Васил Божков или Слави Трифонов в политиката

Васил Божков или Слави Трифонов да бъдат следващите в политиката? Въпроси, отговори и коментарът ми!

Божков и/или Слави Трифонов ще бъдат следващите нови лица в политиката е въпрос, който си зададох в първите дни на протестите от „Българско лято 2020“. Със сигурност голяма роля за разпалване на националните протести оказа и т.нар. грип „Covid“. Може би пък, ако не се беше появил с толкова „огрооооомна“ близка до скоростта на светлината скорост (ти да видиш), нямаше и да има протести!

Но това са мои предположения, като на човек вън от политиката и не разбиращ логиката й! В следващите редове ще споделя мой кратък видео репортаж, като ще завърша публикацията си със стихотворение!

Божков или Слави Трифонов в политиката? Въпроси, коментарите ми и отговори от протеста!

В следващия видео репортаж изразявам моете виждане, относно протест 2020. Разбира се зададох и няколко въпроса, но не на Божков и Слави Трифонов (за тях съм подготвил други въпроси).
И вероятно се питате, а защо си се спрял тояно пък на тях двамата? Ами някак си интуиция или логика. И все пак… ето видео репортажа ми по темата!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИК ТУК

Слави Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. А Васил Божков е български олигарх и предприемач, сочен за най-богатия българин със състояние оценявано между 1 и 3 млрд. лева. / Източник: Уикипедия

Въпросите обаче, които си задавам са…

Трябва ли хора с пари да влязат в политиката или не трябва да имат купища пари. Може би по пътя на логиката би следвало да влезнат хора насители се на парите поради една или друга причина, както и хора непоставящи ги на преден план пред безценните неща!

Ето например Доналд Тръмп е съвкупност от предприемач и шоумен! По времето на Тодор Живков… смятам, че България беше добре за времето си. И може би ще кажете, какво ще направиш без пари! Има истина, защото идеята е най-скъпата стока в Света, но обикновено се нуждае от финансова подкрепа. Но пък нали парите… идвали от Европейския съюз?! Хм… и слагам точка за сега!

Може би на България й трябва Тодор Живков – UPDATE! За да се завърне населението по селцата и да се възстанови земеделието, и възроди българското село. Защото София не е България. София днес се е превърнала в една малка България и това не е никак хубаво. Силата не е в София. Силата е в Село. В провинцията. Там са задвижващите безброй малки колелца, които вече са ръждиви и поробени… в Столицата.

И като подванах темата за селото! Ще споделя и едно мое стихотворение, което писах преди време!

И защо така се получава в тази хубава държава. Учиш, учиш ти за адвокат и тайничко надяваш се да бъдеш депутат. Но друг те изпреварва и този друг дори не може да говори, но обича пък да спори.

И хоп избират го за депутат.После влиза бързо в някоя си телевизия, а след това го канят за VIP лице на „Евровизия“ и говори, ли говори… празни приказки, но пълни сЪ надежда. Надежда за онези като вас, които гледат телевизия и радват се като деца именно на тази Европейска, но в кавички визия.И отиват да гласуват, защото се страхуват, а пък после те на избора си псуват. Що за нация е тази, която само собствения гъс, и подчертавам ГЪС (голям неподдържан задник) си гледа да опази.

Та днес реших да влезна в политиката, и няма нищо лошо, че идвам аз от село сЪ мотиката. Мотиката е моето оръжие… оръжието на труда. И ето вече виждате ме вЪ града.

И хващам първото такси, а мотиката ми от прозореца много, тайно, тайничко виси. Но всъщност тя ги наблюдава, особено онези, които медиите все тръбят „Обещава“, „Обещава“ , „Обещава“! Но, какъв % от обещанията всеки изпълнява! / Мартин Гергов

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИК ТУК

Божков и Слави Трифонов – имам въпроси и за вас. Преди да гласувам разбира се! И те са!

  1. Как се превежда на Български – ДДС и всъщност без ДДС не е ли възможно България да се развива?
  2. COVID мерките… вашето мнение?
  3. Религия, Политика, Медии… какво ви е мнението по темата?
  4. Отправяте ли молитви към Бог (т.е., каквото бог е решил… инструмент в неговите ръце ли сте и прочее… ?)
  5. Твърд националист ли сте?
  6. Защо няма професионален спорт в България? Упс… забравих за футбола!
  7. Селата имат нужда най-вече от болница наблизо или от религиозни храмове?

P.S. Не е ли крейзи да се ходи с маски в магазините, а във фитнесите без маски. Нима там COVID-19 няма? Саркастично ми е питането! Свалят ДДС-то на виното, бирата и фитнесите, а на храната – не! И ако се свали ДДС-то на храната например… ще последва ли сваляне и на цената на храната за потребителя. И ако не – това не е ли мафия?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *