Ciazza Atelier – мечти и реалност

CIAZZA FASHIONПерфектното тяло се нуждае от перфектни дрехи, защото кройката е от значение.
Дори и да сте с перфектна форма от голямо значение са и дрехите за да подчертаете напълно своята магическа визия.

Като професионалист се доверявам на професионалисти, доказали неведнъж себе си, и затова препоръчвам CIAZZA ATELIER.
Ciazza Atelier проектира, изработва и предлага на вашето внимание официални, абитуриентски, булчински рокли, артистични и сценични костюми, луксозни дамски и мъжки облекла, бижута, чанти, обувки, предлага и богата гама от платове.

Продуктите се предлагат в магазини за дрехи и аксесоари, модни бутици, а така също и на индивидуални клиенти, дават се под наем и булчински, и официални рокли.

МАГИЯТА НА CIAZZA ATELIER

CIAZZA създава магически уникати, прикриващи дефектите и перфектно извайващи фигурата на жената, съобразени със световните модни тенденции.
Уникалността на роклите се дължи на богатството от инкрустации с перли, мъниста, камъни „Swarovski”, бродерии. Облеклата се открояват с изискана, женствена, сексапилна и чувствена визия, изпълнени с изящество, красота и фантазия. Предлагат се и интелигентни решения за деловата жена, като моделите са с гарантирано качество и неповторимост.

БЪДЕТЕ ВПЕЧAТЛЯВАЩА С УНИКАЛЕН ТОАЛЕТ, СЪТВОРЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАС

Клиентите на CIAZZA се чустват като звезди, обгрижени с внимание в нестандартно студио, с много настроение и музика, заобиколени от професионалисти с доказан опит и богато въображение. От CIAZZA се грижат за Вашия цялостен стайлинг/грим, прическа, тоалет и аксесоари/ за да придобиете завършена и уникална визия, прецизно съобразена с Вашите желания.

ЗА ДИЗАЙНЕРКАТА – СТИЛИСТ НА CIAZZA

Изключително предизвикателство е за Сиси Миланова да изследва, как дрехите променят хората, да проектира скритата красота, заложена във всеки един.
Дизайнерката се съобразява с пропорциите на фигурата Ви, цвета на косата, кожата, очите, излъчването и индивидуалните особености на жената. Визуализира новата Ви визия и акцентира на това, за да придобиете представа за обновения Ви имидж.

Тя притежава страстно влечение към света на модата, както и дълбоко заложен талант за стил и красота. Предлага уникални решения дори и за най–претенциозните клиенти и е убедена, че всеки е способен да надмине предела на възможностите си със съвършенна визия и да придобие самочуствие в професионален и личен план. Те не само ще подобрят представянето Ви в обществото, но ще повдигнат самочувствието и стила Ви на живот.

В CIAZZA ATELIER МЕЧТИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ РЕАЛНОСТ

Ако желаете и Вашите мечти да станат реалност, и поговорката „Огледалце, огледалце от стената покажи ми коя е най-красива на земята“ първо Ви предлагам да посетите уеб страницата на модна къща CIAZZA ATELIER: www.ciazza.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *