Welcome to…

Mr3hours

биография контакти

Моята биография

Аз съм Мартин Гергов – 4-тен републикански шампион по силов трибой, 4-тен вицерепубликански и петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по силов трибой (по мъртва тяга) за младежи. Бивш военен, настоящ блогър и фитнес треньор.

Научи повече

Martin Gergov is one of the best sellers on Fiverr, the work was done great and on time. I’m using Fiverr for a long time and for a lot of gigs I think that I spend money for nothing, fortunately there are great sellers like Martin that are making Fiverr better and encourage me to use it again. Highly recommended to everyone.

– Megdan Soft, Macedonia

Liked his style and high energy level. I couldn’t be happier with the result very professional and exceeded my expectations.

– J. Cotton / United States

Top cooperation! Very good communicate,positive person,exactly as described! Definitely i will order again!

– George Migaris / Greece

медийни изяви

CARDIO AND WEIGHTS

CARDIO AND WEIGHTS

THE BEST RESULTS

THE BEST RESULTS

„If you want something you’ve never had, you must be willing to do something you’ve never done“

-Thomas Jefferson

Биография

Името ми е Мартин Гергов и съм четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг), четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга 2001 година. Автор на над 1200 статии.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

МЕДИЙНИ УЧАСТИЯ

Телевизия / Вестници / Списания

Мисия: Dansing Stars

Каква е целта на познатия редник Славчев (Део) за да започне "Война с мазнините без повиквателна" ще разберете в Нова ТВ.

виж всички

Мисия: VIP Big Brother

По спешност бях привикан спешно в Генералния щаб на „VIP Big Brother“, защото беше замислено военно положение за VIP-a.

виж всички

Мисия: Северозапад

Гостувах в предаването „Вечерта на Северозапада“ по телевизия 7/8. Говорихме си за село Нивянин и диетата с вино и пържоли.

виж всички

СПОДЕЛИ С MR. 3HOURS

"Сподели с Mr. 3Hours" е видео рубрика посветена на фитнеса, диетите, емоциите и любовта. Това е шоу в което аз Мартин Гергов каня интересни лица. В него можете да попаднете и вие, с ваша интересна история, хотел, продукт, услуга, дори абитуриентски бал или пък сватба.

Към Раздела

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ

Може да ми пишете с предложение за партньорство, реклама, общ проект или пък просто да ме поканите да направя ревю на ваш обект или продукт. Все пак, имайте предвид, че приемам само онези предложения, които наистина ме вълнуват.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да имаш личен сайт днес е огромно предимство, защото с него показваш на света и партньорите ти кой си всъщност. Разбират за твоята биография, твоят начин на живот, с какво се занимаваш, подаваш ръка за доверие и се превръщаш в самостоятелна медия. Разбира се има още един куп предимства, като например как да монетизираш блога си и още, и още. Виж Повече...

SEO е термин, който обхваща голям набор от техники и в основата си значи оптимизиране на уеб сайт или публикации за търсене в Google и не само. За целта се прави статия (а най-добре е поредица от статии) по ключова фраза. Всяка статия включва публикация с текст минимум 400 думи, снимки, видео, вътрешни и външни връзки и други практики, създаване на Google My Business, споделяне в социални мрежи и още, и още.

На страниците на блога ми имам стотици ревюта. Както и 199 5-звездни ревюта в една от най-големите платформи за фрйласъри в Света - Fiverr.com

PR интервюто представлява провеждане на писмено или видео интервю с Вас или друга личност, която желае да сподели за нещо ново от живота си, да разкаже за нов продукт или просто да коментира дадена тема. Този начин на реклама не дразнещ, защото не е агресивен и ангажира по приятен начин потребителя. Видеото може да бъде заснето в рубриката ми "Сподели с Mr. 3Hours" на мой или на Ваш терен.

Проведени от мен нтервюта ще намерите в раздел "Видео".

Аз съм четирикратен републиканцки шампион и Държавен рекордьор по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга. Опита ми като фитнес треньор е над 20 години. За повече инфо - посетете раздел "За Мен".

Възможността ми за водене на тренировки в публични фитнес зали към днешна дата е ограничена, поради наложения "Зелен сертификат". Мога да ви водя тренировки на открито или във частна фитнес зала, където мерките не важат! За връзка с мен ползвайте тел. 0893 889 768

Мога да ви препоръчам хранителен план на база опита си като състезател в Националния отбор на България по силов трибой, културизъм и фитнес треньор. Не съм диетолог, така че ако желаете такъв да ви изготви хранителен план... попитайте Google.

Провеждал съм интензивни курсове за отслабване - индивидуални и групови. Курсът включва - хотел, хранене на 3 часа, интензивни тренировки и др.

Курсове провеждани до сега:

Провеждал съм и други мисии по темата! Ако имате въпроси по темата - задайте ги в раздел "Контакти" или на тел. 0893 889 768

Взаимно полезни

За MGergov.com

Сайтът е създаден преди около 16 години от Мартин Гергов. Темите по които се пише са фитнес, диети, емоции и разбира се… любов.

Call us Email us
VIP абонамент

Като специален член на VIP Клуба на сайта, получаваш сигурен достъп до специално подбрано съдържание, кодове за отстъпки и др.

КЪМ КЛУБА