Как да се справим с Токсините и задържането на вода

Добавка за обезводняванеАко сте от онези хора, които лесно задържат течности в тялото си. Tо в този материал ще ви дам няколко трика, които ще ви помогнат да се справите с проблема.
Проблемът наречен водна задръжка.

Лично аз нямам този т. нар. проблем, дори си правя айрян с повечко сол за да задържам вода и така мускулите ми да изглеждат по обемни. Естествено, че по този начин релефът до известна степен се губи именно поради водната задръжка. Така мускулите не изглеждат толкова очертани, но когато стане време за състезание или снимки, системата е друга.

Като бивш състезател, знам много хитринки за бързо обезводняване, но в този материал само ще ги загатна, защото те не са полезни за здравето именно, защото са лекарства.

КУЛТУРИЗЪМ И ОБЕЗВОДНЯВАНЕ

В професионалния спорт като културизма например се използват забранени хитринки с цел максимално тънка кожа и максимален релеф, които са в допинг листата на МОК, защото са вредни за здравето. Това са т. нар. диуретици.
Диуретиците са създадени за хора, които имат сериозни проблеми с уринирането.
Те са много силни, което ще рече, че дават много добри резултати щом стане дума за обезводняване, но имат и своите фатални последици… дори смърт!

КОГА Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ОБЕЗВОДНИМ, НО БЕЗОПАСНО(H2Oxpell liquid)

Обезводняването определено ще ви изкара на по преден план пред онези, които не са спрели течностите и са на вашето ниво особено, когато стане време за фото сесия или състезание, където формата е значение.

Повече от един ден тотално обезводняване, определено е фатално, така че не изпадайте в крайности. Последния ден преди фото сесия, може да намалите приема на вода на макс, като включите приема магнезий и калий поне седмица преди състезанието.
Ограничете и приема на въглехидрати, като в последните 4 дни ги изключете напълно.

Фитнес и диета за обезводняване

И тъй като се заговорихме за диуретици, то няма как да не ви представя и H2Oxpell liquid на италианската компания за хранителни добавки „4+ Nutrition“.

Билков чай за обезводняванеH2Oxpell liquid e изключителна комбинация от растителни екстракти:

  • Екстракт от корен Аспержи;
  • Екстракт от черешови дръжки;
  • Екстракт от листа зелен чай;
  • Екстракт от стълбове Ананас;
  • Екстракт от листа полски Хвощ (Equisetum arvense L.);
  • Екстракт от листа Мате;
  • Калий;
  • Магнезий;
  • Витамин С.

помагащи изхвърлянето на токсини от тялото, подпомага за правилното функциониране и циркулация в течен вариант.
Вижте повече за продуктите на 4+ Nutrition на уеб адрес: www.4plusnutrition.bg


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″]

https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


[mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *