Диетично меню за отслабване „MuscleBeach.eu“ с доставка до офиса и вкъщи стартира от гр. Ивайловград

Фитнес меню за офиса и вкъщи в град Ивайловград

От днес официално стартира първото истинско диетично меню на роден език. По правилно би било да го нарека меню за правилно и здравословно хранене, но така заглавието става прекалено дълго.

Може би някои от вас ще кажат, че не е първото. Нито пък ще бъде последното, но аз ще ви опровергая! Защото менютата на които съм попадал до момента, нямат нищо общо с това, което съм ползвал като състезател. Подобни диетични менюта на които съм попадал обикновено включват „глад“. Да. И въглехидрати на висока цена. А все пак скъпи и важни са белтъците.

Ясно е, че всеки иска бързо да отслабне и най-лесно се отслабва с гладуване, но това е най-опасния и нездравословен начин за отслабване с който губите и мускули, и здраве.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА „MUSCLE BEACH“ – ДИЕТИЧНО МЕНЮ ЗА ОФИСА И ВКЪЩИ

Това меню е плод на над 15 години работа в сферата на фитнеса и правилното хранене. Минал съм през много експерименти, но всъщност нещата са много прости!

Може би някои от вас плащат или са плащали луди пари за подобни менюта. За сложни диети и всичко това обърква тотално. Но самата истина е, че за да се храниш здравословно с цел отслабване или пък повишаване на мускулната маса е много лесно и интересно!

  • Да започнем с това как се прави диета

Диетата с цел намаляне на подкожните мазнини представлява хранене на всеки 3-3,5 часа с богати на белтъчини храни, малко сложни въглехидрати и възможно най-малко мазнини. Белтъчините, които е необходимо да се приемат са в зависимост от потребностите на индивида като варират от минимум 1 грам до 3-3-4 грама белтъчини на кг телесно тегло. И това разделено на 6-7 хранения за деня. Честото хранене забързва метаболизма!

Най-добър ресторант в София

Всъщност нашето меню „Muscle Beach“ ви спестява разходите за изготвяне на диета, защото просто вие си избирате съответните ястия с които ще се храните на всеки 3-3,5 часа и всичко е наред!

  • А как да поръчате за офиса или пък вкъщи

Поръчката на вашата храна се прави от днес за следващия ден. Именно по този начин и аз и моите колеги още докато бяхме състезатели, приготвяхме храната си в кутии от вечерта за следващия ден, защото не всеки има времето и възможностите да стои по цял ден вкъщи и да тренира. И така сутринта слагахме кутиите в един голям сак и той беше навсякъде с нас и се хранехме на всеки 3 часа.

Меню за отслабване диета

Така че, прибирате се вкъщи или пък в края на работния ден – сядате пред компютъра, отваряте www.menu.musclebeach.eu и правите поръчка с храненията си за следващия ден. И избирате адрес на който да доставят вашата поръчка. Лесно, нали!

И ОЩЕ ЗА МЕНЮТО НА MUSCLEBEACH.EU

  • Кои са създателите на това меню

Водещите инициатори на проекта сме аз Мартин Гергов и още две лица, имената на които за сега ще запазя в дълбока тайна. Ще разкрия само, че единият от тях е готвач по рождение, а другият е копие на самия мен!

  • И подаръци за всеки от град Ивайловград(все пак стартираме от тук)

Всеки от гр. Ивайловград поръчал ястия от онлайн менюто на „Muscle Beach“ на стойност над 5 лева ще получи подарък – чаша протеинов шейк Whey Pro, Англия. За целта е необходимо да въведете ваучер код: EQ5PU1U1 в полето за ваучер по време на поръчката). Количествата са ограничени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *