Бързо Отслабване с Велоергометър и Гири

Бързо отслабване с велоергометър и гири

След като бе даден стартът на 2011 година и всички с все сили се запътиха към фитнес залите, то настана истинско задръстване. Естествено има и изключения, но само ако фитнес центърът е огромен. В противен случай ще си скъсате нервите. Напред към големите фитнес центрове е добро решение, но ако фитнесът е близо. Именно разстоянието до голямата и изпълнена с всякакви екстри фитнес зала е един от основните проблеми, които „убиват“ желанието ни за тренировки.

Какво правим в този случай? Ами насочваме се към най-близкия фитнес в квартала. Повечето квартални фитнеси обаче са доста мънички и особено ще се разочароваме, когато видим в него две пътеки и един велоергометър, които постоянно са заети! Ужас!

ЗДРАВА ПСИХИКА И ТЪРПЕНИЕ ИЛИ ДРУГО РЕШЕНИЕ

Всичко това бие по психиката ни и ако не сме направени от специална сплав от която леят терминаторите, то даваме на заден ход! Успокойте се защото има решение, което със сигурност ще ви спести средства и време. Забравих да спомена, че тази алтернатива е подходяща най-вече за дамите. Още по точно алтернативата, която ще ви предложа е перфектна за дамите, които имат проблеми със свалянето на подкожните мазнинки. И така, ето го и моето предложение, което ще ви спести средства(пари за фитнес зала и гледачка, която да гледа детето ви докато сте на фитнес, време и още куп неща).

Гирички, въже, колело, велоергометър, пътека, кростренажор, степер

Отидете в най-близкия магазин за фитнес уреди(например в Sport Depot) и изберете подходящия велоергометър и комплект гири. Ще са ви необходими около 500 лв за да се сдобиете с това удобство, което ще ви спести много повече средства и нерви, а ще си имате и малък фитнес център вкъщи. На велоергометъра ще следите с точност, какво количество калории сте изгорили(колкото повече, толкова повече) , а с гирите ще проведете силова тренировка, и така мускулите ви ще придобият онзи красив и сексапилен вид за който си мечтаете.

ХРАНИТЕЛНО-ТРЕНИРОВЪЧЕН ПЛАН И ГОТОВО

Трябва ви и една хранително-тренировъчна програма с цел изгаряне на подкожните мазнини, няколко индивидуални сесии с личен фитнес инструктор за да заучите правилното изпълнение на упражненията и започвате да влизате във форма с всеки изминал ден! Не е ли чудесно, дори е забавно и лесно! Дори може да изпиете първото си сутришно кафе върху личния си велоергометър, а кофеинът който се съдържа в него ще допринесе за вашата по-голяма мотивация, физическа и психическа издръжливост, и така тренировката ще бъде и лесна, и приятна!

ОЩЕ НЕЩО КАТО СУТРИШНО КАФЕ ГОРЕЩО

И за да стават нещата още по-лесно и правилно, бих ви посъветвал да прегледате клипчетата в раздел „Видео“(от участието ми в TV7), а също така може да се възползвате и от следната фитнес промоция до края на месец януари 2011 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *