Да Отслабнем на макс за 60 дни от вкъщи

Програма за отслабване за 2 месецаНаистина ли сте готови да дадете всичко от себе си? За да видите до къде е предела на вашите възможности при това без да посещавате обществена фитнес зала.

Ако големите фитнес центрове винаги са ви плашили или все не ви остава време да отидете до фитнеса! То този план е за вас.
Всъщност готови ли сте да надскочите предела на вашите възможности.
Ако е така, то този план наистина е вашия.
Опс и още нещо. Ще изпълнявате силовата си тренировка от вкъщи.
Също така ще се храните на всеки 3-3,5 часа по специален хранителен план.

Е нали няма да ми се разсърдите и ако добавим по 5 километра крос. В парка или на бягаща пътека към тренировъчната програма! За да се радвате на още по добри резултати.

ЗАЩО СИЛОВИ УПРАЖНЕНИЯ И ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН?

Ако си задавате въпроса, дали не може да минем без силови упражнения, а само с крос.
Отговорът е, че не може без тях.

По време на силова тренировка стимулираме всички жлези с вътрешна секреция и така подпомагаме запазването на младостта и тонуса ни.
Без силова тренировка мускулите се отпускат, а така се увеличава триенето между костните повърхности, трудно се поддържа правилната S-образна стойка и още, и още, което след време води до здравословни проблеми.

Програма за отслабване от паласките

Относно храненето – то също е от изключителна важност за здравето и пълноценното ни възстановяване. И в никакъв случай не си и помисляйте да гладувате, защото така допълнително ще забавите и метаболизма си(ще свалите доста мускули, и малко мазнини).

СТАРТ!!! ДА ОТСЛАБНЕМ НА МАКС ЗА 60 ДНИ ОТ ВКЪЩИ

Поръчвайки този пакет вие заплащате единствено и само хранителните добавки включени в пакета(спестявате си около 90.00 лв., а може и повече, ако заплатите по отделно всичко).

Какво ще получите:

  • Тренировъчен план, чиято цел е намаляване на подкожните мазнини с фото изпълнения и подробни обяснения на всички упражнения включени в програмата.

Упражнения за гърди

  • Хранителен план за намаляване на подкожните мазнини.

Диета за бързо отслабване

  • Изпитани хранителни добавки на английската компания „Grenade“ – Фет бърнър „Grenade Thermo Dethonator“ и „Grenade Ration Pack“(мултивитамини, минерали, есенциални мастни киселини, антиоксиданти, пробиотици).

Най-добър фет бърнър за отслабване

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ 60 ДНЕВНИЯ ПАКЕТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ?

Ако наистина сте готови да се обзаложите със себе си, че ще се справите с поставената цел, то кликнете върху бутона по долу „ПОРЪЧАЙ СЕГА“ и заявете онлайн поръчката си.

Фитнес инструктор програма за отслабване

И не забравяйте в първия ден на старта да си направите снимка в цял ръст по бански и пълни измервания на вашето тегло и подкожни мазнини.

Диетолог програма за отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *