Газ до дупка

Правилно отслабване с хранителен и тренировъчен план

Отслабването или по точно казано намалянето на подкожните мазнини със сигурност е много по лесно от колкото изграждането на мускулна маса. И ще ви запозная, защо нещата стоят така!

Колкото повече излишни калории изгаряме всеки ден, толкова повече мазнини губим от тялото си. При изграждането на мускулна маса процесът е много дълъг и сложен. Поне три месеца обаче ще са нужни да се приведете във форма, която наистина Ви харесва. А основните неща от които се нуждаем са хранителен и тренировъчен план. Мотивация и постоянство! Толкова трае най-малката пред състезателна подготовка на един състезател по културизъм. През това време, той става изключително релефен(естествено, тук говорим за супер резултати)!

Най-добра програма за отслабване?

Без значение дали спим, спортуваме или се храним, ние горим въглехидрати, мазнини, белтъчини. Като добър показател в случая се явяват калориите. Представете си двигателя на Вашия автомобил. Той смуче по малко вода, масло, гориво. Хубавото там е, че има индикатори, които ни предупреждават кое е на изчерпване, и трябва да бъде заредено. Защото в противен случай автомобилът ще спре! Или пък това ще доведе до неговото по бързо износване.

Честа практика е прилагането на „диети“ гарантиращи бързо отслабване. Реално погледнато обаче, те представляват гладуване. Този вид диети са нито полезни, нито здравословни. И ще обясня защо, това е така!

Хранене и отслабване

най-добрата програма за отслабване
Аз Мартин Гергов съм тренирал с Олимпийски шампиони и знам, че нещата стават! И не са толкова сложни!!! Необходим е правилен хранителен и тренировъчен план, който да се изпълнява, както трябва!

Както споменах по горе ние горим въглехидрати, мазнини, белтъчини. Ако ограничим подаването на въглехидрати и мазнини, тялото ни започва да черпи от нашите собствени запаси, което е целта ни. Така след време(в зависимост от тренировките и спазването на хранителен режим) подкожните ни мазнини ще изчезнат. Ако обаче не приемаме необходимото, количество белтъчини(от животински произход) след време покрай мазнините ще се получи и разграждане на мускулна тъкан, а от там ще се наложи да прекратим тренировките си.

Правилното хранене предпазва мускулите от разграждане

Правилното хранене ще предпази мускулатурата ни от разграждане, а мазнините ни ще се стопят. Не се доверявайте на диети, които гарантират бързо отслабване с глад.

Случайно да познавате някой професионален състезател по културизъм да гладува! Лично аз не… имайки предвид опита си като състезател. Професионалистите се стремят към най-доброто! Ако прехвалената диета на „Манекенката Пенка“ наистина работи, те 100% ще я изпробват.

ВИЖ ОЩЕ ЗА МЕН ВЪВ ВИДЕОТО!


ИМАШ ВЪПРОСИ? ТЕЛ. 0893 889 768

Тренировка и отслабване!

Не си мислете, че е достатъчно само да си тичате за толкова време, колкото на Ви харесва, и да ходите на „модерни“ аеробни програми. Така горите калории, но ако желаете мускулите ви след време да бъдат перфектно оформени и сексапилни! То силовите упражнения или с други думи казано свободните тежести са задължителни. Благодарение на тях се получават микро-разкъсвания на мускулни влакънца(но не толкова на дълбоко, както при тренировката за мускулна маса) и мускулите придобиват уникално красив завършек!

За да поръчате пакет „Как да отслабнем правилно“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу!


Анкетна Карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Ако имате възможност въведете ваша снимка в цял ръст (по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB.
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате за около час
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.
При поръчка на хранителен и тренировъчен план получавате 1-на Безплатна онлайн тренировка и/или консултация. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни след предварително заплащане посредством платформата Fiverr.com
* Необходимо е да имате добър интернет и устройство за предаване на видео връзка на живо. Тренировката е с продължителност до 60 минути.
** Тренировката във фитнес зала се провежда във фитнес зала без изискване за "Зелен сертификат" препоръчана от потребителя или на открито на територията на гр. София и е с продължителност до 60 минути.

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

Запазете час за връзка с вас по телефона 1 ден напред или повече.
* AM - Преди обяд; PM - след обяд.
Въведете своя код за отстъпка или безплатна сесия за платформата в случай, че разполагате с такъв
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

9 thoughts on “Правилно отслабване с хранителен и тренировъчен план

  1. Валентина Петрова says:

    Здравей, понеже съм начинаеща в областта на фитнеса, много бих се радвала да ме ориентираш в това отношение, чувала съм много добри отзиви за теб и затова реших да се свържа с теб.

  2. Грета says:

    Аз ти благодаря!Чувствам се супер !Минус 2кг. За 5 дни благодарение на теб !Страхотно! Тонуса ми е на 6******

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.