Подари ми усмивка и може да спечелиш награда с която да я поддържаш красива

Животът е красив, животът е готин, животът е такъв, какъвто си го направим и за да бъде още по красив и изпълнен с позитивни емоции е необходимо и да се усмихваме по често.

И нека да започнем с усмивка

Много хора пропускат тази важна част от ежедневието си. Да, усмивката. Обикновено тя върви комплект с думите благодаря, здравей, как си, добро утро, добър ден… дори може да я добавиш и към олигофрен, но с усмивка на лице! И тогава е различно, нали!? 😉

Но, какво е най-важното за да се усмихваме истински?

1. Позитивна нагласа.

Ами, да! Естествено, че позитивната ни вътрешна нагласа към живота. Трябва да мислим позитивно, следвайки целите си и без да завиждаме и без да лъжем, както и не правим неща, които и на нас не желаем да ви направят!

2. Чисти зъби.

Веднага след първото по важност „правило” идва ред и на второто. А това е онази красива усмивка, която я виждаме в телевизионните реклами, списанията с модели и други информационни източници. Е, да де, но такава усмивка с толкова чисти и здрави зъби… хм! Да може би ще кажете фотошоп и други избелващи и дооформящи програми.
С каручка и магаре
Тук съм с леля Катя и съм малко… като „малчуган“(не че не съм де, но вече знам как да си мия зъбите, както трябва 🙂
Всъщност тук не мога да кажа, каква е точно истината, защото докато бях малчуган признавам, че не си миех често зъбите(като и повечето деца, тогава) , както и похапвах безброй сладкиши всеки ден. И когато пораснах разбрах, че това не е било правилно! Но в малкото селце Свирачи в което израснах, нямаше и кой да ми каже истината!

Но днес с Blend-a-med Pro-Expert е лесно!

„По-чиста уста и по-здрави зъби при продължителна употреба” е първото послание с което ме посрещна Експерът(Pro-Expert) от Blend-a-med!

И само след 10 крачки вече имах 10 прости правила, които ще ни помогнат да поддържаме професионално устната си хигиена, и които ми заръча да споделя:

1. Първото посещение при зъболекар на Вашето дете, трябва да се случи около първата му годинка. 2. Правилно миене на зъби: а) Мийте зъбите си поне два пъти на ден. Сутрин – миенето, трябва да е преди ядене или пиене, защото слюнката е по гъста по време на нощта и това причинява образуването на плака по зъбите. Вечер – миенето на зъбите, трябва да е последното нещо, което правите, защото оставащите хранителни частици по време на нощта причиняват киселини, които водят до образуването на зъбни кариеси и плака. б) Когато миете зъбите си, правете нежни движения без да бързате и без да прилагате сила, защото това може да доведе до разраняване на венците. в) Мийте зъбите си около 2 минути с електрическа четка за зъби и около 3 – 5 минути с обикновена такава. 3. Сменяйте четката си за зъби на всеки 3 месеца. 4. Посещавайте зъболекар на всеки 6 месеца за редовни прегледи. 5. Дентална хигиена(професионално чистене) , трябва да се прави на всеки 6 месеца. 6. Опитайте се да организирате Вашите ястия. В най-добрия случай, трябва да се храните правилно по 5 – 6 пъти на ден, т.е. през 3 часа. 7. Времето между професионално избелване на зъбите, трябва да е поне 12 месеца. 8. Използвайте четка за зъби, която да прониква на трудно достъпни места – Oral-B Pro-Expert Pro-Flex с 2 гъвкави страни, ще достави перфектна чистота за цялата устна кухина. 9. Използвайте паста за зъби, която ще Ви даде пълна защита срещу 8 от най-честите дентални проблеми: Blend-a-med Pro-Expert All in One. 10. За пълна рутинна устна хигиена използвайте също конец за зъби и вода за плакнене. Това помага да се поддържа устната хигиена и да се премахнат бактерии от устата.

И завършихме лекцията за здрава и красива усмивка с подаръци

След като лекцията на Експерта от Blend-a-med приключи, получих подаръци, които той ми заръча да подаря на всеки, който ме дари с усмивка. Така и направих!

Подарих подарък на нея:

Най-добрата четка за зъби за деца
Нейното настроение не беше най-доброто в този ден, но го оправихме!

И подарък на него:

Фитнес зала тренировки
Той минаваше по отсрещния тротоар и съм го засичал във фитнес залата. И той е много позитивен! И як естествено!

И подарък за нея:

Паста за зъби за бебета
А това е Катя. Тя ще има скоро бебешок и точно на време й поднесох и наградата, и лекцията за бебешока! 🙂

И подарък за нея:

Зъболекар Ивайловград
Тя никога до сега не беше ползвала паста за зъби Blend-a-med. Е аз се радвам, че тази чест се падна на мен, защото сега беше моментът!

И подарък за тях:

Фризьорски салон в Ивайловград
Тях ги ги срещнах в една красива червена къща. А те бяха много позитивни!

Има и още подаръци, които ще раздавам

Естествено аз запазих и един по голям подарък за един от читателите на сайта ми, който ще изтегля на случаен принцип.
Комента с усмивка
Подаръците, които може да спечели един от Вас, който остави коментар с Усмивка!
Условието за участие е да оставите коментар с усмивка ( 🙂 ) във фейсбук(под публикацията) или в блога ми(по долу) , и ако не Ви затруднява да споделите и публикацията в профила си за да разберат повече хора как да поддържат своята красива усмивка!
Краен срок за участие: 10 юли 2016г. Спечелелият ще изтегля на случаен принцип на 11 юли 2016г. и ще уведомя чрез е-мейл или чрез лично съобщение във фейсбук. Играта е валидна само за територията на РБългария. Благодаря Ви и се усмихвайте! 😉

6 thoughts on “Подари ми усмивка и може да спечелиш награда с която да я поддържаш красива

  1. Мартин Гергов says:

    Подаръкът отива при Иван Събев. Честито и се усмихвайте още повече! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *