Блог

Диета за Отслабване с Вода! [ Ден 1 ]

Диета за отслабване и водаЗнаете ли, кое е едно от любимите ми неща, които правя сутрин след сън?
Заглеждайки се в снимката ще разберете, че едно от нещата е да пия чаша кафе в любимата ми червена чаша.

Да, това е едно от любимите ми неща, които правя след като се събудя от дълбок сън. И преглеждам електронната си поща. Всеки ден получавам най-различни е-мейли, като повечето са свързани със запитвания за намаляне на мазнините.
Понякога един е-мейл може да бъде новата ми тема по която ще пиша. Както този, който ще споделя в следващите редове.

„Искам да ти благодаря искрено за оказаната помощ и за добрите съвети, които ми даде! Никога не съм вярвал, че за толкова кратко време мога да постигна такива резултати! Благодарение на помощта ти разбира се. Искам да ти напомня само, че скоро се прибирам в България. И ако имаш възможност да ме вмъкнеш някъде между 15 и 30 май за някоя лична тренировка с теб!!! Благодаря ти още веднъж!“

И ЕТО, КАКВО РЕШИХ…

Въпреки, че не малко съм експериментирал със себе си, то истината е, че аз винаги препоръчвам неща, които са плод на не един „експеримент“ от моя страна и не само, а не просто, защото в еди коя си реклама пише, че това номер 1!

Не веднъж ми се е случвало да презентирам продукт на дадена фирма, и бъдете сигурни, че въпреки облагите, които получавам от тяхна страна… писанията им подлежат на строга корекция от моя страна, ако това наистина не е самата истина за която пише. Това обикновено става след като и аз пробвам съответния продукт, имайки предвид и съставките, които съдържа!

След като прочетох този е-мейл, който получих днес и го споделих и с вас, защото хубавите неща, трябва да се споделят, колкото и мънички да са те, то ето и новата тема на която ще посветя следващите 3 дни!

Културист Йордан БожанковДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ С ВОДА

Водата съставлява около 70-75% от тялото ни и обезводняването може да бъде изключително опасно за здравето ни, като може да причини дори и смърт! Но, какво ще стане пък ако пием по много вода! Според професионалните културисти, приемът на на големи количества вода води до много по бързо изгаряне на мазнините.

Храня се по 5 и повече пъти на ден.
Относно количествата вода, които приемам по време на пред състезателната си подготовка са минимум 7-8 литра вода, като стигат до 15 литра вода на ден. За да постигнеш задоволителни резултати, относно изгарянето на мазнините са необходими поне 2 месеца! /Й. Божанков/(на снимката в ляво)

Дали обаче това е самата истина реших лично да изпитам на гърба си в следващите 3 дни! Ето и т.нар. сценарий по който ще работя.

ДЕН 1 – МНОГО ВОДА, ХАПВАНЕ НА КОРЕМ И ЛИПСА НА СПОРТ

В този ден ще се старая да пия по литър вода на час, да се храня на всеки 3 часа, като си хапвам, каквото си искам – кюфтета, яйца, бира, узо, салати, сладолед и т.н. За целта преди старта измерих своя % подкожни мазнини посредством уреда за измерване на мазнини на компанията за медицинско оборудване „Omron“, както и посредством кантар.

Може да поръчате уреда за прецизно измерване на мазнини BF-306, утвърден с помощта на изследвания на специалисти от цяла Европа още сега на уеб адрес: www.FitnessInstructor.biz

Какво ще се случи обаче и аз не мога да кажа от сега. А истината ще разберете в Ден 2 от Диетата за отслабване с вода, когато ще взема и други мерки!

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor добър фитнес тренер хапчета за отслабване - кликни тук

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в кат. до 75 кг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес инструктор и блогър.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
close-link