Любовна връзка без скандали

Мит или реалност! Една любовна връзка без скандали не може? Мнението на мъдреца!

Масово сред хората е разпространена следната традиция: „Една любовна връзка без скандали не може“. Уоу! Но това е напълно погрешно твърдение според мен Mr. 3Hours. Дори не трябва изобщо да си го помисляте и да го казвате. Защо ли? Ами, защото открехвате прозорчето на скандалите и им казвате! Хей, скандали… да знаете, че прозорчето ни за вас е отворено. Така че, когато решите заповядайте!

Не една и две връзки са приключвали със скандали. И причините са били най-различни. Но основната причина според мен е липса на интелигентност в един от двамата или и в двамата. Защото Любовта е триумф над интелигентността. Любовта иска всичко или нищо! И не желае открехнати прозорчета за скандали. Любовта не обича да бъде разделяна, както и да оставя т.нар. приятелски прозорчета с бивши. Нито пък да бъде съпоставяна с материалното!

Но нека ви разкажа… защо скандалите убиват Любовта, която е чудо!

Един ден един мъдър учител попитал учениците си, защо хората повишават глас, когато се карат?

– Вероятно губят търпение споделили те.

Но защо ще повишават глас, след като другият човек е до тях? – попитал учителят.

Учениците озадачени, свили рамене. Те никога не били се замисляли върху това. Тогава учителят казал:

безкрайна любов без скандали

– Когато хората се карат и негодуванието между тях се увеличава, сърцата им се отдалечават. А заедно с тях се отчуждават и душите им. И колкото по-силна е тяхната обида и гняв, толкова по-силно крещят.

А какво се случва, когато хората се обичат?

Те не повишават глас, а говорят тихо. Техните сърца са много близко. Не забравяйте, че кавгите ни отделят един от друг, а думите, изречени с висок тон, увеличават разстоянието многократно. Не злоупотребявайте, защото ще дойде ден, когато разстоянието между вас ще се увеличи толкова много, че няма да можете да намерите път по който да се върнете обратно.

Предполагам разбрахте, че скандалите нямат място в една Любов, която да продължи до безкрая. Вижте още статии по темата „Любов, но истинска“ в раздел „Любов„.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!