даниел илиев

Шампионът по борба Даниел Илиев: Жената е по-силна и издръжлива от мъжа

Трикратният републикански шампион по свободна борба Даниел Илиев беше гост в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“. Дани е персонален треньор в Столичния фитнес в ж.к. Люлин – „Pulse Fitness & Spa West Park“.

Роден е през 1992 година, като професионално с фитнес се занимава от 5 години. Провежда индивидуални и групови тренировки.

Даниел Илиев в интервю за фитнеса, диетите, емоциите и любовта!

Какво представлява „Тренировката за убиване“ на персоналния треньор и шампион по борба Даниел Илиев! Каква са препоръките му за правилно хранене с цел поддържане на здравословно тегло. Както и защо жената е по силна от мъжа, ще разберете във видео интервюто ми, което проведох с него!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Даниел води, както индивидуални тренировки, така и групови занимания по CrossFit, Body PUMP и TapOut. Тренировката е проведена в откритата тренировъчна зона на фитнес и спа център „Pulse Fitnes Spa West Park“. Виж повече на www.pulsefit.bg

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!