Да спазваш Диета с Muscle Beach е лесно и вкусно
Блог

Да спазваш Диета с Muscle Beach е лесно и вкусно

Най-добра диета за отслабване, добър диетолог София град

Това на снимката сме аз Мартин и един доста як за годините си програмист, който за малко да ме задмине в яденето на пица. Опс, исках да кажа в мъртвата тяга.
Осем повторения на 180 кг мъртва тяга.

Признавам, че наистина ме изпревари доста, връщайки се назад във времето, когато и аз бях на 15-16 години.
Вярно е, че и теглото ми тогава беше 45 килограма. Но стига с оправданията и напред към диетите. Защото с всеки изминат ден летния сезон наближава, и който продължава да се излежава… предлагам да го отложи за плажа!

А сега е идеалното време да се захванем с правилна диета и тренировки.
И като заговорихме за правилна диета, то ето как предлагам да улесня подготовката ви.

С MUSCLEBEACH.eu – МЕЧТАТА ЗА КРАСИВОТО ТЯЛО СТАВА ЕДНА ЛЕСНА РЕАЛНОСТ

Muscle Beach или на наш език казано „Брегът на мускулите“ е един фитнес проект, чиято цел е да улесни тотално всеки, който желае да направи своето тяло мечта!
Ето и основните раздели на страниците на MuscleBeach.eu :

НОВИНИ ОТ ПЛАЖА

Разделът в който ще ви информираме с публикации за истините в тренировките, храненето. Както и интервюта с цел правилен напредък и допълнителна мотивация по пътя към „Брега на красивите тела“.

  • За момента едни от най-четените публикации в раздела са:

Супер диета за отслабване

„Истината за супер фитнес тяло с Дориан Йейтс“ – с над 7000 прочитания за 2 дни и „Да си направим дупе за бански като снимката“, като в последната публикация може да спечелите и награда „Тениска Muscle Beach“.

ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА С FIVERR

Това е следващия раздел, който е посветен на изготвянето на индивидуален хранителен и тренировъчен план в зависимост от вашите цели – отслабване или пък повишаване на мускулната маса, като в това число влиза и изграждането на така мечтаното бразилско дупе.

Коя е най-добрата диета за отслабване

Тук, благодарение на системата Fiverr(най-добрите оферти в света), всеки, който все още няма свой личен хранителен и/или тренировъчен план може да заяви такъв чрез попълване на специална „Анкетна бланка“ с въпроси.

ДИЕТИЧНИ РЕЦЕПТИ

Да готвиш с Muscle Beach вече е и лесно, и интересно, и вкусно, и наистина здравословно благодарение на Столичния готвач Георги Костадинов и моите напътствия относно съдържанието на белтъчини, мазнини, въглехидрати.

Рецепти диета

В този раздел ще намерите първите супер рецепти за приготвяне на истински здравословни ястия. Но пък ако не ви се готви, то…

4. ПОРЪЧАЙ ХРАНА

Това е и последният раздел, който предлага на всеки, възможността да поръча своето правилно диетично меню и да го спазва на всеки 3 часа с цел забързване на метаболизма(по бързо горене на мазнини и запазване на мускулите), както и повишен тонус.

Диета 2016

Днес има много менюта на подобна тематика, но нашето е коренно различно, защото:

  • Първо е плод на над 15 години професионален опит;
  • И второ съдържанието на белтъчини е доста над повечето подобни менюта, които обикновено предлагат супер висока цена, която обикновено включва въглехидрати, мазнини и най-малко белтъчини. А всъщност белтъчините са първи по важност, особено когато желаем да отслабваме или пък да запазим или повишим мускулната си маса. А и те са най-скъпи!

Повечето хора не гледат съдържанието на белтъчини, въглехидрати и мазнини и именно това е голяма грешка. Те са пленени от от огромния надпис „ФИТНЕС“ или „ДИЕТИЧНО“ и смятат, че това е техният правилен избор. Но истината е, че това е просто една рекламна стратегия, чиято цел е грабване вниманието на потребителя… но, вижте и съдържанието. / Мартин Гергов

Научете много повече за „Брега на Мускулите“ и започнете своята правилна подготовка за плажа с много хъс и позитивни емоции от сега на уеб адрес: www.MuscleBeach.eu

ВИЖ НЯКОЛКО СПОДЕЛЕНИ ОТ МЕН ПРОДУКТА!

добър фитнес инструктор в софия град
Болки в ставите лечение добър крем против бръчки с ботокс екстракт от охлюви
добър фитнес треньор в град София

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.