. Малко по късно Световно известният и вече на възраст треньор починал, а с него потънала в дън земя и „Тайната рецепта“ за бързо възстановяване и повишаване на силовите и не само възможности!

Хубава история, нали! И изпълнена с истини!

И продължавам! И аз като бивш Национален състезател по силов трибой (клек: 250кг, вдигане от лег: 180кг, мъртва тяга: 280кг в категория до 75кг) също съм пробвал тази тайна рецепта. И днес ще издам една от чудните билки, която сме ползвали! Билката(в смисъл екстракт от нея, а не да си правите чай), която ми препоръча и моят първи треньор в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Митко Илиев.

Бабини зъби екстракт

С моите първи треньор – Митко Илиев, НСА и Олимпийският шампион по вдигане на тежести – Андон Николов Нейното име е и „Бабини зъби“ (tribulus terestris). Честно казано не мога да си обясня от къде идва името й „Бабини зъби“ , защото плодчетата на билката представляват малки и много твърди образувания с кръгла форма и с остри като копие бодли.

Имайки предвид и повишаването на потентността, която има като ефект би следвало да има много по различно име, като например „Български Чеп“ или „Българска Сила“ , или нещо подобно. Но нека спра до тук и направо да премина към видео ревюто ми на един от най-яките 100% натурални екстракти срещани на планетата Земя, който е произведен изцяло от висококачествена българска суровина!

Представям ви „Tribulus Max“ ( Бабини зъби ) на Cvetita Herbal“

Във видео материала ще получите още информация от моят личен опит с тази супер билка, какво количество трибулус съм пил като състезател, както и как е на вкус!

Трибулус Макс е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Трибулус Макс стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници.

От своя страна пък, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите. Клинични изследвания показват, че употребата на Трибулус Макс увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.

tribulus babini zabi

По-високите нива на тестостерон след употребата на Трибулус Макс означава:

  • По-висока потентност.
  • По-голяма издръжливост.
  • По-лесно натрупване на мускулна маса.
  • По-малко количество мазнини.
  • По-голяма увереност в своето ежедневие.

За съжаление след определена възраст, индивидуална за всеки организъм (най-често това започва след 30-та година) нивото на тестостерон започва постепенно да спада.

кликни тук
ЗА ПОРЪЧКА НА TRIBULUS MAX (26.00 лв) – КЛИКНИ ТУК!

Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти като:

  • Намалена потентност;
  • Проблеми с простатата;
  • Депресивни състояния;

Трибулус Макс е един от начините те да бъдат преодоляни!!! Препоръчителен Прием( 30+ ) След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва да намалява.Тук на помощ идва Трибулус Макс. Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml. (1 капачка) в период не по-голям от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка около 2 до 3 седмици. ( 40+ ) След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3 ml. (1 капачка).През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3 ml. на 12 часа. ( 50+ ).

След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус Макс (Бабини Зъби) започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта. Има антибактериално и диуретично действие. Добре е приемът през целия период от (3 месец) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml, с почивка до 2 седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *