Блог

Диета за отслабване „Sunny Beach“! Отслабването Гарантирано!

Гарантирано отслабване за плажа 20 дниИ лятото вече е в своя разгар.
Кой отслабвал, отслабвал и сега ще се види истината, когато сме без дрехи.
Всъщност не всички все още са на морето, и може би заради детето или работа.

По мои наблюдения стигам до извода, че! От юни до август най-вече морския плаж е препълнен с по-младото поколение, което отива не само да плува и да си направи тен, ами и да спортува. Но в дискотеките.
Наистина горещите танци също са спорт и определено горят не малко калории.
Е щом е така и ако планирате своята почивка поне след 22 дни! Да потанцуваме!

И ако се чудите как, то отговорът ми е, че за 22 дни, ако желаете тотално да сте намалили мазнините си. То ще се наложи наистина да „потанцувате“, но на пълна газ!

БРЪЪЪЪМММ, НО С ПЕДАЛА НА ГАЗТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Да, да добре ме разбрахте. Натиснете педала на газта, но не на автомобила ви, а този на вашата мотивация. Която ще бъде една от основните причини за бързо влизане във форма.

Както предполагам повечето от вас са запознати, че колкото повече калории изгаряме! Толкова по-бързо ще изгорим подкожните мазнини. Но без да гладуваме.

BMV sport fitness style
Което ще рече, че трябва да се храним на всеки три часа по специален хранителен план. Веднъж дневно да правим силовата си тренировка, като тренираме по една мускулна група. И, какво още!

ДЕСТИНАЦИЯ: СОФИЯ – СЛЪНЧЕВ БРЯГ(ПРИМЕРНО)

Повечето почиващи знайно и незнайно защо, отиват да почиват на Слънчев бряг и понеже е с доста слънчево заглавие се спрях на името за мисията ни.
Разстоянието от София(че, нали е столицата) до Слънчев бряг е точно 450 км.

Именно и това е разстоянието, което трябва да изминете съчетано с нещата по-горе, които описах за да се приведете на макс във форма. 22 дни по 20 км/ден.
Ето това е останалото и не ми казвайте, че е много да тичате по 20 км на ден(като може и на 2 пъти по 10) и че това е голя проблем, и ще веднага ще ви дам примери.

Крос до морето за отслабване
Ако тичате със скорост 10 км/час, както сами разбирате вие ще изминавате по 10 км на час, така че вие преценете с какви възможности разполагате за да се справите.

НАКРАТКО ЗА ПЛАНА

  • Диета

Ще спазвате стриктен хранителен режим без изключения и оправдания на всеки 3 часа(дори и през нощта, ако сте толкова упорит) съчетан с едни от най-силните хранителни добавки за отслабване и възстановяване.

surf_sunnybeach

  • Фитнес

Силовите тренировки ще бъдат на макс всеки ден, и дали ще издържите си е ваш проблем. Ако не можете да се справите с по една мускулна група на ден – ще ми бъдете проблем.
А това не е никак добре нито за мен, нито пък за вас!

damski_fitness

  • Емоции

Дааааа. Дискотеката започвааа – ще слушате музика или пък ще гледате телевизия, само че по време на тичане представляващо 20 км крос. Ега си и кефа!

  • Любов

И това е последната част с която, трябва да завършите деня си и преди сън да се отдадете на релаксиращо-еротичен масаж и… любов(и секс, и секс :)) естествено.
Все пак трябва да стимулирате производството на хормоните си по един от най-приятните начини, нали!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА СТАРТ!!!

Готов ли си за най-якия, но наистина най-труден за изпълнение план за отслабване, който трябва да изпълняваш почти месец. Наистина този план не е за всеки, но не разполагаме с много време, а и така ще разберете до колко сте силен психически и физически! Ще понижите мазнините си максимално бързо!!!

Дебел отслабване
Но ако се почувстваш унижен, комплексиран и сърдит на мен, то „ей ти с жълтия потник“ ходи си дебел на плажа, може и без бански… от корема и тлъстините ти няма да се вижда нищо лично!

Ако желаеш да започнеш от сега, то кликни на жълтия бутон и попълни-изпрати
„Анкетната бланка“, като в полето „Код за отстъпка“ – въведи код: Sunny Beach за -20% отстъпка подарък, защото си решил да дадеш всичко от себе си преди да излезеш по оскъдно бельо или без на плажа.

je_fi

фитнес инструктор в град София

Вземи книгата за тренировки у дома. Кликни тук!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.