Важни съвети за предпазване от болки в коленете, кръста, раменете и лактите
Блог, Добавки, Тест блогър ревюта, Фитнес

Важни съвети за предпазване от болки в коленете, кръста, раменете и лактите

Болки в коленете, болки в лактите, болки в раменете, болки в кръста са едни от най-често срещаните болежки при повечето хора.
Естествено по голям брой на хората с болежки в тези области са неспортуващите правилно, както и хората, които не се хранят правилно.

Как да се предпазим от горепосочените болки?

Тези болки обикновено са резултат от системно спазване на неправилно хранене, липса на тренировки със свободни тежести или пък неправилно изпълнение на упражнения със свободни тежести и неправилна стойка. Следвайте следните три на брой „правила“ за да се предпазите от тези болежки:

1. Правилно хранене

Едно от най-важните правила е да се научим да се храним правилно.
Това ще рече, хранене на всеки 3-3,5 часа с храни богати на белтъчини от животински произход, сложни въглехидрати и омега 3-6-9 мазнини, витамини и минерали. Как си представяте, организма ви да се възстановява правилно при положение, че се храните по 1-2 пъти на ден с храни „боклуци“ .
Т.е. храна в която липсват белтъчините или количеството име е доста под минималната здравословна норма дори!

Хранителна програма за правилно отслабване

Яйца, риба, зеленчуци, овесени ядки и т.н.

Системната липса на правилно хранене води до износване на нашите части. Това е като все едно да не добавяте масло, вода и гориво на автомобила си! Не, не! По лошо е! При автомобила частите лесно могат да се подменят, но не и при човека! Така, че хранете се правилно и ако не знаете как, то посъветвайте се с някой, който може да ви изготви подходящ хранителен режим в зависимост от вашите цели и възможности.

2. Правилни тренировки

Като дългогодишен фитнес треньор съм се сблъсквал с един куп хора, които казват „Аз няма да клякам, защото не искам да ме болят коленете“, „Аз няма да правя мъртва тяга за да не ме боли кръста“ , „Аз не искам да тренирам с тежести за да не си докарам проблеми“.
Истината обаче е, че повечето проблеми с кръста, коленете, лактите, раменете идват именно от липсата на тренировки със свободни тежести. И нито една друга тренировка не е толкова полезна, колкото силовата тренировка със свободни тежести.

личен фитнес треньор

Тренировката с личен фитнес треньор или тренировъчен партньор е най-доброто решение за да избягате от травмите!

Естествено обаче, упражненията, трябва да се изпълняват правилно. Именно тогава няма да има и травми. Моят съвет е да не си прахосвате времето и здравето, посещавайки фитнес залата хаотично!
Ако не знаете как да тренирате и как да изпълнявате упражненията правилно, то наемете си личен фитнес треньор поне за няколко сесии в случай, че средствата ви не позволяват за всеки ден!

Така ще се научите да тренирате правилно и болките в коленете, лактите, кръста, раменете ще стоят далече от вас. Силните и добре развити мускули предпазват ставите от износване и удължават живота им.

3. Правилни хранителни добавки

В наша полза е и да приемаме профилактично, особено след 30-35 годишна възраст и хранителни добавки за подхранване на ставите и хрущялите.

Ако пък проблемът вече е дошъл, то трябва да се постараем да го тушираме преди да е станало прекалено късно! За целта, трябва да се придържаме към горните две правила и да добавим подходяща хранителна добавка. Лично аз бих предложил „Flexin 500“ и разберете, защо!

„Flexin 500“ – „обещава“, че ще ви помогне да забравите за болката и да се насладите на живота

„Flexin 500“ – успокоява и облекчава болката в ставите, и едновременно с това регенерира увредените ставни връзки. Благодарение на него ще си върнете способността да се движите.

  • Уникална формула на базата на естествени съставки.
  • Предлага се без рецепта, всеки може да го използва.
  • Облекчава болката и премахва причините, които са я предизвикали.

Виж следния видео материал за „Flexin 500“

Кога, трябва да приемаме „Flexin – 500“?

Дори да не са налице болките е необходимо да приемаме и добавки подхранващи хрущялите и ставите. „Flexin – 500“ е добре да се приема при:

  • Липса на движение – когато прекарвате по-голямата част от деня в седнало и/или легнало положение;
  • Възраст – ако сте на 45 или повече години, трябва да започнете да приемате добавки за защита и подхранване на ставите и хрущялите.
  • Наранявания – ако сте претърпели някаква травма и имате силни болки в ставите, също включете „Flexin – 500“.
  • Спорт – когато спортувате активно, вие претоварвате ставите си, и трябва да ги подсилвате, за да подпомогнете възстановяването им.

От какво е направен „Flexin – 500“, как се приема и кога настъпва ефекта?

Хранителната добавка за подхранване на ставите „Flexin-500“ съдържа 90 капсули и включва следните активни и естествени съставки(в дневна доза от 3 капсули) :

Глюкозамин (1599 мг)
Облекчава болките, причинени от артрита.
Ускорява възстановяването на хрущяла.

FluidJoint Complex FluidJoint Complex (1689 мг) е основната активна съставка в състава на Flexin 500, която ще регенерира вашите стави и ще облекчи болката в тях.

 

Индийски тамян Boswellia serrata (60 мг)
Екстрактът от босвелия (индийски тамян) има противовъзпали-
телни свойства. Той помага за облекчаване на възпаленията.

Ц витамин добър Витамин C (30 мг)
Той помага за правилното производството на колаген, подхранва костите и ставния хрущял.

Начин на приемане

Според производителя, достатъчно е да се приемат по 3 таблетки „Flexin-500“ на ден с много вода. Времето, необходимо за възстановяването на ставите е около 2 месеца.

След това се препоръчва да разреди приема на Flexin-500, за да се поддържат ставите в добра кондиция. Облекчаването на болката в ставите, настъпва само след няколко дни употреба.

Каква е цената и как може да поръчате „Flexin – 500“

Цената на продукта към дата 12.04.2017 година за 1-опаковка е 39.00 лева и включва безплатна доставка. Ако пък поръчате 2 опаковки получавате 3-та безплатно. А при поръчка на 3-опаковки получавате още 3 безплатно!

Също така производителят ни вдъхва още повече доверие и с 90-дневната гаранция на продукта.

Най-добри добавки при болки в коленете90 ДНЕВНА ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ

Пълно удовлетворение – продуктът облекчава болката и лекува ставите в рамките на няколко седмици или ще ви върнем парите.

Ние сме сигурни в качеството. И решихме да въведем 90-дневна, безусловна гаранция на продукта.

Можете да го изпробвате без никакъв риск. Ако не видите никакъв ефект – облекчаване на болките или по-добра физическа форма в рамките на няколко седмици, можете да върнете всяка една НЕОТВОРЕНА опаковка Flexin500, а ние ще ви върнем парите, които сте заплатили за нея.

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

One Comment

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.