Най-добър мъжки парфюм

Хубавият парфюм не е само за бизнес и флирт срещи. Той е и за фитнес залата!

Най-добър мъжки парфюм
DAVIDOFF CHAMPION ENERGY

О, да, Бонжур, Бон соар. Какъв хубав аромат. Как ухае на свежест.
Това са реплики, които обикновено ни сервират, когато сме навсякъде другаде, и най-рядко във фитнес залата.

А там във фитнеса, обикновено мирише на пот.
И някой може би ще каже, че това с потенето е нормално!
Да, нормално е да се потиш, но неприятно е, когато лошо засмърдиш.
Фитнес залата е едно от приятните места, които посещавам всеки ден.
Мястото, където изграждам и поддържам здраве, форма и дух.
Именно затова, залата за фитнес е „свято“ за мен място и държа атмосферата, около мен да е позитивна и ухаеща приятно.

Как да се заредим с позитивно настроение преди тренировка

Едно от първите правила е да спортуваме с чисти и удобни дрехи, които обикновено вървят в комплект с чиста кърпа за тренировка(постиламе я на уредите, когато тренираме, забърсваме потта си).

Давидоф във фитнес залата
Тренировката със свободни тежести започва!

Минаваме към правило номер две, което ни напомня за потенето по време на тренировка. Ясно е, че по време на тренировка, всички спортуващи се потят. Но миризмата на пот, която се отделя е отблъскваща и определено не носи позитивно настроение. Именно за тази цел „правилото“ завършва с огромният надпис…

Ползвай парфюм преди тренировка

Повечето хора избират надълго и нашироко скъп парфюм, който използват за бизнес срещи, флирт срещи и други срещи, които обикновено са извън фитнеса. Но… нека се гмурнем по надълбоко и да се замислим!

Тренировка за стягане за жени добра
Чистите и удобни дрехи, кърпа и парфюм ще направят тренировката ни много по приятна и зареждаща с позитивна енергия

Фитнес залата не е ли също от онези места, където може да завържете успешно бизнес запознанство или пък да започнете нова връзка.

Е представи си сега, колко „приятно“ ще ти бъде, ако някой от спортуващите във фитнес залата те заговори и реално погледнато има за какво да си говорите, но… потта от него се стича на струи и капе по пода, а мирисът… е натрапчив и убиващ в зародиш, още първите наченки за разговор.

Именно затова ползването на хубав парфюм във фитнес залата, според мен заема по предна позиция от другите публични места, където вероятността от изпотяване и близък контакт е доста по мака.

Моят парфюм за фитнес

Преди няколко дни реших да сменя парфюма си за фитнес с нов.
Преди ползвах JOOP. Но, когато свърши и последната капка от него, отворих Google и реших този път да си поръчам парфюм, който обаче да е още повече в моя фитнес стил.

Фитнес парфюм
Davidoff Champion Energy вече е част от екипировката ми за фитнес

И така попаднах в един от най-големите онлайн магазин в България за оригинални парфюми на „Venera Cosmetics“ – https://fragrances.bg .

А там ме грабна „Davidoff Champion Energy„. Парфюмът, който се вписва, чудесно към моята фитнес стил. Първото нещо с което ме грабна е визията му, която е във вид на дъмбел(гира).

И понеже поръчвах за първи път този парфюм, реших да тествам по малката опаковка, която включва 50 мл парфюм и 75 мл душ гел.

Цена парфюм, Parfum maje
Цената на комплекта е 49.00 лв., Повече информация на https://fragrances.bg

„Davidoff Champion Energy“ пристигна още на следващия ден в красива, спортна опаковка. Грабна ме ароматът и на двата продукта. И това всъщност е моят нов фитнес парфюм.

„Davidoff“ е швейцарска фирма основана от Хенри Давидоф.
Davidoff Champion Energy е дързък, свеж, пикантен и зреждащ с енергия(в тези думи виждам себе си, наистина) аромат за мъже.
Champion Energy е предназначен за шампиони. Изданието е дело на Aurelien Guichard, а рекламно лице на серията е Tyler Wood.

Венера Козметикс град Пловдив
„Венера Козметикс“, www.veneracosmetics.com

Ароматът се отваря с тонизиращи и искрящи нотки на бергамот и грейпфрут, а в сърцевината е обогатена с галбан. Дървесните ухания на дъбов мъх и кедър в основата придават дълбочина и изтънченост.

One thought on “Хубавият парфюм не е само за бизнес и флирт срещи. Той е и за фитнес залата!

  1. Саша says:

    Мартин, ще ми се да закача тази статия в нашия фитнес 🙂 Хората не искат да запушват потните си жлези с деодоранти антиперспиранти и това е разбираемо. Обаче защо не се сещат да ползват просто мъничко парфюм или парфюмиран деодорант, те не нарушават отделянето на пот, а леко я парфюмират. Това е просто уважение към себе си и околните. Случва ми се често по време на тренировка да ме заговарят на френски или да ме питат дали не съм от Франция …странна логика имат братята американци – щом някой мирише приятно – непременно е от Франция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *