Collagen Pro Active… и Започвам да Пея

Мнението ми за Collagen

Да правилно прочетохте заглавието. Пия Collagen и започвам от сърце да пея. А който пее зло не мисли. Спомних си времето от детските ми години. И ето, че грабнах днес микрофона. Грабнах го и с все сили започнах да пея. А силата ми наистина е доста голяма имайки предвид, че рекордите ми във фитнес залата са клек – 250 кг, вдигане от лег – 180 кг и мъртва тяга – 280 кг.

Да, но тази сила няма нищо общо със силата, която се използва в музиката. Но дали е така, аз реших да проверя, защото вече минаха цели две седмици. И ето, че днес въоръжен не с един, а с три микрофона се отправих към най-добрата певица в северна Гърция (Султана Зилуди ) за да науча голата истина.

И Е ВРЕМЕ Е ДА ПРОПЕЕМ… с Collagen Pro Active

И ето, че вече съм във фото студиото, където днес тя имаше планирана фотосесия. По време на почивката между фотосесиите се възползвах и аз да се щракна до нея и да си попеем(т.е. да направя интервю) като песента е за познатия от реклами по списания и телевизия колагенCollagen Pro Active„, който й подарих преди 2 седмици, а пък тя ми обеща, че ще пие.

На бързо да припомня… че преди две седмици и половина аз започнах битка с Mr. Collagen Pro Active , и битката продължава!

СПОДЕЛИ ПЪРВИЯ ЕФЕКТ, КОЙТО УСЕТИ ОТ „COLLAGEN PRO ACTIVE“

– Collagen Pro Active ми е познат от доста време. Тук в Гърция е доста популярен. Виждала съм го по аптеките, в списания за фитнес, но до преди това не го бях ползвала.

Аз винаги съм имала проблеми със съня, защото работата ми обикновено продължава до късно през нощта, и след това психиката ми е претоварена. Учудващо, но сега спя много по добре… и това е първия ефект, който усещам след приема на колаген.

Collagen pro active

„Колагенът е вторият най-голям компонент в човешкото тяло след водата. Той е главния белтък в съединителната тъкан при животните. Неговата роля е да “слепва” клетъчните елементи. Означава в превод: “производител на лепило”. Основен агент в борбата срещу стареенето и процеса на разпад“.

ИМАШ ЛИ ПРОБЛЕМИ СЪС СТАВИТЕ?

– Аз спортувам във фитнес залата. Не обичам много фитнеса, защото ми отнема около 2 часа на тренировка, но нямам друг начин, защото формата е от значение.

Това, което съм чувала е, че след време ставите се износват и ако не вземем мерки на време, особено и ако спортуваме… може да усетим негативните ефекти на времето през което сме бездействали.

Pro Actice Collagen

Collagen Pro Active се грижи се за два от най-големите органи на човешкото тяло – кожата и костната система. Работи върху два големи проблема и се бори с природните закони – да бъде кожата стегната и еластична, а движенията плавни и безболезнени.

СПАЗВАШ ЛИ УКАЗАНИЕТО МИ ЗА ПРИЕМА НА КОЛАГЕН?

– Да, спазвам го. Спомням си, че ми каза да го пия вечер преди сън, но сега ми разясни по точно, защо!

Collagen преди сън? Отговарям веднага!

През първите няколко часа от съня (Алфа сън), тялото преминава в ремонтен режим. За да ремонтира, на тялото са му нужни Хормон на растежа и Колаген. Когато са налични в необходимите дози започва възстановяване на сухожилията, на кожата, ставите, костите, имунната система.

И ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС… СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ МОГА ДА ПЕЯ И АЗ

– Ха-ха-ха. Ами смятам, че пееш много добре… особено, когато трябва да правя клекове! Не спираш да „пееш“… давай още едно, още две… нещо като до-ре-ми, нали!

collagen_spisanie

В крайна сметка стигаме до извода, че от пиенето на „Collagen Pro Active“ ще пропеете не вие, а вашите стави, кожа и коса и в това послание няма никаква шега!

COLLAGEN PRO ACTIVE Е СПРЯН ОТ ПРОДАЖБА В СТРАНИЦАТА НА STORE.BG

НО! ВИЖ ТОЗИ ПРОДУКТ!

Collagen peptides

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

One thought on “Collagen Pro Active… и Започвам да Пея

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *