да отслабнем

Да отслабнем вкусно с диетични принцеси с телешка кайма! Да се храниш здравословно е м-м-ммм!

Има ли вкусно отслабване? Как да отслабнем! Въпроси, чийто отговор в 99,9% от случаите е неовкусен. Отслабването обикновено се свързва с гладуване, консумация на не по вкуса ни храни и в крайна сметка демотивация. Но това широкоразпространено твърдение е неправилно! В следващите редове ще ви представя много лесна рецепта за приготвяне на вкусни и здравословни принцеси.

Тези принцеси със сигурност ще ви помогнат да стопите мазнините по много вкусен начин.
Те наподобяват принцесите, които сте си купували от някое заведение за бързо хранене, но само по името си!

Да отслабнем вкусно с принцеси с кайма (рецепта)?

Спомняте ли си кога за последно хапнахте принцеси? А знаете ли по какво се различават нездравословните принцеси от здравословните? Нездравословните принцеси с кайма са богати на мазнини и некачествени въглехидрати, а съдържанието на белтъчини е много ниско. Здравословните принцеси са точно обратното на нездравословните! Те са богати на белтъчини, бедни на мазнини и съдържат качествени въглехидрати (сложни).

да отслабнем с принцеси от телешко

Здравословните принцеси могат да се консумират, както да отслабнем (намаляване на подкожните мазнини). Така и с цел повишаване на мускулната маса и/или взривна сила.
За правилната им комбинация във вашия хранителен план се посъветвайте с професионален фитнес треньор или диетолог.

Рецепта за приготвяне на здравословни принцеси с кайма

Необходими продукти за 1 принцеса:

  • 1 нормална филия типов хляб;
  • 100 грама кайма от чисто телешко месо;
  • 1/2 яйце от кокошка;
  • Подправки на вкус – сол, риган черен пипер;

Начин на приготвяне:

  1. Вземете 100 грама чисто телешко месо и го смелете на кайма. Може да ви смелят месото и в магазина (например магазини „Фантастико“ разполагат с машина за безплатно мелене на месо закупено от щанда им).
  2. Омесете каймата с 1/2 яйце и подправки на вкус;
  3. Намажете каймата върху филия типов хляб;
  4. Поставете филията в предварително загрята фурна (само отгоре да пече) или специална скара за принцеси и печете до приготвянето й.

Една такава принцеса съдържа около 25-27 грама белтъчини, 1 грам мазнини и 20 грама въглехидрати. Хем здравословно, хем лесно за приготвяне! И много вкусно!
Консумирайте, както за закуска, така и през останалото време на деня. Лесно се приготвят и са лесни за носене навсякъде. Тези принцеси са идеалният сандвич и за вашето дете. Добавете и чаша айрян, и наздраве! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *