За или против браковете между кучета и хора? Мамка му, каква е тази налудничавост!

кучето и човек мания

Знаете ли скъпи читатели със сигурност сред вас има и такива, които много ще плюят, но нали знаете, че няма по мразен човек от този, който търси и казва истината! И като споменах думата мразя, искам да споделя, че наистина мразя пушачите, които не се съобразяват с непушачите, пияниците, наркоманите, бодибилдинг маниаците и всички крайности граничещи с налудничавите ви мании. В това число и зооманията и по точно кучеманията, която определено разцъфтява сред все повече същества наречени човеци! И вместо да израстват тези човеци, те се връщат към онзи незнаен, но предполагаем свят на маймуните, който казват, че бил „братовчед“ на човешкия свят!

Кучемати, специални площадки, фризьорски салони, хотели… и какво ли още не за кучета!

Да правилно прочетохте, а може би повечето от вас не знаят, какво е кучемат. Кучемат, това е вендинг машина, подобна на онези от които може би сте си поръчвали кафе. Разликата обаче е огромна, защото докато в кафе вендинг машините пускаш монета и получаваш кафе, то тук при кучематите – пускаш празна пластмасова бутилка и получаваш безплатна кучешка храна! Уау! „Готино“, а? А за прекалено не звучи ли, някак си? А, всъщност, какво правите за бездомните хора, т.нар. просяци! Няма хоремати, грижата за тях е много по долна от тази за кучетата!

Не кучето, а човека е този, който е разумен.

И докато някои хора си позволяват да ме коментират във фейсбук с коментари като „mai si izpatkal“ , а други със сигурност си го мислят! То аз ви задавам именно този въпрос към вас – зооманите!

Честно, какво ви „принуди“ да изберете кучето пред човека?

Нима и вашия умствен капацитет е колкото на едно животно? И не ми споделяйте някакви заучени фрази от сорта на „Кучето е най-добрия приятел на човека“, „Който не обича животните е лош човек“ и прочее, защото са твърде крайни, а и аз никъде не съм казал, че мразя животните! И отново не на шега ви питам, а какво ще кажете да се узаконят браковете между кучета и хора?

Изгледайте видео темата ми с интервюта и интересни случки по тази „кучешка“ тема и си помислете!

И докато някои хора наричат кучето си с имена като „мами“ , „тати“ и прочее имена. Докато същите тези хора спят с кучетата си в спалнята, дори и в семейната такава! Докато ги целуват, хранят се с един и същ прибор, лигите на кучето надвиснало с глава върху бебешката люлка капят върху бебето, което пък е човек, а това е доста хигиенично, нали!

Докато им пипате члена без ръкавици, и ги задоволявате… пък ги чувствате като деца, защото те сами не можели!!! Аз наистина се замислих, дали тези хора, които определено не биха поставили човека пред кучето – не е по добре да си намерят за любовен партньор в живота – куче!

P.S. И обещавам, че ако следващото ми гадже си вкара кучето или котката в спалнята! Аз ще вкарам в спалнята ни – магарето, а след това прасето, кокошките, кравата, овцете и т.н.

2 thoughts on “За или против браковете между кучета и хора? Мамка му, каква е тази налудничавост!

  1. Петър Петров says:

    Браво Мартине. И аз мислех да пиша подобна статия, но твоята е по-добре написана. Освен това нямам фейсбук или друг начин да я публикувам. Предлагам ти да продължиш темата, като добавиш многото болести, които пренасят кучетата, както бездомните, така и домашните любимци, които макар и да не са болни чрез лапите си с които настъпват фекалии на други кучета и котки пак пренасят заразите. . През последните 20г заболеваемостта от кучешка тения например се е увеличила около 10 пъти, има и починали ( възрастни и деца) .
    Мога да ти изпратя синтезиран материал за тези болести.
    Поздрави: Петър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *