Как да победим болката в ставите и да си върнем способността да се движим!

Лечение на болки в ставите

Събуждате се сутрин и усещате, колко трудно е да станете от леглото, а и не само тогава! Болките в коленете са ужасни. Още от сутринта сте в лошо настроение, а денят едва сега започва.

И това е само началото на деня, а болката продължава!

И след това отивате на работа, където прекарвате по-голямата част от времето си зад бюро. И всяко ставане от стола е съпроводено с неприятна болка. След като приключи работния имате желание да потичате, да свалите някой излишен килограм, но болките в ставите, отново пречат. Познати истории, нали? И особено, ако дълги години не сте се хранили правилно, не сте спортували правилно и още, и още!

Специалистите делят причините за болки в ставите на механични и възпалителни.

Механичният характер на болката се дължи на претоварване на ставната капсула и хрущялите. Това се случва след тежка физическа работа, спортуване или дълго вървене. Болката се появява при движение, например: ставане от стол или друго седнало положение.

Остеоартрит лечение

Ако болките в ставите се появяват сутрин, но отшумяват, след като се раздвижите, то трябва да се справите с причината за възпалението. При хората в напреднала възраст, тази болка я наричат остеоартрит. Според специалистите в тази насока без значение от какъв характер са болките в ставите, Flexin-500 ще ви помогне да ликвидирате причината за тях, а и да си върнете движението. И все пак аз Мартин Гергов – бих ви препоръчал да промените и своя хранителен и тренировъчен план , като включите и споменатата преди малко добавка за към менюто си.

„Flexin 500“ – „обещава“, че ще ви помогне да забравите за болката и да се насладите на живота

Flexin 500 – успокоява и облекчава болката в ставите, и едновременно с това регенерира увредените ставни връзки. Благодарение на него ще си върнете способността да се движите.

  • Уникална формула на базата на естествени съставки.
  • Предлага се без рецепта, всеки може да го използва.
  • Облекчава болката и премахва причините, които са я предизвикали.
остеоартрит

Кога, трябва да приемаме „Flexin – 500“?

Дори да не са налице болките е необходимо да приемаме и добавки подхранващи хрущялите и ставите. „Flexin – 500“ е добре да се приема при:

  • Липса на движение – когато прекарвате по-голямата част от деня в седнало и/или легнало положение;
  • Възраст – ако сте на 45 или повече години, трябва да започнете да приемате добавки за защита и подхранване на ставите и хрущялите.
  • Наранявания – ако сте претърпели някаква травма и имате силни болки в ставите, също включете „Flexin – 500“.
  • Спорт – когато спортувате активно, вие претоварвате ставите си, и трябва да ги подсилвате, за да подпомогнете възстановяването им.

От какво е направен „Flexin – 500“, как се приема и кога настъпва ефекта?

Хранителната добавка за подхранване на ставите „Flexin-500“ съдържа 90 капсули и включва следните активни и естествени съставки:

Глюкозамин Облекчава болките, причинени от артрита. Ускорява възстановяването на хрущяла.

FluidJoint Complex

FluidJoint Complex е основната активна съставка в състава на Flexin 500, която ще регенерира вашите стави и ще облекчи болката в тях.

Индийски тамян

Boswellia serrata Екстрактът от босвелия (индийски тамян) има противовъзпали- телни свойства. Той помага за облекчаване на възпаленията.

Ц витамин добър

Витамин C Той помага за правилното производството на колаген, подхранва костите и ставния хрущял.

Начин на приемане

Според производителя, достатъчно е да се приемат по 3 таблетки „Flexin-500“ на ден с много вода. Времето, необходимо за възстановяването на ставите е около 2 месеца.След това се препоръчва да разреди приема на Flexin-500, за да се поддържат ставите в добра кондиция. Облекчаването на болката в ставите, настъпва само след няколко дни употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *