Дама Пика покани Мартин Гергов на среща

Дама Пика - фитнес, диета, психологияИзпих си аз кафето, оглеждам деколтето, колко яки цици, но те не стават с пици, нито пък с фъстъци, слагам аз пътъци на известна марка и са ми по мярка… и хуквам с бърза крачка, правя крос стотачка…

Лягам на лежанката загрявам с малка тежест нянката и после слагам 200-та правил съм и 300-та, но на мъртва тяга!
А’бе на къв се праиш бе пич?!
Това не ви засяга… в почивките разтягам, а после кросче бягам. Така се правят цици, но не като мекици… Хъъъ нещо ми е певческо от рано, рано в стил „Видимо доволни“ на Мария Илиева & Криско и има защо.

Както предполагам вече сами разбрахте, защо съм толкова певчески настроен.
Естествено, че отговорът на въпроса се крие в самото заглавие на публикацията.

ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ ЗА ДАМА ПИКА

Има много легенди за Дама Пика, като една от тях гласи, че е живяла през XIII век.
Тя била изключително красива, млада девица, по която всички мъже яко си падали.
Девойката обаче не отвръщала на чувствата им. Един ден отблъснатите мъже от селото се съюзили и я обявили за вещица. Обезобразили лицето й и я прокудили от селото.

Месеци наред бродила сама в гората, докато накрая загубила ума си.
Преди смъртта си, Пика проклела всички свои насилници, а духът й се затворил в огледало.
От тогава всеки, който се осмели да я повика, вижда обезобразеното й и ужасяващо лице в огледалото. Малко след това умира или полудява.

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ

Дама Пика пощадявала само някои, като им задавала три трудни въпроса и ако не успеят да отговорят, затваряла духа им в огледалото.

Като се замисля определено имаме много общи черти с тази дама.
Само, че аз задавам не три, а четири трудни въпроса, т.е. по един от любимите ми раздели на тема – фитнес, диета, емоции, любов и все оставам разочарован.
Но ето, че дойде момента в който Дама Пика покани Мr. 3Hours в един от нейните проекти, чиято цел е да помогне на дамите да се научат да не се подиграват с чувствата и аз приех с най-голямо удоволствие.

Чувството Любов

Чувствата са нещо много важно, защото човек, който се откаже от тях(примерно поради факта, че е бил нараняван неведнъж поради неговата слепота – липса на знания) се превръща в машина, а това го приравнява към огромната тълпа от нещастни дълбоко в себе си хора, които отхвърлиха любовта и „полудяха“.

Така, че скъпи приятели за да не попаднете в капана на „Дама Пика“, заповядайте на страниците на „Дама Пика“, където освен моите фитнес съвети и несъгласия(ако има такива, хич не си мълча) ще разберете много митове и факти, като например:

„Как така мъжете ще искат повече време за размисъл в една връзка от жените(може би са с по-малко сиво вещество или сме хитри. Ако нещо може да стане сега и се чувстваме щастливи с човека срещу нас, защо трябва да го отлагаме! От искрата пламва огъня, а огъня трябва да се поддържа. Изтървем ли силата(искрата), когато е най-мощна още в самото начало, отлагайки с времето(да го обмислим…хм! :)) то… Просто действай!
Но не противодействай на Любовта, отлагайки я назад във времето!

Това е хиииииитър мит според мен(мъжка гледна точка)!
Не полудявайте, а се поучавайте на страниците на „Дама Пика“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *