Диета за Отслабване с Вода! [ Ден 2 ]

Диета за отслабване с много вода ден 2Това, което държа в ръцете си е най-новият електронен бумеранг създаден за новите роботизирани полицаи в Дубай. Благодарение на него, няма да се налага полицаите да тичат след престъпниците. Просто го хвърлят след престъпника и в зависимост от това, колко е опасен той, бумерангът го залавя посредством лазер и го води до полицая. Самата истина обаче е, че това в ръцете ми е уредът за измерване на мазнини BF-306 на „Omron“! Благодарение на този уред, който е част от моята артилерия в битката с мазнините, измерих техния % преди старта на Ден 1! В Ден 1 от „Диета за отслабване с вода“ измерих % на подкожните си мазнини и тегло посредством електронен кантар, а след това се отдадох на ядене и пиене на корем, т.е. без да спазвам строг хранителен режим. ЕТО И РЕЗУЛТАТЪТ СЛЕД ДЕН 1 След като посветих не един, а два дни на експеримента си през които ядох сладоледи, мазнички кюфтета, салати със зехтин, яйца, сладки, пих бира, узо и естествено по 6-7 литра вода, то очаквах с нетърпение да видя резултата! Също така не упражнявах и никаква физическа дейност! Отговорът е, че приемът на много вода води до изгаряне на % подкожни мазнини въпреки, че не спазвам диета, а също така и при липса на физическа активност. А ето и резултатите!
  • Ден 1: Тегло: 78.8кг; Мазнини: 21.8 % (ръст: 176.5см; тегло: 78.8кг; възраст: 36г.)
  • Ден 2(всъщност тук дните на експеримента са 2) : Тегло: 78.7кг; Мазнини: 20.5 % (при височина: 176.5см; тегло: 78.7кг; възраст: 36г.)
ured_maznini КАКВО МЕ ОЧАКВА В ДЕН 2-3 И Т.Н. Хм! Обещавам си, че няма да е лесно, но отново ще ми бъде интересно да видя, какво ще стане с мазнините, когато мина на строг хранителен план, много вода, силови тренировки на макс и естествено крос на макс! Ще добавя и по доза фет бърнър, като препоръчвам Grenade Thermo Detonathor!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *