Бустерът с Убийствена Сила! Hot Bloode е вече в Столичните магазини.

Азотен бустерСлед като споделих случаката с първия тест на една от най-добрите хранителни добавки, носеща зловещото им „Hot Blood“!
Бях пробвал само половин доза(10 грама) от „Hot Blood“ и усетих ефект след 10 минути.

Именно днес или по-точно казано вчера се запътих към магазина за да закупя добавката от която останах най-впечатлен от всички пробвани до момента.
Вчерашният ден ми беше доста напрегнат, защото имах две важни срещи през деня.
Станах в 08.00 часа, направих първото си хранене за деня, заредих се с дози протеин и потеглих с такси за срещата ми в 11.00 ч.

Срещите ми приключиха в 15.30 часа и аз се запътих към фитнеса, където трябваше да проведа индивидуална тренировка на клиент, и след това да направя своята тренировка.

БЯХ ДОСТА ИЗТОЩЕН НАИСТИНА

И така точно в 16.30 часа започнах индивидуалната тренировка на моя клиентка, като преди това пих кафе, което трябваше да ме oбодри, но за жалост ефектът беше слаб.
Очите ми се затваряха, а умората се опитваше да ме смаже, но все не успяваше.

Към 18.00 часа приключихме тренировката и настана време за втория ми експеримент с „Hot Blood“ и ако сега издържеше теста, вече нямаше да имам никакви съмнения, че може би ефекта е от самовнушение например.

Този път за разлика от първия, си направих цяла доза(20 грама) която разтворих в 200 мл вода, и изпих на екс. И ето, какво се случи!!!

Фитнес инструкторСлед 10-тата минута започнах да усещам страхотно повишаване на енергията, а малко по-късно дори усещах как челюстите ми започват да треперят докато говоря, т.е. нещо като зъзнене или тракане със зъби, когато ви е много студено! Ех, мамка му това нещо ме зареди на МАКС!

И ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ, ХАЙДЕ НА ТЕСТ ТРИ с HOT BLOOD

Точно разгрявах за началото на своята тренировка за рамене, и телефонът ми позвъня с песен на HAGGARD.
Обади ми се приятел с който имахме уговорка да тренираме заедно, но след работа се почуствал страшно изтощен, и доложи: „Марто няма да се качвам във фитнеса, че съм скапан, и ще ходя на джакузи“.

Да, ама не-отговорих аз, и го помолих да се качи до фитнеса за да го презаредя.
Направих му половин доза(10 грама) „Hot Blood“ и както едвам правеше с 20 кг раменни преси, то към 20-тата минута работната му тежест скочи на 35 килграма, а да не говорим за мотивацията му. Ужас! Той подивя! Той не е същия!

„Човеко незнам какво е това, но работи ужасно добре!
Толкова сила и енергия не съм имал никога“ бяха думите му, и продължи да тренира така, както никога не го бях виждал до сега. Факт!!!

ТРИ УСПЕШНИ ТЕСТА, АКО ЖЕЛАЕШ ТЕСТВАЙ ГО И ТИ

И на трите теста „Hot Blood“ бустерът се справи отлично и спечели доверието ми, което трудно давам, и ако имате колебания, то предлагам ви два варианта!

Специалнен поздрав за „Hot Blood“, и за всички за които фитнесът е начин на живот.
Поздравявам ви с най-слушаната от мен песен на група „Haggard“ – Aspera Ad Astra!!!

ВАРИАНТ 1

Единият вариант е да отидете в магазин „Power BG“ бул. „Евлоги Георгиев 99“ в гр. София.
След като влезете в магазина поздравете и заявете, че идвате по препоръка на Мартин Гергов за да пробвате безплатно дозичка от „Hot Blood“, но само след като се запознаете с описанието на добавката. Не се безпокойте ще ви посрещнат с усмивка!
Внимание! Може да тествате безплатно доза от „Hot Blood“ до края на февруари 2011.

ВАРИАНТ 2

Вторият вариант е да си поръчате малката разфасовка от 300 грама на цена е 25.00 лв.


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“simple“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“4″ posts_order=“DESC“ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“]

https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


[mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *