Хранителна добавка за подобряване на либидото

Да подобрим физическото състояние и либидото с тесто бустерa „Powermale“

Трибулус Терестрис е добре позната българска билка позната най-вече сред професионалните тежкоатлети. Когато бях състезател в Националния отбор на България по силов трибой, съм пил от тази билка по препоръка на моя треньор – месеци наред. Количествата, които приемах тогава бяха по 4000 – 5000 мг дневно. До ден днешен съм смятал, че най-високото съдържание на трибулус в една капсула или друг вид дозировка е 1000 мг. Но преди няколко дни един от моите приятели ме „фрасна“ с цели 19,7 грама екстракт от „Трибулус Терестрис“. Уау! И това не е всичко! Представям ви най-мощният български тестостеронов бустер, който съм срещал до този момент!

„Powermale“ – за мъжка сила не само във фитнеса, но и в леглото на билкова основа!

POWERMALE е натурален продукт за мъже, чиято цел е да подобри физическото състояние и либидото на мъжа. Подходящ е за активно спортуващи и за тези мъже, които търсят натурално решение за повишаване на потентността. Продуктът включва екстракти от Мака, Бабини зъби и Епимедиум. Резултатите на този тестостеронов бустер се изразпват в:

  • Повишаване на физическата издръжливост;
  • Повишаване на либидото;
  • Удължаване на ерекцията;
  • Подобряване на оплодителната способност;
  • Повишаване нивата на тестостерон;
  • Ускорен растеж на мускулите;
  • По-бързо възстановяване след физическа активност;
  • По-силен имунитет;
  • Намаляване на холестероловите плаки в кръвта;
  • Действа енергизиращо и тонизиращо;

Не пропускай възможността за наградa в моето видео ревю на продукта!

Изгледайте видео материала и в него ще откриете отговора на въпроса в играта ми в края на публикацията с който един от участниците ще спечели 1 опаковка „Powermаlе“.

Действие на съставките в „Powermalе“

Екстракт от Мака Според поверията, това е „свещената билка от Инките“. А според изследванията, растението е богато на стероли, танини, алкалоиди и сапонини, р-метоксибензилов леукоантоцианин. Заради свойствата си, често е наричан „перуанския женшен“. Спортистите я употребяват за повишаване на силата, издръжливостта и повишаване на имунната система.

Добавка за секс издръжливост
Цената на продукта е: 39,80 лева. За поръчка: www.happylife.bg

Екстракт от Епимедиум Другото име на тази билка е „разгонен козел“ , заради афродизиак свойствата си. Епимедиум подобрява сексуалната активност и се използва при еректилна дисфункция.

Разгонен козел епимедиум

Стимулира спермообразуването и оросяването на гениталиите. Използва се успешно и при загуба на костна плътност. Екстракт от Бабини зъби (Tribulus Terrestris)  Този екстракт подпомага по естествен път синтеза на тестостерон при мъжете, а оттам либидото и сексуалната издръжливост, удължава ерекцията, подобрява се качеството и честотата на половия акт.

трибулус цвят

Наред с гореизброените – подсилва и растежа на мускулите. Именно затова билката се използва и от активните спортисти, които я наричат „заместникът на анаболните стероиди“, но без вредните здравни последици.

А сега към играта ми

Ще се радвам да участвате в играта ми, която се провежда на територията на РБългария, и в която един от участниците, изпълнили условията за участие(по долу) ще спечели 1 опаковка от мощният тестостеронов бустер „Powermale“. Печелившият участник ще бъде изтеглен от мен на случаен принцип чрез жребий със всички участници на 01 май 2017 година и уведомен на е-мейла, който е използвал в регистрацията си.

ТРИБЕСТАН
Може да спечелиш една опаковка „POWERMALE“

Условия за участие 1. Напиши в коментар(посредством формата за коментари по долу в блога ми) до края на месец април 2017г. верния отговор на въпроса „В кой град се произвежда Powermale?“ (за помощ ползвайте видео материала по горе). а) Бургас; б) Велико Търново; в) Габрово. 2. Сподели публикацията чрез бутона за поделяне във фейсбук (по долу) в личния си фейсбук профил(ако си избран в жребия, бъди сигурен, че ще проверя дали са изпълнени всички условия 🙂 ) .

Наградата отива при Илия Чипилов


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *