Diet Protein – Диетата Вече е Лесна

Диета за отслабванеВсеки започнал битката с наднорменото тегло знае, че пътят не е никак лесен. Необходимо е постоянство, както в тренировките, така и в храненето или т. нар. всеизвестна протеинова диета.

Определено тренировъчният процес е много по-лесен за изпълнение, особено ако сте се ангажирали с фитнес треньор или тренировъчен партньор.
Може да сте изморени, но уговорката за тренировка си остава и вие искате или не искате отивате във фитнеса и тренирате.
Не така, обаче стоят нещата с вашата диета, защото там сте напълно сами!

От вас зависи до колко ще я спазвате, като се храните на всеки 3-3,5 часа без значение дали имате или нямате апетит, а също така кутиите с храна, трябва да са навсякъде с вас.

DIET PROTEIN – РЕШЕНИЕТО

Протеиновата диета е една от най-сложните и трудни за изпълнение диети днес.
Ето защо Reflex Nutrition разработи специален диетичен протеин, насочен към всички потребители и изключително подходящ за женската аудитория по време на диета за отслабване, тъй като тонизира тялото и поддържа доброто здравословно състояние.
Този специално разработен протеин съдържа биоактивни пептиди и 100% RDA на калций.

В съдържанието му има уникално съотношение на пречистен суроватъчен протеин и Micellar Casein осигуряващи ненадминат източник на протеини(72%/100гр.), които съдържат биоактивни пептиди. Те спомагат за ограничаване на апетита, стимулиране нива на антиоксиданти (глутатион), насърчаване на здравословната чревна флора и осигуряване на есенциални аминокиселини за възстановяване от упражнения.

В този продукт са включени и естествени млечни продукти, като калций, който е научно доказано, че подпомага загубата на мазнини и загуба на тегло с до 25%.

+ КЛАРИНОЛ(ЛИНОЛОВА КИСЕЛИНА)

Друга важна съставка в съдържанието на „Диетичен протеин“ е Кларинола – така наречената свързана линолова киселина. Тя е многократно изследвана и е доказано, че е безопасна, естествена и спомага за загубата на теглото, като намаля мазнините в тялото и в същото време увеличава чистата мускулна маса.

Във всяка една порция от представяния протеин се съдържат 3.2 грама на Кларинол-КЛА, което допълнително спомага за запазването на теглото и поддържането на по-добра форма и фигура. Наскоро завършени изследвания на Reflex Nutrition потвърдиха, че тези 3,2 грама Кларинол™, не само лесно, спомагат за намаляване на телесните мазнини, но и че го правят в конкретни области на тялото, където загубата на мазнини е най-желано без спазването на допълнителна диета или силови упражнения.

След проведено шест месечно изследване на продукта се установи, че намаляването на мастната тъкан при жените става основно в областта на корема и краката.
Научете повече за този продукт на уеб адрес: www.fitnessinstructor.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *