Клек бинтове цена

Как да си направим готин задник и да се предпазим от травми с бинтове за клек

Клек бинтове цена
Бинтовете за клек са важна част от екипировката за фитнес

Преди няколко дни един от моите приятели и ветеринарен доктор, който аз наричам Коки ме запита откъде може да си купи бинтове за клек.
Всъщност този въпрос е малко труден, защото малцина са трениращите, които използват бинтове за клек, а те наистина са важни.

За какво служат бинтовете за клек и какви са ползите от използването им

Е ясно, защо за клякане ще кажат повечето хора, които не са запознати в дълбочина с предназначението им. Да те се използват в движението клек, но ползите, които дават са много повече от просто един клек.
Днес повечето „модерни“ фитнеси разглезват клиентите си, защото и не малко клиенти са „глезльовци“. Те не обичат да се измарят много по време на тренировка, не обичат да тренират със свободни тежести и още повече не обичат да клякат. Оправданието е, че избягват клякането с тежести, защото е опасно за коленете, кръста и куп други причини.

Всъщност до известна степен са прави, но само ако не изпълняват правилно упражнението и ако не се възстановяват правилно. Но това важи не само за клякането, а и за всички упражнения.

Четири причини за да клякате с бинтове

1. Клек без болки в коленете

Ако ще тренираме да тренираме, както трябва и ако е ден за клек, то нека бъде с бинтове за клек. Бинтовете за клек предпазват коленете от евентуални травми, които могат да се получат по време на свръх тежки клекове, както и придават по голяма увереност в изпълнението на повторенията. А това са истинските тренировки.

Упражнения за стягане на дупето
Бинтове за клек. Цена: $16.99. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! КЛИКНИ ТУК!

Всяка тренировка, всяка работна серия и повторение, трябва да бъдат свръх тежки за да има постоянен прогрес.

2. Повече сила

Факт. Пробвайте да клякате без бинтове за клякане. Следващия път, когато имате отново клякане, то клякайте с бинтове и ще разберете огромната разлика в допълнителната сила и удобство, която дават.
Лично на мен бинтовете за клек повишават силата ми с 15-25 килограма.

3. Красиви бедра

Клек с широк разкрач с бинтове, клек с тесен разкрач с бинтове и това е достатъчно за извайването им.

4. Готин задник

Изобщо и не си помисляйте, че може да имате най-готиния задник на Света, ако не се „късате по шевовете“ от яки и пълни(до долу) клекове с широк разкрач с бинтове за клек.

Trenirovka za dupe

Седалищните мускули са едни от най-силните мускули в тялото ни и се нуждаят от максимално натоварване в дълбочина, което да предизвика микроразкъсвания на мускулните влакънца.

И така след време на тези яки тренировки в комплект с правилното хранене ще се окомплектовате и с красив задник без значение дали сте мъж или жена.

Откъде да си купим бинтове за клек

Местата за пазаруване на тази част от екипировката за фитнес за изключително малко у нас. Честно казано почти не се намират.
И ако се намерят, то цената ще е височка за т.нар. „нашенски стандарт“.

Бинтове за клякане цена
Цена за комплект: $16.99 / lot 15% off 2 days left. КЛИКНИ ТУК!

Така, че моята препоръка е да си ги закупите от следния линк(кликнете на линка) : http://s.click.aliexpress.com/e/vFmEQ7AI6 , като доставката до България е напълно безплатна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *