Да изградим красиви рамене и да се отървем от „крушовидната форма“!

Упражнения за рамене
Упражнения за рамене
Време е за рамене с най-доброто упражнение за тази цел!

Когато решим да подобрим онази „крушовидна форма” в случай, че я имаме. Или с други думи казано да изрисуваме раменете си. Както и да ги разширим леко – в случай на нужда! То нека гири или щанга грабнем здраво с ръце! А после, ето на къде! Напред към изпълнението на упражнението раменни преси.

Очаквайте в рубриката ми „Фитнес съветите на Мартин Гергов“ в Puls.bg

Този вторник(28.02.2017г.) от 10.00 часа ще ви запозная с правилното изпълнение на най-мощното и оформящо завидно красиви рамене упражнение.
Името му е раменни преси и може би сте го срещали във фитнес залата. Мястото на неговото изпълнение ще бъде в най-големият сайт за здраве в България – „Puls.bg“. А рубриката е „Фитнес съветите на Мартин Гергов“. Научете истината, такава, каквато е. Предадена от моите треньори на мен. И тествана хиляди пъти.

Запомнете, че е достатъчно дори само едно упражнение да се прави в случай, че не разполагате с много време, за да направите красиви форми. Естествено, това са всички базови упражнения. Но за да има максимален ефект, ще е необходимо, както правилно изпълнение на упражнението, така и правилно натоварване. Като последното означава, че трябва да бъдат включени необходимите работни серии, повторения и почивки в зависимост от целите и опита на трениращия.

Рубриката ми за фитнес се излъчва всеки вторник от 10.00 часа в най-големия здравен сайт в България – Puls.bg

„Puls.bg“ е част от „Investor Media Group (Инвестор.БГ АД)“ и е най-посещаваният български сайт за здраве. Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар.
В портфейла и попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *