Body Norm – блокира въглехидратите

Body Norm е хранителна добавка, която съдържа натурален карб-блокер, който контролира и намалява усвояването на въглехидратите, които постъпват с храната, която консумирате въпреки, че сте на диета.

След като в публикацията за alli се спрях на най-новия лекарствен продукт без рецепта, който блокира усвояването на мазнините – сега идва ред на продукт, който блокира усвояването на въглехидратите и отлагането им като мазнини, ако не се изразходят.

Да се въздържаш от любимите си храни богати на мазнинки е наистина доста трудно.
Богатите на въглехидрати храни, също обаче не са на по – долна позиция. Не мислите ли!

BODY NORM – прескочете собствените си ограничения

BodyNorm – продукт за контролиране на теглото, който представлява уникална комбинация с тройно действие.
– Блокира въглехидратния метаболизъм като намалява усвояването на излишните въглехидрати и калории;
– Здравословно регулира кръвната захар;
– Намалява телесните мазнини, запазва мускулите.

Състав на една капсула:

– Кларинол (Clarinol CLA-complex) 500mg
– Phaza 2 250mg
– Glucofit (1% Corosolic Acid) 36mg

Начин на проложение:

Приемайте доза BodyNorm преди употреба на въглехидрати в нетренировъчен ден сутрин и вечер, а в тренировъчен в храненето преди тренировка и вечер преди хранене.

Благодарение на трите натурални съставки:
Кларинол, Фаза 2 и Глюкофит, БодиНорм намалява резорбцията на калории от въглехидратитe, балансира кръвната захар и намалява телесните мазнини като спира натрупването им в мастните клетки.

Кларинол топи мазнините и запазва мускулите. Той е свързана Линолеева киселина(CLA), произведена от шафраново масло. Намалява телесната мастна тъкан като запазва мускулното телесно тегло. Спира натрупването на мазнини в мастните клетки, стимулира липолизата на депонираните телесни мазнини, намалява броя на мастните клетки и повишава активността на ензима карнитин.

Фаза 2 е натурален патентован карб-блокер, който контролира и намалява усвояването на въглехидратите, които постъпват с храната. Потиска ензима alpha amylase.Отговаря за разграждането на нишестето. Действа на комплексните въглехидрати. Не разградените въглехидрати преминават през GI тракт и така се резорбират по-малко калории.

Третата съставка Глюкофит подпомага навлизането на глюкозата в клетките и така понижава нивото й в кръвта. Това намалява възможността за превръщането на глюкозата в мастна тъкан. Спомага за въглехидратния транспорт активира улесняващите транспортери за глюкозата, намалява нивото на кръвната захар и ускорява намаляването на теглото. Добавката на Glucofit® поддържа постоянно намаление на теглото при здрави лица, както и нормалния глюкозен метаболизъм и постоянно намаление на теглото при болни от Диабет тип II.

В крайна сметка да обобщим

Благодарение на Алли – ще ограничите усвояването на мазнини при консумацията на храни с повече такива.

С Body Norm – ще ограничите усвояването на въглехидрати и отлагането им под формата на мазнини при консумация на храни с повече въглехидрати.

А с Трио Fit – ще изгорите вече отложените подкожни мазнини по тялото ви, ще поддържате сърдечно съдовата си система, мозъка, очите, ще прочистите организма си от токсини, ще подобрите обмяната на веществата си, ще регулирате глюкозата в кръвта, ще забавите процесите на стареене!

Не забравяйте и своя хранително-тренировъчен режим, както и тренировките с личен инструктор – особено ако сте начинаещ.

2 thoughts on “Body Norm – блокира въглехидратите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *